emigrantat qe marrin shqiptare per gru

ShkodraneChick

Primus registratum
Re: emigrantat qe marrin shqiptare per gru

Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb]Naqe meqe te paskam edhe kojshi se spo te therras ne emer skam nevoje me marre informata nga ju pasi kur baj komplimente per shqiperine e shqiptaret (kur me bie rasti ) marr komplimente per Femrat shqiptare *si mish i bardhe i mire*

Naqe mos ja ban edhe ti ...kush ka mizen mas veshit te flasi...(spo ke nevoje me i ra veshit)....

Hajt tash ta pasha hajrin mendo pozitiv :devil: [/qb]
Sic duket TY te djeg miza per derisa ne cdo rast qe te jepet, flet gjana shume negative per femnat shqiptare, edhe ne mos gabohem je edhe femen per vete.
Cudi!!! :confused:

Edhe mos u shqeteso, sepse une s`humbi kohen tu fol qa ka ba njeni e tjetri, keshtu qe informata nga une s`mund te marresh vajzuke!

Perkundrazi,une mendoj ne menyre pozitive, sepse une jam ajo qe po them se tana femnat shqiptare s`jane njelloj, dhe se ke njerez te mire dhe te keqinj.

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Bashkohem ne shkodranen parafolese :thumbsup: [/qb]
Shkodran te qofte perhajer me parafolesen :lol:

Manej une ca jam tuj thane spo keni nevoje me u shpenzu me i sjelle nga shqiperia tuj i pase ketu :lol: "E per ma teper marrja eshte gjynah me u ble" :lol:

u74

Primus registratum

Si perfundim si e vendoset ? A duhet qe ne emigrantet te marrim vajza prej Shqiprie dhe n.q.s jo , atehere ku duhet te martohemi ne ?
Hajt pra se na shkoi jeta beqo :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Joe, prit ti prit se nuk ka ashtu yyyyyy, ka rradh aty babush, ju te kontinenteve tjera kushedi kur ju vjen rradha, se ka me u rregullu europa iher qe asht ma afer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe si thu po marr ceke, po ku ke ken ma par babuc, me duket s'te kan dale femnat shqiptare me te ndalu /pf/images/graemlins/wink.gif
Me habit edhe fakti tjeter qe thu, ku do martohen kto vajza ne shqiperi perderisa numri i vajzave asht rrit ne krahasim me ate te djemve, un isha ne shkoder, askush prej vajzave nuk po mbeste pa u martu, bile ishin tana ose te fejume ose te martume, s'rrin vajz pa u martu ne shkoder, keshtu qe per ata mos u shqeteso hic.

u74

Primus registratum

Po sa me prit ma ?
Kor te rregullohet Evropa na jena plak :tipsy:
Nuk kena marre ceke se jena patriota ne ....
se kur te na mbushet mendja ne , heeee..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje aktor i njohur i hollivudit shkoi edhe ndertoi nje vile ne Ceki . Njerezit e pyeten po pse e le hollivudin dhe erdhe ketu ? Aktori u pergjigj se femra si ketu nuk ka as ne hollivud .
Tash ju vajzat e diaspors nuk na doni por edhe ne Shqiperi nuk doni qe te na lini te martohemi ! :cry:
C'fare duhet te bejme ne ???

tushi

Valoris scriptorum

Gjon a po kapishi ça thone çikat tona shembullore /pf/images/graemlins/laugh.gif
po thone bjer n'dashni me njenen ather prit sa t'dalin kraht si Pjeter Panit edhe kaloje uçeanin :shrug: .
Po ti ke munsi edhe me kqyr per ndoj shqiptaroamerikane se si molla i kena t'mira.
po mos i trem me çeke ukrahine e merre me lang :shrug:

u74

Primus registratum

Aaaa .. je tuj me msue mir Tush ! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ato njate dojn , me ra ne dashni me nonjanen prej tyne :devil: . E masanej edhe njat cop krah si kam ma kpusin krejt e nuk i duhem dreqit i lek ma :rolleyes:

Pse nuk iu thue atyne me ra n'dashni me mu :idea:
Se pernryshe un ika te ceket :tipsy:

tushi

Valoris scriptorum

ti prit iher mor burre si e thu fjalen e fundit t'paren /pf/images/graemlins/tongue.gif
kto tash edhe kishin ra ne dashni me ty po ne af e kan ba q1 femnat mos me mujt me na çu pm te parat :shrug: kshtuqi s'ke ça ban /pf/images/graemlins/wink.gif
masanej krahet sa me kalu uçeanin t'duhen pse prap i deshte ti :lol:

ShkodraneChick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Po ti ke munsi edhe me kqyr per ndoj shqiptaroamerikane se si molla i kena t'mira.
[/qb]
Fjale ari the mar Tush! :thumbsup:
Ke plotesisht te drejte, gjithashtu Rozalina ka te drejte kur thote se vajzat shkodrane s`jane tu met pa u martu.
Edhe une kur isha ne Shkoder vjet, u impresionova nga rinia shkodrane.

