ShkodraneChick
Primus registratum
Re: emigrantat qe marrin shqiptare per gru
Cudi!!!
Edhe mos u shqeteso, sepse une s`humbi kohen tu fol qa ka ba njeni e tjetri, keshtu qe informata nga une s`mund te marresh vajzuke!
Perkundrazi,une mendoj ne menyre pozitive, sepse une jam ajo qe po them se tana femnat shqiptare s`jane njelloj, dhe se ke njerez te mire dhe te keqinj.
Sic duket TY te djeg miza per derisa ne cdo rast qe te jepet, flet gjana shume negative per femnat shqiptare, edhe ne mos gabohem je edhe femen per vete.Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb]Naqe meqe te paskam edhe kojshi se spo te therras ne emer skam nevoje me marre informata nga ju pasi kur baj komplimente per shqiperine e shqiptaret (kur me bie rasti ) marr komplimente per Femrat shqiptare *si mish i bardhe i mire*
Naqe mos ja ban edhe ti ...kush ka mizen mas veshit te flasi...(spo ke nevoje me i ra veshit)....
Hajt tash ta pasha hajrin mendo pozitiv :devil: [/qb]
Cudi!!!
Edhe mos u shqeteso, sepse une s`humbi kohen tu fol qa ka ba njeni e tjetri, keshtu qe informata nga une s`mund te marresh vajzuke!
Perkundrazi,une mendoj ne menyre pozitive, sepse une jam ajo qe po them se tana femnat shqiptare s`jane njelloj, dhe se ke njerez te mire dhe te keqinj.