Endrra ime eshte ...!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Endrra ime eshte ...!

Endrra ime eshte te shof endrra se me ka marre malli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albert Zylyftari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Genti27:
Endrra ime eshte: Te mos bjere termet ne Tirane.

se deshirat e tjera i plotesoi vete.

Kjo s'eshte enderr, kjo eshte shqetesim!

Albert Zylyftari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
Endrra ime eshte te shof endrra se me ka marre malli

Ti paske mbarwar si njeri!

Albert Zylyftari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
Endrra ime eshte:Te kthehem sa me shpejt ne Shkoder dhe te mos ik me nga andej(me dokumenta ne xhep )

Per ca i do dokymentat nqs s'do te kthehesh me?

Genti27

Primus registratum

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
Endrra ime eshte:Te kthehem sa me shpejt ne Shkoder dhe te mos ik me nga andej(me dokumenta ne xhep )

Per ca i do dokymentat nqs s'do te kthehesh me? [/qb]
kjo ishte shume e bukur , i deshka dekumentat kur nuk ka deshire me u kthyer perseri.

Ali_DemsI

Primus registratum

Endra ime eshte te maroj kete shkolle qe kam filluar dhe te krijoj familje me Vajzen qe jam i lidhur dhe qe e dua shume:D

ante

Primus registratum

Enderra ime?
E cfare kuptimi ka ta them.....?
Sido qe te jete do ngelet thjesht nje enderr se po mos te ishte e tille do kishte nje emer tjeter, e si pasoje edhe kuptim tjeter! :shrug:
/pf/images/graemlins/wink.gif

distraction

Primus registratum

Shume e thelle kjo e fundit :eek:

Hmm. tani varet flasim per endrra apo qellime jete. Pasi e para eshte close to e pamundur
E dyta close to e mundur, keshtu qe varet nga kuptimi qe i japim "endrrave" tona...
pastaj ka edhe nga ato qe i shohim ne gjendje gjysem te ndergjegjshme ne gjume me nje llaf.. :goofy:
Nejse enderrimtare Platonike "Keep Dreaming" s''ka asgje te keqe te enderrosh perkundrazi te ben te ndjehesh happy :rockband:

marina s.

Forumium maestatis

une kam vetem nje enderr,po kjo nuk do te realizohet kurre keshtu qe nuk ia vlen ta tregoj.te tjerat jane vetem nevoja,deshira e kapriço dhe me pak perjekje mund te plotesohen.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] mos rresht kurre se paturi endrra...se po i afrohem shume. [/qb]
denna, denna zgjohu, :angel: hapi syte, boll me endera ka dalur dielli! /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

si nuk t'vjen turp me prek vajzat e huja, endrra e forumit asht e lidhun, je me vonese /pf/images/graemlins/laugh.gif