Hehehe, sa persona i kam pare une te zhveshur neper enderra. Nuk eshte keq jo... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Ema:
[qb]Kam pare enderr shume te keqe,kam pare veten zhveshur(kjo eshte hall me duket) edhe kam qare shume...jam zgju me nje ndjesi humbje dhe trishtimi qe s'e keni idene... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
O JUSTICE4 ALL SPO BEN JUSTICE TI..........pse ore kete pershtypje paske per shqiptaret ti..provinciale te dale duarsh?????Fillimisht postuar nga Justice4all:
[qb]Kjo eshte e keqja e gocave shqiptare. Vijne nga katundi dhe hapen..........ne amerike. pastaj duan ti provojne te gjithe e te gjitha se helbete provinca nuk ja dhe mundesin.[/qb]Fillimisht postuar nga Tullumbacja:
[qb]Kush ka thene qe te qenit lezbike eshte gje e keqe njehere, eh Proto qe me permend zotin?
[/qb]
OU????Fillimisht postuar nga Presidenti:
[QB]i shpjegim eshte ky: (shpjegimi ka te beje me simboliken, anet e subkoshiences jane prerogative e sofies)
te puthurit ne enderr tregon perfitimin dhe miresine qe do te te vije nga dikush i afert(shpesh personi qe ke puthur me pasion ne enderr)...e me shume mundesi e mira qe do te mund te vij mund te jete nje mashkull, nga i cili prap te mira do kesh.
QB]
Fillimisht postuar nga Justice4all:
[qb]ME VJEN SHUME KEQ QE PASKE KETE MENDIM ....MIRE E THE FSHATI QE DIGJET NUK DO KALLAUZ PRANDAJ EDHE UN SPO LODH TRUT E MIJA TE TE MBUSH MENJDEN TY......TA THASH ESHE PERPARA...PYLL PA DERRA SKA....PO TE VESH NE DYSHIM MORALIN E FEMRES SHQIPTARE MUA ME DUKET ABSTRAKTE....ANYWAYS...SJA VLE ME I RA KOKES ME GRUSHTA...FAKTI QE TY KRENARIA SHQIPTARE TE KA HUMBUR ME KOHE SDO TE THOTE QE DUHET TE TE NDJEKIN TE TJERETFillimisht postuar nga papagalli:
[qb]te vjen a s'te vjen mire pak rendesi ka! fshati qe duket nuk do kallauz - thote nje fjale popullore. Deri 10 vjet me pare krenoheshim se ishim vendi i pare ne bote per prodhim kromi per fryme te popullates. Tani jemi vendi i pare per prodhim kromash (lexo kurvash)per fryme te popullates! E sa per moralin e femres shqiptare.....mos a hap fare ate muhabet, se nuk i del fundi. E nqs keto amerikanet ta japin "ate gjen" per nje pije mos harro se "ate gjen" shqiptarkat e kane dhene per nje pete camcakiz a nje cope sapun lux![/qb]sme vjen hic mire qe i quan provincial rethet...pastaj femra shqiptare eshte me e moralshmja...mos na trego ti qe zhvishen e dalin sheshit...ca duhet te thmi per amerikanet..qe ta japin ate gjen per nji pije.......????[/qb]
Ti mesa shoh trute i paske te lodhura more zoteri edhe pa filluar te shkruash, se edhe shkrimet ashtu te dalin. Para se te me flasesh per krenari kombetare ne fillim meso te shkruash shqip ashtu sic shkruhet, pastaj meso fjalet popullore dhe me ne fund kur te kesh nje bagazh te mjaftueshem fjalesh qe jua di kuptimin fillo dhe bej kritika. Dhe sa per etikete interneti, mos shkruaj me germa te medha se eshte njesoj sikur ulerin me ze te larte, megjithese mund te jesh mesuar neper mitingje te veprosh ne kete menyre.ME VJEN SHUME KEQ QE PASKE KETE MENDIM ....MIRE E THE FSHATI QE DIGJET NUK DO KALLAUZ PRANDAJ EDHE UN SPO LODH TRUT E MIJA TE TE MBUSH MENJDEN TY......TA THASH ESHE PERPARA...PYLL PA DERRA SKA....PO TE VESH NE DYSHIM MORALIN E FEMRES SHQIPTARE MUA ME DUKET ABSTRAKTE....ANYWAYS...SJA VLE ME I RA KOKES ME GRUSHTA...FAKTI QE TY KRENARIA SHQIPTARE TE KA HUMBUR ME KOHE SDO TE THOTE QE DUHET TE TE NDJEKIN TE TJERET[/QB]
Mendoj se akti seksual ne enderr eshte domethenes per dicka tjeter(edhe pse, ne pjesen e dyte te enderres, (mundet) qe arsyeja pse partneri shnderohet menjehere ne mashkull eshte rezultat i trazimit te ndergjegjies tende nga mundesia e te qenit lezbike. Kjo duhet te jete nje nga ato enderrat qe lundron permes ndergjegjesimit dhe hm..asaj gjese tjeter. Nuk e di, por vete kur enderroj per dicka qe me trazon ne thelb, mundohem te vetekontrollohem. Suprizat vetiake jane ato honepsen me pak nga te gjitha.)Fillimisht postuar nga Tullumbacja:
[qb]Kam pare shpesh ne enderr sikur bej dashuri me femra. Usually I am on top kissing them while keeping my eyes closed, but as soon as I open my eyes I see my face; thus the one being kissed is me (by me?). That's when I change postion meaning that all in a sudden I am the one on the bottom but this time I'm being kissed by a guy...Sofia, si do e interpretoje kete enderr?[/qb]