emigrantat qe marrin shqiptare per gru

Anais

Primus registratum
Re: emigrantat qe marrin shqiptare per gru

Nga ana tjeter eshte e vertete qe ne boten perendimore ka ma shume raste divorcesh, pot tashma edhe tek ne po shkohet ne kete drejtim. Brezi i prinderve tone ju dedikoshin ma shume familjes, kurse te rinjte e sotshem preferojne mos me ba sakrifica. Edhe ketu eshte çeshtje e sejcilit person: kush don familje persembarit mundohet me e kriju te tille pamvaresisht a asht australian, finlandez apo brazilian.

Alba Palushi

Primus registratum

Anais he pra se e permenda qenin diku ma lart(mos guxo me na marre qenin neper goje se e kemi nr 1 ne listen e shpise ketej ne :lol:

mario222

Primus registratum

Un i pari e kisha dashte nusen shkodrane, pse jo. Me nji shkodrane e imagjinoj vedin ma mire se sa me marre nji te huaj ketu ku jam. Por i besoj edhe atyne qe thone se asht e veshtire per vajzen se perfundon si nji lotari qe mund te dalin mire apo edhe keq se nuk njifen perpara (shumicen e rasteve). Megjithate prep se prep i kuptoj djemte qe kerkojne nuse ne Shkoder se per nder jane ne tana aspektet femna te mrekullueshme.

eis

Primus registratum

Sa krenare jena na vajzat shdodrane qe i nigjojme keta djemte shkodrane qe jane krenare per ne.
Ju lumte goja se bukur keni fol te tane dhe mas e luni ma se e prishni.
Ju uroj fat dhe me nga nje nuse te bukur dhe te mire ashtu sic i doni vet ishalla.
Tana te mirat!
Me rrespekt"Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

a/h

Primus registratum

Ja shkodrane per GRU!!
Ja Kurr mos me u MARTU!!

1luv SHKODRA

u74

Primus registratum

He pra si e venosem shqiptare a te huaj /pf/images/graemlins/confused.gif

u74

Primus registratum

Uuuu si nuk t'leni me fol i fjal nuk t'leni ...! Njerzit kane halle moj vajz . A e kupton se martesa asht venim shum i ransishem , pernjat edhe njerizit pyesin e shkembejne menime me njani-tjetrin .

p.s Une du me pa si menojne shumica e antareve qe kane marre pjes te kjo tema dhe atehere me ia ba bammm !

tushi

Valoris scriptorum

Po pse si kallxon te verteten miletit,po i bjen rrotull
se prite zot me i çu ne shpi i nuse t'tjeter, perveç se shqiptare, ta bajne kurrizin ma te bute se barkun /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Ahahaha Tush!

Aman a e keni marr vesh se nji shkodran keka martu me nji kineze ne amerike? Kishte shku ket vere ne shkoder, edhe dihet ky i martum, mundesisht asht ba me fmi atje.
Paska shku ky me kinezen edhe me vajze n'familje t'vet.
Ishin ba ataaa t'shpise si bojaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hyka

Primus registratum

TI T'BAN ME U MARTU ME ARUSH MAJ NAQE!!
MOS JA QAJ HALLIN ATI QE KEKA LIDH ME KINEZE!!

SKA NEVOJ T'PAKTEN PER TRUPROJE HAHAHA

ME U MARTU NJERI ME TY DUHET ME BLE KAFAZ ME T'LIDH lol..

PS/ JE HATA MAJ NAQE, PO THJESHT PO BAJ LOJNA /pf/images/graemlins/smile.gif E DI QE E DIN /pf/images/graemlins/smile.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Pse a ke noj mendje me ble kafaz ti a? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shkodranlover

Primus registratum

Grizhla e tana vajzat shkodrane jane hata. S'ka si ta mor Daku- speciale, speciale, ndrysh prej te tjerave- (mos tju rriten vesht /pf/images/graemlins/tonguee.gif, por e meritoni per kryt te halles).

GRiZhLa

Primus registratum

A e ke marr vesh vete kte 'specialitet' apo ja ke vjedh ndokujt kte 'zanate'
...apo thjesht e *thanun* dhe e mesume? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.S Qeshem - se jam msu me komplimente /pf/images/graemlins/lol.gif (te keqen e modestise teme)

ELIDON

Primus registratum

rozafat un jam plotesisht dakort me ty.Eshte e drejte te martohesh brenda nje rrace por sic the dhe ti sduhet te kete rracisem.Pastaj ankohen qe te huajt jan rracista me ne.

GRiZhLa

Primus registratum

shkodranlover, do besh hapa ne jete ti, mesa shof ke me ec perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

WOW /pf/images/graemlins/cooli.gif
Kur kam me ece une qe jam i pafajshem, imagjino ti qe je zjermi i tokes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Sa shpejt me t'njoft mor /pf/images/graemlins/tonguee.gif A t'kam nxe gja a? /pf/images/graemlins/laugh.gif