Endrra ime eshte ...!

bebi

Primus registratum
Re: Endrra ime eshte ...!

Fillimisht postuar nga Artemis:
[qb] nje ender kronike qe shikoj: Nga Schizo_Girl

Waw. Horror! :eek: :eek:

Schizo girl… edhe une shpesh fascinohem nga enderrat e mija andaj me ndodh qe ti rienderroj sidomos ne periudha te merzitshme. Shpesh shoh qytete the objekte futuristike te cilat mund ti pershkruaj ne detale... menyren se si funkcionojne edhe pse skam haber nga shkenca!!
Por ti Definitivisht nuk me duket se ke ndonje SCHIZO problem… pervec Imagjinates se Begatshme!!
Lighten Up sweety /pf/images/graemlins/wink.gif ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
asht e vertete qe andrrat tregojne gjendjen shpirterore dhe psiqike te nji personi, per ma teper schizo girl duket se ka dicka qe e mundon.
pse je kaq i/e keq/e dhe i flet keshtu???
schizo girl, mos e caj kryt se ca thone por fole me nje psikolog kete, dicka ty te mundon.
perqafime lepurushe :kiss:

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Tu ktheja dhe nje her mbrapsht....do modifikoja diçka qe kam ne zhemer!!! :shrug:

:sleep: (^=^) :wave:

OROSHI

Primus registratum

Schizogirl,m'thuj mua ti,cfar te mundon/mungon.Jeta asht e bukur por fatkeqsisht shum e shkurt!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jona bz

Primus registratum

UN ME MIR S PO I SHKRUAJ SE JAN SHUM DHE S DO
KISHE ME VEND PER TE TJERET

HA HA

J.P

Primus registratum

Vetem kaq pak endra keni o njerez???
Mua sapo me lindi nje tjeter, AMERIKA

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XhinO_1:
[qb] Enderra ime eshte qe kur te martohem te kem nje djal dhe kur te rritet te dalim bashke ne ndonje strip-club dhe tu futim gocave qe kercejne leke te breckat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: kjo po qe eshte enderr

simply_me

Primus registratum

enderrat jane shume te bukura per t'u enderruar.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

the_doctor

Primus registratum

e dini qe ne australi disa fise mendojne qe jeta e vertete eshte ne endrra.....kurse jeta me sy hap nuk eshte reale.......

@d@

Primus registratum

endra ime eshte .. shume e gjate /pf/images/graemlins/frown.gif

epiphany

Primus registratum

te arrij ne nje pike te jetes sime ku te them : tani nuk dua me asgje...!

BISOU

Primus registratum

Denna, kur te vdesesh (larg qofte) do e arrish ate pike.... asnjehere nuk mund te thuash nuk dua me perderisa te marresh fryme ne kete planet.

endrra ime eshte te shetis gjithe boten....
gjithmone e them se di a do mund ta realizoj :rolleyes: :wave:

epiphany

Primus registratum

e di shume mire qe nuk arrihet asnjehere.e di qe do mbetet gjithmone nje enderr.

zog

Primus registratum

t'gjith shqiptaret t'me ngjajne. heh ate dite vajzat do na dashurojne marrezisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] e di shume mire qe nuk arrihet asnjehere.e di qe do mbetet gjithmone nje enderr. [/qb]
m'fal po kjo s'quhet enderr por paragjykim (bile as ajo e bisous me vizitu boten, ose e shumices ketu duke fut edhe timen me siper.

normalisht nje enderr eshte nje film me FINE ne fund. dhe per momentin kur ajo shfaqet gjithçka qe ndodh e marrim per te vertete.

alinos

Forumium maestatis

te kisha lindur ne te ardhmen, qe gjerat te ishin ne vendin e tyre, por meqe s'jane kam perveshur menget!
King Jr. s'ishte as i pari as i fundit me nje enderr...

Guest

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] te arrij ne nje pike te jetes sime ku te them : tani nuk dua me asgje...! [/qb]
Vetem ketu, nuk dua te arrij..
Nuk ka me bukur,kur njeriu fle me deshiren per plotesimin e nje endre..
Gjithcka duket tjeter,kur njeriu pret,lutet,deshiron,enderon..
Ka pra nje qellim,qe pret per tu realizuar...

Kemi parasysh ketu "Endren" e cila shpjegohet me "Deshire" (jo per Endren e gjumit..e cila mund te jete e keqe apo e frikshme..)
Une Ender kam...............me mire s´po e them,se nuk realizohet pastaj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eis

Primus registratum

Endrra ime eshte:Te kthehem sa me shpejt ne Shkoder dhe te mos ik me nga andej(me dokumenta ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Genti27

Primus registratum

Endrra ime eshte: Te mos bjere termet ne Tirane.

se deshirat e tjera i plotesoi vete.

S6T6N6

Forumium maestatis

Paske kap biznes me firma ndertimi kodosh /pf/images/graemlins/laugh.gif