ShkodraniNY

Primus registratum

:thumbsup: Hata /pf/images/graemlins/smile.gif Me ne bashkon tane se nuk kane nga me shku /pf/images/graemlins/wink.gif All the best !

Pilivesa

Primus registratum

Une s'jam shkodrane por kjo qenka teme interesante dhe pak me spec, keshtu qe nese me pranoni po ju jap edhe une mendimin tim.
Tema me sa shoh u hap nga nje femer dhe ka shkaktuar reagime qe priteshin.
Edhe une jam emigrante. Emigrantet shqiptare me familje apo pa familje duhet te gjejne nje menyre qe te jetojne (ne ndonje rast edhe te mbijetojne)ne nje ambient te ri ku femra ka me shume liri dhe mundesi me arrit ate cka mund ta arrije edhe nje mashkull, ka mundesi te zgjedhi edhe te mos martohet (gje qe ne shqiperi do te ishte e veshtire pasi cupave ju iken mosha), ka mundesi te mos kete nevoje per nje mashkull nga ana financiare dhe ta perballoje vetem jetesen, dhe per deshirat seksuale le te iki me ate qe ia ka qejfi. S'ka pse te argumentojme ketu ne forum se me cfare kombesie dalim ne femrat shpitare dhe ju meshkujt shqiptare. Nese beni qejf dhe pastaj ju ngihet mendja te merrni nje vajze nga Shqiperia per tu martuar bravo ju qofte. Kur gjeni shesh duhet te beni edhe pershesh. Marrja e nje femre nga shqiperia duke menduar se ajo do te jete puro shqipetare dhe do tjua respektoje te gjitha traditat tuaja eshte sikur te merrnit nje skllave, nga nje kafaz pa dritare ta fusni ne nje kafaz tjeter por tashme me hekura nga ku ajo mund te shikoje pakez boten jashte kufijve te saj (kufij qe ajo ja ve vehtes ne fillim dhe qe ju ja vini asaj). Mund te them qe kur ju meshkujt shqipetare merrni nje grua nga Shqiperia e sillni jashte shtetit (ja hapni syte!!!) gjasme per patriotizem, ju nuk beni gje tjeter vecse shfrytezoni prapambetjen dhe mentalitetin e skaduar qe akoma fatkeqesisht jeton ne atdheun tone. Ju do te vazhdoni qe prapa kraheve te silleni si te huajt dhe te shkoni me ke te doni dhe me cfare kombesie te doni ndersa gruaja juaj (virgjeresha qe nuk di si me jua plotesuar te gjitha qejfet ne krevat sic ti ploteson ty Joe ajo cekja) do presi vetem per momentin kur ju ti harroni celsat e kafazit te saj diku afer. Ju meshkujt shqipetare qe keni emigruar (ketu sigurisht do te kete edhe perjashtime) ju dukeni femrave shqiptare emigrante shume hipokrite (bej sic them une por jo sic bej une)dhe diktatore . Femrat shqiptare jane aq te zgjuara sa te bejne zgjedhjen e duhur dhe te mos e humbin lirine e tyre qe shumica e kane fituar me mund dhe nuk e abuzojne. Megjithate cdo cifti i urroj fat te mbare. Dhe djemve ju lutem te beheni pak me gentle me femrat shqipetare se na u zbut kurrizi ketej jashte shtetit dhe nuk mbajme dot me mbi kurriz shkarpa per t'ju mbajtur juve ngrohte.

Me respekt per te gjithe shqipetaret, femra po meshkuj, beni sic t'ju dali me mire juve. Ciao

u74

Primus registratum

Uuuu :eek: shih si na paragjykon kjo ne djemve !

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pilivesa:
[qb] Une s'jam shkodrane por kjo qenka teme interesante dhe pak me spec, keshtu qe nese me pranoni po ju jap edhe une mendimin tim.
Tema me sa shoh u hap nga nje femer dhe ka shkaktuar reagime qe priteshin.
Edhe une jam emigrante. Emigrantet shqiptare me familje apo pa familje duhet te gjejne nje menyre qe te jetojne (ne ndonje rast edhe te mbijetojne)ne nje ambient te ri ku femra ka me shume liri dhe mundesi me arrit ate cka mund ta arrije edhe nje mashkull, ka mundesi te zgjedhi edhe te mos martohet (gje qe ne shqiperi do te ishte e veshtire pasi cupave ju iken mosha), ka mundesi te mos kete nevoje per nje mashkull nga ana financiare dhe ta perballoje vetem jetesen, dhe per deshirat seksuale le te iki me ate qe ia ka qejfi. S'ka pse te argumentojme ketu ne forum se me cfare kombesie dalim ne femrat shpitare dhe ju meshkujt shqiptare. Nese beni qejf dhe pastaj ju ngihet mendja te merrni nje vajze nga Shqiperia per tu martuar bravo ju qofte. Kur gjeni shesh duhet te beni edhe pershesh. Marrja e nje femre nga shqiperia duke menduar se ajo do te jete puro shqipetare dhe do tjua respektoje te gjitha traditat tuaja eshte sikur te merrnit nje skllave, nga nje kafaz pa dritare ta fusni ne nje kafaz tjeter por tashme me hekura nga ku ajo mund te shikoje pakez boten jashte kufijve te saj (kufij qe ajo ja ve vehtes ne fillim dhe qe ju ja vini asaj). Mund te them qe kur ju meshkujt shqipetare merrni nje grua nga Shqiperia e sillni jashte shtetit (ja hapni syte!!!) gjasme per patriotizem, ju nuk beni gje tjeter vecse shfrytezoni prapambetjen dhe mentalitetin e skaduar qe akoma fatkeqesisht jeton ne atdheun tone. Ju do te vazhdoni qe prapa kraheve te silleni si te huajt dhe te shkoni me ke te doni dhe me cfare kombesie te doni ndersa gruaja juaj (virgjeresha qe nuk di si me jua plotesuar te gjitha qejfet ne krevat sic ti ploteson ty Joe ajo cekja) do presi vetem per momentin kur ju ti harroni celsat e kafazit te saj diku afer. Ju meshkujt shqipetare qe keni emigruar (ketu sigurisht do te kete edhe perjashtime) ju dukeni femrave shqiptare emigrante shume hipokrite (bej sic them une por jo sic bej une)dhe diktatore . Femrat shqiptare jane aq te zgjuara sa te bejne zgjedhjen e duhur dhe te mos e humbin lirine e tyre qe shumica e kane fituar me mund dhe nuk e abuzojne. Megjithate cdo cifti i urroj fat te mbare. Dhe djemve ju lutem te beheni pak me gentle me femrat shqipetare se na u zbut kurrizi ketej jashte shtetit dhe nuk mbajme dot me mbi kurriz shkarpa per t'ju mbajtur juve ngrohte.

Me respekt per te gjithe shqipetaret, femra po meshkuj, beni sic t'ju dali me mire juve. Ciao [/qb]
Pili ne rradhe te pare mirsevjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sa the ma siper jam 100% dakort me ty persa i perket djemve q1 nisen me ate qellim.Kryesisht se me ket veprim nuk tregojne vlersim e respekt per vedin pra tregohen inferior tuj ble lirine e dikujt per me siguru rahati.

Por me ket rast nuk mund te rri pa gjyku te pakten sa ate q1 ia blen edhe at q1 e shet lirine e tij per komfort.
Q1 martohet kush per patriotizen kjo s'ashte e vertete veç po kje idiot por q1 dikujt ti pelqejn çdo gja e mire shqiptare ku hine edhe vajzat e djemt ma shume se nji tjeter respektive e huj kjo m'duket krejt normale sidomos per ata q1 kan lind e kalu njifar kohet ne Shqipni.Masanej pa dasht me e shiku ne at prizem q1 thu ti po edhe zakonet e perbashketa kan randsi.
Po marr nji shembull banal /pf/images/graemlins/laugh.gif ti Pili je martu me nji eskimez edhe ai tuj respektu zakonet e veta te thote q1 ti me shku me te gjithe miqte q1 ju vine per vizite.
Ti dikur merzitesh edhe thu :mad: dreqi i marrte kto zakone qe njaj zezaku nuk m'pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif psh.
Pra pa dasht me paragjyku jo gjithmone gjanat e huja na pershtaten.

neta

Forumium praecox

Pilivesa te lumt goja, se e paske qendis pergjigjen /pf/images/graemlins/smile.gif

Meshkujt i marrin atje per shfrytezim se kujtojne se po i mbajne nen hyqem, e ato martohen ketu ose per nji cop Amerike ose se i ban baba me zori me u martu. E si qellime me duken te tana te gabume edhe qe perfundojne ne nje martese te deshtume ose ne nje jete mizore bashkshortore.

Kurse ajo qe thu ti tush asht e vertete, por, edhe femrat shqiptare jashte shqipnise e dijne kulturen shqiptare njesoj me meshkujt ktej. E keqja asht se ato gjithashtu jane mesu ma te lira gja qe meshkujve shqiptar si pelqen hic.(shumica)

Un edhe te kisha ken mashkull ma shum me kishte pelqy nje femer qe kerkon te jete e lire dhe ka ambicje, andrra e mendimet e veta per jeten sesa nje pule e lagun qe vetem din me ba me hanger edhe me ndejt urte. (por si gjithmone kjo asht thjeshte preferenca jeme)

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mystic:
[qb] Pilivesa te lumt goja, se e paske qendis pergjigjen /pf/images/graemlins/smile.gif

Kurse ajo qe thu ti tush asht e vertete, por, edhe femrat shqiptare jashte shqipnise e dijne kulturen shqiptare njesoj me meshkujt ktej. E keqja asht se ato gjithashtu jane mesu ma te lira gja qe meshkujve shqiptar si pelqen hic.(shumica)

[/qb]
Mistike po kush te tha q1 jo moj shikoje ça i kam than Gjonit se jeni si molla
:kiss:

Pilivesa

Primus registratum

Tushi, me eskimez edhe te dua nuk lidhem dot se nuk ka amabasade eskimeze ketu ku banoj une me marr vize. Illegal per nje palo dashuri nuk shkoj ne asnje vend!!! Faleminderit edhe ti Mystic qe bashkoheni me mendimin tim. Djemte shqiptare duhet te pranojne dhe te jetojne realitetin ne vendet e huaja ku jetojne duke mos na gjykuar ne femrave per lirine qe ata e kane pasur gjithmone. Lirija jone i tremb, por nese nuk respekton lirine e tjetrit nuk ka dashuri dhe mirkuptim dhe nese nuk jane keto te dyja atehere nje marredhenie eshte shfrytezim, interes, thjesht nje gabim. Megjithate nuk me pelqen te gjykoj. The gjithe gabojme dhe nga gabimet tona mesojme me mire se nga dajaku i te tjereve. Kaq per tash.
Me respekt, Pili

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pilivesa:
[qb] Tushi, me eskimez edhe te dua nuk lidhem dot se nuk ka amabasade eskimeze ketu ku banoj une me marr vize. Illegal per nje palo dashuri nuk shkoj ne asnje vend!!! Faleminderit edhe ti Mystic qe bashkoheni me mendimin tim. Djemte shqiptare duhet te pranojne dhe te jetojne realitetin ne vendet e huaja ku jetojne duke mos na gjykuar ne femrave per lirine qe ata e kane pasur gjithmone. Lirija jone i tremb, por nese nuk respekton lirine e tjetrit nuk ka dashuri dhe mirkuptim dhe nese nuk jane keto te dyja atehere nje marredhenie eshte shfrytezim, interes, thjesht nje gabim. Megjithate nuk me pelqen te gjykoj. The gjithe gabojme dhe nga gabimet tona mesojme me mire se nga dajaku i te tjereve. Kaq per tash.
Me respekt, Pili [/qb]
Pili te lumte goja :thumbsup:
ajo me eskimez ishte humor pa t'keq
puna asht se martesat e imigrantave bahen ne t'shumten e rasteve me shkuesi pra nuk asht se lidhen aq prej ndjenjave sesa interesi etj etj.Po ka raste q1 i di edhe une ku ndjenjat lindin e rriten e kan marrdhanie jashtzakonisht te mira.Po varet te personat se sa jane kompatibel te pjekun karakteret e me rradhe.
Sidoqofte fat te gjithve ne zgjedhjet e tyne :wave: