:lol: me ke knaqFillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] ah kuku per men te krese si skeni hiq, po ishtu asht kur dalin njerezit ne europ. Ndaq me e kalu nje jet te bukur e me ja ni lezetin pak edhe nqs je njiri si merr vesh, shqiptar/e, ska zgjidhje tjeter, se jeta ka probleme, halle telashe, simethan te mira e te keqija, i huji te thet f... off, kurse shqipetari nuk te len kurr ne balte, manej du me mi knu ninull fmis tem nana ne shqip e ja si keta psh: anglezt si sdin ku kan fmi kerkun, per letra pa, i marr letrat edhe manej i tham ku te kam pa, po per gja tjeter ma par ja fus plumin vedit se me u dashuru me keta majmuna si vetem me u terbu din edhe me ba marrina. po sidoqofte gjithkush ka menjen e vet, edhe tesh si kan fillu gjinja me u terbu , qa spret njiri, sidomos prej ketyne vajzave, si jan ba ma zi se te hujat, si asht aja fjala qa spret njiri prej budallit. kaloshi mire se spa kam kohe ma shum me komentu, se tem ma e kohes ska ka bahet ma teper.
me mene ne kry e na i rujt zoti keta men si na kan met. [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: Ke te drejte maj parafolse metaman me te shkri gazit,ty te lumte dora ma panter sa bukur e ke shkru ,mas e luj ma se e prish :lol: :lol: Te rujt Zoti ty e tane dhe jua shtofte Zoti trute tuj edhe pse shume sna duhen gja se skena ku me i perdore /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] ah kuku per men te krese si skeni hiq, po ishtu asht kur dalin njerezit ne europ. Ndaq me e kalu nje jet te bukur e me ja ni lezetin pak edhe nqs je njiri si merr vesh, shqiptar/e, ska zgjidhje tjeter, se jeta ka probleme, halle telashe, simethan te mira e te keqija, i huji te thet f... off, kurse shqipetari nuk te len kurr ne balte, manej du me mi knu ninull fmis tem nana ne shqip e ja si keta psh: anglezt si sdin ku kan fmi kerkun, per letra pa, i marr letrat edhe manej i tham ku te kam pa, po per gja tjeter ma par ja fus plumin vedit se me u dashuru me keta majmuna si vetem me u terbu din edhe me ba marrina. po sidoqofte gjithkush ka menjen e vet, edhe tesh si kan fillu gjinja me u terbu , qa spret njiri, sidomos prej ketyne vajzave, si jan ba ma zi se te hujat, si asht aja fjala qa spret njiri prej budallit. kaloshi mire se spa kam kohe ma shum me komentu, se tem ma e kohes ska ka bahet ma teper.
me mene ne kry e na i rujt zoti keta men si na kan met. [/qb]
Nje hamburger di chianina e 50 g fois gras po i kallxoj una para teje /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LR:
[qb] Shkodrane une ta deftej po te m'japesh nja 200 grom 'fois gras', nryshe s'kallxoj gjo!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk ma merr mendja se mendojne qe atje jane ma te mira (ose te ndershme) se ktu se nuk jane aq naive, por shkojne me idene qe te pakten ato qe mund te kete ba atje nuk ja din "opinioni" ketu.Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb] Dakort me cfare lexova ma siper te gjithe keni deshire te rrini brenda race(shqiptare) ketu s'ka asgja te keqe,por skuptoj dicka (racizem brenda rrace) shoh shqiptare qe pagujne leshte e krese per me marre nji shqiptare shqiperie kur i kane shqiptaren ne prag te deres ne mergim
Eshte e cuditshme...???
Mos mendojne se kur i importojne prej shqiperie i marrin pa te kaluar.
Apo mos eshte ajo tjetra qe merre nga andej dhe mbaje gjithe jeten se une ti hapa syte...!
Une mendoj se eshte me e ndershme te qendrosh brenda rrace pa rracizem!
Si mendoni ju ??? [/qb]
shkoderloce moj fisnike shume e ..... na i qitéFillimisht postuar nga wildrose:
[qb] Ka pak kohe qe kam "hup dyrnjajet" e ndryshimet e larmishme te shkodrelocja me bajne me bertit nje WOOOOOOOOOOOW...
Fantazine e kena ne kulm ne skutarezet.Emigrantet qe marrin nje shqipe per gru e qe ia gjen nana asht per faktin se kendej nuk ia var kush,kete e kane te gjithe te kjarte(kjo vlen dhe anasjelltas,sipas sygjerimit te ABSTRACT ne post scriptum-in e tij)....
Vazhdoni te debatoni me afsh,me zemer e shpirt!!! [/qb]
shyqyr zotit qe smendojne tana si ti se kishim met beqo... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ShkodraneChick:
[qb] Hmm eshte dicka kurioze fakti qe shume meshkuj qe jetojne ne Amerike kane te dashura amerikane, dhe kur u vjen koha te martohen shkojne ne Shqipni dhe marrin femna atje.
Me vjen keq qe vajzat shqiptare nuk kane mundesite dhe avantazhet qe kemi ne te emigracionit. Gjithashtu me vjen keq qe keto vajza qe marrin djem nga emigracioni, nuk e dine te kalueren e tyre, dhe martohen pa u njofte mire.
[/qb]
Ahahaaa, sic duket ju ka dal n`shesh sekreti, ju djemve qe s`rrini rahat! :lol:shyqyr zotit qe smendojne tana si ti se kishim met beqo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fillimisht postuar nga ShkodraneChick:
[QB] Hmm eshte dicka kurioze fakti qe shume meshkuj qe jetojne ne Amerike kane te dashura amerikane,.... e ty shkodrane po te dhimen amerikanet eee.. ate hall ke :lol: ....... me vjen keq qe vajzat shqiptare nuk kane mundesite dhe avantazhet qe kemi ne te emigracionit.... E ke fjalen avantazhet e ketushme me fut burrin ne burg edhe per nji fjale goje ee... ..po shyqyr moj se per kete avantazh kane mete mangut ne shqiperi :lol: ..... Gjithashtu me vjen keq qe keto vajza qe marrin djem nga emigracioni, nuk e dine te kalueren e tyre........, haha me bane me qeshe :lol: se ti hallin e te kaluares ke ee
Por ka edhe raste, kur nje vajz ose djal qe jeton jashte shteti shkon ne Shqipni me pushime, dhe njihet me nje vajz/djal te mire dhe pelqehen. Ne kete rast, martesa eshte dicka llogjike (logjike e thu ti ee se per dy jave pushime e njihka) :devil: