Endrra-Kurva e Realitetit

Kuqalashja

Primus registratum
Re: Endrra-Kurva e Realitetit

Isha duke dale nga shtepia e nenes ne Tirane kur ne korridorin gjysem te erret me del perpara S ( c'donte te nena ime?). Buzeqeshi. Ishte hera e pare qe e shikoja te buzeqesht e me beri pershtypje. Me vari nje varese ne qafe, me puthi ne buze dhe me tha "Te dua". Shtanga. Me nje ze te mekur pa u menduar fare i thashe "Edhe une...te dua" dhe vazhdova rrugen te dilja nga shtepia. S'mbaj mend nese e thashe sepse e ndjeva vertet apo thjesht ishte ngasje per te ditur c'do ndodhte me tej.
Pasdite u takuam serish ku S. me kerkoi te jetonim bashke. Ndersa po luftoja me pergjigjen qe do i jepja, me doli gjumi dhe shpetova nga pergjegjesia & sikleti.
--------------------
S-ne e njoh prej disa muajsh dhe bashke zihemi gjithmone. Pavareisht nga sherret, e kemi te veshtire ta shmangim njeri-tjetrin per nje kohe te gjate dhe gjithmone rindeshemi per nje 'dore te re sherri'. S'do e quaja as shok, thjesht te njohur. Ndersa ideja e bashkejeteses eshte bazuar ne nje real life experience te koheve te fundit. Po cne lidhja midis te dyve? Me ka ngelur akoma shija e buzeve te S-se e kam tere diten qe me sembojne mendime te mbrapshta ne tru. Bemeni derman.

alinos

Forumium maestatis

Puthja me dike eshte sherr ne pergjithesi neper edrra. Puthja ne buze kur te mbet shija me pas sikur te ka ndodhur me gjithe mend zakonisht interpretohet si konflikt me personin ne fjale, sidomos kur e ke te qarte se kush eshe ne enderr.
Nuk di, po do thoja te besh kujdes me te duke qene se ekperienca reale e verteton konfliktin.

Ej, sa here te shofesh nje enderr qe te trondit dhe qe mendon se nuk do qe te realizohet hidh nje grusht kripe ne hale dhe i merr uji gjithe te ligat. Kjo sipas plakave /pf/images/graemlins/smile.gif

McByrek

Primus registratum

Mbreme pashe nje enderr te cuditshme. Ne pergjithesi nuk shoh por edhe kur shoh ndonjeren e kam harruar deri ne mengjes.
Kesaj radhe jo, e mbaj mend shume mire.
Nje miku im me fton per dreke ose darke (dmth per nje gosti) dhe shkoj tek shtepia e tij qe per cudi i ngjante tmerresisht shtepise se xhajes sim. Nejse. Nuk ia bej shume te gjate ketij arsyetimi dhe ngjis shkallet dhe gjendem direkt e tek dhoma e ngrenies dhe pa shume ceremoni ulem te ha. Nje mace me pulla te bardha e te zeza, ku spikat koka, ne pergjithesi e zeze, vertitet poshte tavolines duke me fshikur here pas here kembet. Ai miku im me ve perpara nje pjate qe s'e mbaj mend se cfare kishte, por nderkohe rri pak menjane sikur i ka ngelur dicka peng qe eshte ne dileme te ma thote apo jo. Macja nderkohe vazhdon shetitjen e heshtur nen tavoline. Une ngul pirunin ne pjate, por kap shikimin e druajtur te tij. Ai e kupton se une pres te me thote dicka dhe thote: S'ka problem, haje, por maces sime do i ngelet shume hatri per kete.
Une tund koken duke i mermeritur nje: "Kuptoj", dhe vazhdoj ngrenien. Kur befas nje kafshim i mprehte ne testikulin e majte me ben te mbaj frymen pezull. Ul koken, kur c'te shikoj. Macja me ka ngulur dhembet e saj te holle dhe nuk do te shqitet. Une vrapoj neper shkalle me macen te varur tek pantallonat dhe shikoj vetem koken e saj te zeze si tentakule gjembaçe. Nje makth i vertete.
Ma shpjegoni pak ju lutem se s'po i jap dot derman dhe po armiqesohem me te gjitha macet rrugaçe te lagjes.

gjekec

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:
ninja.gif
excl.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

McByrek---> Ose e ke postuar gabimisht ketu ose duhet te presesh Emen, ate e kemi eksperte kesi gjerash ne dhe madje ka nje teme ke Thashethemi per kete gje, por qe duhet ta kishe pare me anetare forumi perndryshe ta fshinin si jashte teme :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.s.Jam e pameshirshme e di... :eek: :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Danae

Primus registratum

kurse une mendoj se do behesh prind.
ti lidhi kembet dikush.
p.s mos u tremb shaka eshte,nese ka dicka te vertete na trego. /pf/images/graemlins/wink.gif

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] McByrek---> Ose e ke postuar gabimisht ketu ose duhet te presesh Emen, ate e kemi eksperte kesi gjerash ne dhe madje ka nje teme ke Thashethemi per kete gje, por qe duhet ta kishe pare me anetare forumi perndryshe ta fshinin si jashte teme :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.s.Jam e pameshirshme e di... :eek: :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
S'po e kuptoj sesi fakti qe une e kam postuar gabimisht endrren ketu mund te jete opcioni i kundert i mospranise se Emes per te dhene ndonje shpjegim qetesues per mua.
Kordele, une thjesht lundrova pak neper AF. Pashe qe tek kjo tema ishin postuar edhe endrra te tjera per te cilat kerkoheshin keshilla nga AF-istet eksperte dhe bera te njejten gje. Thjesht isha kurioz te dija c'kuptim kishte endrra sepse po me krijonte edhe nje si tip perjetimi fizik (therrës) sa here qe shikoja mace me pulla (dhe te siguroj qe shoh shume te tilla dhe per dreq sot kam pare me shume se kurre).
Mendova se ketu do te vertitej ndonje "nepunes enderrash" per te me dhene nje mendje. Kaq ishte dhe aspak me e sterholluar. Nqs kuptove ndonje gje edhe ti nga endrra, je e mirepritur (dhe e lutur) te me celesh syte.

Kordelja

Valoris scriptorum

Une me ate timen them qe i ke ngrene dikujt hakun padashje.....po me mire prit Emen neser se te ftillon ajo. :eek: :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

McByrek

Primus registratum

Ufff sa po vonohet dhe kjo Ema. Sa vajti ora? Se na futi friken edhe kjo Dana me keto ndjelljet e pjellorise. Po c'lidhje ka macja, kete s'po marr vesh. Po ai shoku im G.Ç. poet te cilin e shoh gjithsej 2 here ne vit?
E koklavitur.

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Poetet gjithnji i koklavisin gjerat :eek: :confused: [/qb]
Prandaj po them. Se edhe kjo Ema sec ka nje dell poeteshe.
Gjithsesi, po e pe gjekund, beji nje fishkellime te hidhet nje here kendej mbase i jep derman ceshtjes.

Le_Routard

Forumium maestatis

Endra kurva realitetit... pranej thot poplli 'fluturo me pras ke veni' e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga McByrek:
[qb] Ufff sa po vonohet dhe kjo Ema. Sa vajti ora? Se na futi friken edhe kjo Dana me keto ndjelljet e pjellorise. Po c'lidhje ka macja, kete s'po marr vesh. Po ai shoku im G.Ç. poet te cilin e shoh gjithsej 2 here ne vit?
E koklavitur. [/qb]
aman se shaka ishte.