Endrra-Kurva e Realitetit

Ema

Goddes
Re: Endrra-Kurva e Realitetit

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]
Fillimisht postuar nga McByrek:
[qb] Ufff sa po vonohet dhe kjo Ema. Sa vajti ora? Se na futi friken edhe kjo Dana me keto ndjelljet e pjellorise. Po c'lidhje ka macja, kete s'po marr vesh. Po ai shoku im G.Ç. poet te cilin e shoh gjithsej 2 here ne vit?
E koklavitur. [/qb]
aman se shaka ishte. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

Po pret interpretim prej meje?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Amon se do te prishet gjaku(dell poeteshe-fantazi pa fund /pf/images/graemlins/tongue.gif )!

gjekec

Primus registratum

[qb] Ufff sa po vonohet dhe kjo Ema. Sa vajti ora? Se na futi friken edhe kjo Dana me keto ndjelljet e pjellorise. Po c'lidhje ka macja, kete s'po marr vesh. Po ai shoku im poet te cilin e shoh gjithsej 2 here ne vit?
E koklavitur. [/qb]
G.Ç. <-- that's my initials too, ca koincidence

McByrek

Primus registratum

Ti veç në e paç mbiemrin Çoçoli mund te kesh lidhje me kete histori

McByrek

Primus registratum

Nuk me ndihmove, he? Miiiire Ema. Ta mbash mend. /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

[qb] Mbreme pashe nje enderr te cuditshme. Ne pergjithesi nuk shoh por edhe kur shoh ndonjeren e kam harruar deri ne mengjes.
Kesaj radhe jo, e mbaj mend shume mire.
Nje miku im me fton per dreke ose darke (dmth per nje gosti) dhe shkoj tek shtepia e tij qe per cudi i ngjante tmerresisht shtepise se xhajes sim. Nejse. Nuk ia bej shume te gjate ketij arsyetimi dhe ngjis shkallet dhe gjendem direkt e tek dhoma e ngrenies dhe pa shume ceremoni ulem te ha. Nje mace me pulla te bardha e te zeza, ku spikat koka, ne pergjithesi e zeze, vertitet poshte tavolines duke me fshikur here pas here kembet. Ai miku im me ve perpara nje pjate qe s'e mbaj mend se cfare kishte, por nderkohe rri pak menjane sikur i ka ngelur dicka peng qe eshte ne dileme te ma thote apo jo. Macja nderkohe vazhdon shetitjen e heshtur nen tavoline. Une ngul pirunin ne pjate, por kap shikimin e druajtur te tij. Ai e kupton se une pres te me thote dicka dhe thote: S'ka problem, haje, por maces sime do i ngelet shume hatri per kete.
Une tund koken duke i mermeritur nje: "Kuptoj", dhe vazhdoj ngrenien. Kur befas nje kafshim i mprehte ne testikulin e majte me ben te mbaj frymen pezull. Ul koken, kur c'te shikoj. Macja me ka ngulur dhembet e saj te holle dhe nuk do te shqitet. Une vrapoj neper shkalle me macen te varur tek pantallonat dhe shikoj vetem koken e saj te zeze si tentakule gjembaçe. Nje makth i vertete.
Ma shpjegoni pak ju lutem se s'po i jap dot derman dhe po armiqesohem me te gjitha macet rrugaçe te lagjes. [/qb]
Hahahaha!
Se tani e lexova.Po te jap nje interpretim alla-Emke:
Miku yt dhe xhaja kane dicka te perbashket.Me shume mundesi i ka met hatri me ty per ndonje gje.Macja simbolizon partenrin(hehe),dike qe do ose qe ke dashur.Je indiferent ndaj saj.Nuk e di per c'arsye.Duket qarte se s'i jep sa i meriton dhe i druhesh ndonje sulmi.Kur ha mish thuhet se hy ne gjynah me dike qe eshte pikerisht macja.

Kjo ishte ana serioze.por ne te vertete endrra do te thote se kane ardh drute ke shpia ene s'keni pat njeri.Tani gjyshaj duhet me shku ne fushe te druve,rruges do takioje nji arixhofke qe do i shofi doren edhe do i vjedhi paret.Kujdes-Endrra do te thote edhe se shume shpejt do kete nje revolucion tjeter ne Amerike Latine /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Happy now?

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] korde,dil ihere ka msn-ja! [/qb]
Ti s'je mi une ketu jam /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />
help.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
[qb] korde,dil ihere ka msn-ja! [/qb]
Ti s'je mi une ketu jam /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />
help.gif
[/qb]
Si ka munsi?
Jam online...
/pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk je
frown-.gif
/pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />

McByrek

Primus registratum

[qb]
[qb] Mbreme pashe nje enderr te cuditshme. Ne pergjithesi nuk shoh por edhe kur shoh ndonjeren e kam harruar deri ne mengjes.
Kesaj radhe jo, e mbaj mend shume mire.
Nje miku im me fton per dreke ose darke (dmth per nje gosti) dhe shkoj tek shtepia e tij qe per cudi i ngjante tmerresisht shtepise se xhajes sim. Nejse. Nuk ia bej shume te gjate ketij arsyetimi dhe ngjis shkallet dhe gjendem direkt e tek dhoma e ngrenies dhe pa shume ceremoni ulem te ha. Nje mace me pulla te bardha e te zeza, ku spikat koka, ne pergjithesi e zeze, vertitet poshte tavolines duke me fshikur here pas here kembet. Ai miku im me ve perpara nje pjate qe s'e mbaj mend se cfare kishte, por nderkohe rri pak menjane sikur i ka ngelur dicka peng qe eshte ne dileme te ma thote apo jo. Macja nderkohe vazhdon shetitjen e heshtur nen tavoline. Une ngul pirunin ne pjate, por kap shikimin e druajtur te tij. Ai e kupton se une pres te me thote dicka dhe thote: S'ka problem, haje, por maces sime do i ngelet shume hatri per kete.
Une tund koken duke i mermeritur nje: "Kuptoj", dhe vazhdoj ngrenien. Kur befas nje kafshim i mprehte ne testikulin e majte me ben te mbaj frymen pezull. Ul koken, kur c'te shikoj. Macja me ka ngulur dhembet e saj te holle dhe nuk do te shqitet. Une vrapoj neper shkalle me macen te varur tek pantallonat dhe shikoj vetem koken e saj te zeze si tentakule gjembaçe. Nje makth i vertete.
Ma shpjegoni pak ju lutem se s'po i jap dot derman dhe po armiqesohem me te gjitha macet rrugaçe te lagjes. [/qb]
Hahahaha!
Se tani e lexova.Po te jap nje interpretim alla-Emke:
Miku yt dhe xhaja kane dicka te perbashket.Me shume mundesi i ka met hatri me ty per ndonje gje.Macja simbolizon partenrin(hehe),dike qe do ose qe ke dashur.Je indiferent ndaj saj.Nuk e di per c'arsye.Duket qarte se s'i jep sa i meriton dhe i druhesh ndonje sulmi.Kur ha mish thuhet se hy ne gjynah me dike qe eshte pikerisht macja.

Kjo ishte ana serioze.por ne te vertete endrra do te thote se kane ardh drute ke shpia ene s'keni pat njeri.Tani gjyshaj duhet me shku ne fushe te druve,rruges do takioje nji arixhofke qe do i shofi doren edhe do i vjedhi paret.Kujdes-Endrra do te thote edhe se shume shpejt do kete nje revolucion tjeter ne Amerike Latine /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Happy now? [/qb]
Amerikë Latine, fushë drush, qejfmbetje xhaxhallarësh, gjyshe druvare, partnere depresive, revolucione. Bah...s'e dija qe shihja endrra kaq universale.
Faleminderit Ema.
Premtoj se qe ketej e tutje do shoh vetem endrra me plazh dhe motive nga "koncertet e majit". Më të parrezikshme se kaq s'kam ku te gjej.
pafshim

McByrek

Primus registratum

Me the, me the. Rrofsh. Se ngaqe ai muhabeti i berjes baba m'u tha pa parapergatitje, po nisja ta besoja edhe vete dhe u frixova me thene te verteten. Po shyqyr qe ekziston kjo Ema. (edhe ti natyrisht)

gjekec

Primus registratum

[qb] Ti veç në e paç mbiemrin Çoçoli mund te kesh lidhje me kete histori [/qb]
I have an idea
/pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

leqe lere fare me mir. Desha te hapja nje teme per mbiemrat, si dhe qysh dalin.. Timi nga turqishtja perkthehet ushtar /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:
wacko.gif

McByrek

Primus registratum

Turisht ushtarit i thone: Asqer.
Ndersa mercenarit: nizam.
Asnjeri nuk fillon me Ç siç u pretendua prej teje plako.

olti

Neo

Kam pare ne enderr, sikur jam zene dhe kam rrahur Tony Sopranon :smash: :devil:

Ka ndonjeri ndonje ide?! :shrug: :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

E une kam pa nje enderr qe o none o none :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :angel:

...me duket se po e shof akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: