Endrra ime eshte ...!

leonora

Primus registratum
Re: Endrra ime eshte ...!

Kam shum endrra si c'do njeri.
Ajo qe m'bizoteron eshte te shoh c'do njeri te lumtur dhe ne harmoni me njeri-tjetrin /pf/images/graemlins/smile.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb]
Fillimisht postuar nga Daredevil:
[qb] T'le cigaren [/qb]
jam dakort me ty po une kam tre vjet qe them do ta le ate te shkrete cigare dhe akoma se kam lene,por asgje nuk eshte e pamundur,enderr e realizueshme boh [/qb]
Mire qe se le dot,por as nuk e rralloj.
Endrra ime eshte te fitoj nje llotari te madhe(nja 5 milion euro) :eek: [/qb]
per te rralluar e kam rralluar,nga dy paketa ne nje,halli eshte me e lene fare. :confused:

Ida

Primus registratum

Endrra dhe deshira ime tani eshte te mbaroj sa me mire ate qe kam nisur.Te arrij te marr nje master.te gjej nje pune te rehatshme dhe te pershtatshme per mua.te behem e njohur.te kem pran ne c'do moment njeriun qe me do dhe e dua.te kem nje nje jete te lumtur.

Dhe per te qene e drejt-te marr nga te tjeret ate c'ka meritoj. :thumbsup:

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ida:
[qb] Endrra dhe deshira ime tani eshte te mbaroj sa me mire ate qe kam nisur.Te arrij te marr nje master.te gjej nje pune te rehatshme dhe te pershtatshme per mua.te behem e njohur.te kem pran ne c'do moment njeriun qe me do dhe e dua.te kem nje nje jete te lumtur.

Dhe per te qene e drejt-te marr nga te tjeret ate c'ka meritoj. :thumbsup: [/qb]
bravo

J.P

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb]
[qb] T'le cigaren [/qb]
jam dakort me ty po une kam tre vjet qe them do ta le ate te shkrete cigare dhe akoma se kam lene,por asgje nuk eshte e pamundur,enderr e realizueshme boh [/qb]
Mire qe se le dot,por as nuk e rralloj.
Endrra ime eshte te fitoj nje llotari te madhe(nja 5 milion euro) :eek: [/qb]
As qe behet fjale per ne studentat per te len cigaren! Mua me duket si e vetmja gje qe me mban te gjalle!

Odea

Primus registratum

Hmmmm...kam shume enderra por i kam te ndara ne dy kategori: ato qe mi do zemra dhe ato qe mi do shpirti i se mires.

Zemra thote qe te kem pare per te udhetuar neper bote. Kurse shpirti i se mires thote qe te punoj fort per nja 12 vjet per tu bere mjeke e zonja ne menyre qe te kem mundesi te shkoj ne Afrike, Azi apo ndonje kontinent tjeter ku mund te ndihmoj ata qe me verte kane nevojer per ndihmen time. Nuk dua shperblime ekonomike, shperblimi me i madh per mua do ishte ajo buzeqeshja pas sherimit.

Do ishte me verte realizimi i endrres sime me te madhe sikur te mund te formoj nje organizate qe ndihmon te varferit ne vendin tone dhe ne vendet me te varfera te Europes. Po e le Afriken pasi te gjithe atje po koncentrohen, e kane harruar fare Europen. Plus, une dua te ndihmoj vendin tim dhe shpresoj qe nje dite populli vete do me ndihmoje duke me lene rehat te bej punen time ashtu sic duhet. E kam llafin qe nuk dua te bezdisem nga plackitjet e hajdutave, korrupsioni, ngacmimi e kshu gjerash. Shpresoj qe nje dite keto do jene ne minimum ne Shqiperi.

Keto ishin enderrat e mia me te medhaja...
Nje dite tjeter do them ato te voglat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Odea

Primus registratum

Kam besim plaku qe nje dite do realizohen. Zoti ndihmon ata qe nuk humbasin shpresat por dhe qe luftojne fort per te arritur deshirat. /pf/images/graemlins/smile.gif

Odea :wave:

J.P

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Kam besim plaku qe nje dite do realizohen. Zoti ndihmon ata qe nuk humbasin shpresat por dhe qe luftojne fort per te arritur deshirat. /pf/images/graemlins/smile.gif

Odea :wave: [/qb]
Bravos Odea!
Te uroj sa me shum fat ne endrren tende!

Odea

Primus registratum

[qb] Bravos Odea!
Te uroj sa me shum fat ne endrren tende! [/qb]
Thank you, :kiss: :wub:

Odea :wave:

Guest

Fillimisht postuar nga Odea:
[qb] Hmmmm...kam shume enderra por i kam te ndara ne dy kategori: ato qe mi do zemra dhe ato qe mi do shpirti i se mires.

Zemra thote qe te kem pare per te udhetuar neper bote. Kurse shpirti i se mires thote qe te punoj fort per nja 12 vjet per tu bere mjeke e zonja ne menyre qe te kem mundesi te shkoj ne Afrike, Azi apo ndonje kontinent tjeter ku mund te ndihmoj ata qe me verte kane nevojer per ndihmen time. Nuk dua shperblime ekonomike, shperblimi me i madh per mua do ishte ajo buzeqeshja pas sherimit.

Do ishte me verte realizimi i endrres sime me te madhe sikur te mund te formoj nje organizate qe ndihmon te varferit ne vendin tone dhe ne vendet me te varfera te Europes. Po e le Afriken pasi te gjithe atje po koncentrohen, e kane harruar fare Europen. Plus, une dua te ndihmoj vendin tim dhe shpresoj qe nje dite populli vete do me ndihmoje duke me lene rehat te bej punen time ashtu sic duhet. E kam llafin qe nuk dua te bezdisem nga plackitjet e hajdutave, korrupsioni, ngacmimi e kshu gjerash. Shpresoj qe nje dite keto do jene ne minimum ne Shqiperi.

Keto ishin enderrat e mia me te medhaja...
Nje dite tjeter do them ato te voglat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea [/qb]
Ah mi odea....cdo student qe fillon e studjon mjekesi e i keto enderra...ama uen te uroj me gjithe zemer qe keto enderrat e tua te mos mposhten nga hipokrizia dhe fallsiteti e atij ambjenti /pf/images/graemlins/smile.gif

paq fat bukuroshe!

J.P

Primus registratum

Nje enderr tjeter e imja eshte te takoja 1 here te vetme Angelina Jolie-n!
Ah sikur... :wub: :tipsy:

................ :rockband: .. :rockband: ................................ :rockband: .................................................................

jimmy84

Primus registratum

Enderra ime???Qe kufijte e Shqiperise te perfshijne te gjitha territoret Iliro-Shqiptare.Pra qe nga lumi Vardar dhe lumi Sava ne veri dhe deri ne ne Dardanele ne jug.Kurse ne lindje deri ne kufi me Bullgarine(ne mos edhe ca km me tej)Pra sic thote edhe grupi Etnoengjujt:
"E duam Shqiperine
qe nga greqia deri ne sllovenia
Prandaj VIVA
UNITED STATES OF ALBANIA"

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Ay shkrimi i Odeas me preku ca edhe mua.

Edhe une po studioj per psikologji dhe dua te behem psikologe per femijet. Punet qe kerkoj tani kane te bejne me femije me semundje mendore, probleme familjare, ose te lindur te disabilituar.
Si dhe femijet ose adoleshentet qe jane viktima te voliences brenda ne familje nga vet tutoret e tyre ose prinderit qe jane drogagjij ose alkolike.

Me nje fjale me pelqen te punoj me kesi njerezish dhe ti ndihmoj pamvaresisht nga rroga.

Por nuk e kryej dot shkollen me nje rroge kaq minimale megjithese eksperience eshte e mrekullueshme.

Megjithate ia vlen te jesh edhe pak ambicioze por te kesh edhe nje zemer te mire sepse nuk te humbet haku.

shine*

Primus registratum

Enderrat e mia i deshiroj pasi i enderroj.
Nuk e di pse nuk kam enderra kete kohe, me duket vetja si hije, pa asnje lloj shprehje ne fytyre /pf/images/graemlins/frown.gif .

dbani

Primus registratum

Endra ime eshte qe te zgjohem nga kjo ender.....
po me sa duhet do te me duhet te enderoj
deri sa te vdes.....
kjo ender eshte "jeta".....
(jo komshija tend mire o se mos keqkuptohesh)
-----------------------------------------------
e mo daredevil te pelqen kjo, po e kuptove to te te pelqeje po s'besoj se do ta kuptosh se nuk je aq inteligjent ti...po te kesh ndonje gje e di se ku te me gjesh...koke kar---ige
:rockband: :cry: :rockband: :rockband: :smash: :lol: :sleep: :tipsy:

karamel

Primus registratum

nje ender kronike qe shikoj:

jam duke vrapuar me te gjitha forcat dhe fillon te bie shum shi, nagaqe jam larguar me teper se duhet nuk kam mundesi te kthehem mbrapsh dhe jo larg fushes, eshte nje shtepi me nje grua te dera qe me pret. Mbrenda te shpia ka njerez qe i shikoj per here te pare ne jeten time:eshte nje mashkull qe me shikon shtremet dhe ndjek cdo veprim timin, me pantallona te zeza HOGU BOSS ( duhet te jete patjeter shqiptar), eshte ulur te krevati dhe mbrapa tij eshte nje goce e vogel bjonde qe hidhet, eshte nje zezak me doreza boksi, dhe gruja qe me hapi deren.
te gjithe arrijme te komunikojme me njerin tjetrin me telepati. goca e vogel bjonde eshte shum e shemtut nga afer, ka sy blu dhe shenja te balli, nuk e durojme dot njera tjetren. Hidhet e pare te qafa ime dhe mundohet te me mbysi. Asnjeri nuk leviz nga vendi! Fillojme dhe zihemi te dyja, ia lidh duret, dhe filloj ta terheq nga kemebet te nje sallon i ngushte duke e perplasur pas mureve! e shikoj qe vuan dhe vazhdoj ta perplas! ne te nejeten kohe i them vetes sime qe jam nje kriminele por eshte ose ajo ose un qe duhet te vdesi sonte! papritams gjendem ne nje park qe shkoj shpesh here, mes mamit dhe gjyshes sime. Duke ecur, gjyshja ime thot qe kjo bjondja e vogel eshte goce simpatike dhe e dashur, atehere bjondja ndalon dhe i jep mamit tim nje lule, me afrohet mua te me puthi dhe ne te njejten kohe ndjej qe me pret me briskun qe ka ne dore. Mundohem ta terheq nga floket,por nzjerr gersheret nga xhepi dhe do ti presi te mijat! Te gjithe zhduken dhe me lejne vetem para hyrjes kryesore te nje spitali qe me merr mendjen nga ngjyra e bardh.

xhoni

Primus registratum

Endrra ime eshte shnet e pare :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif