Sme hyn ne xhep bukuria fizike dua ate zemres shpirtit... Per mu atp kane rendesi
Hektor12 Locus omnem 1 Nov 2013 #41 Sme hyn ne xhep bukuria fizike dua ate zemres shpirtit... Per mu atp kane rendesi
joetisti_ Locus omnem 1 Nov 2013 #42 Gje qe te mrekullon. Por mund te behet edhe pa te. Pra nuk eshte gjithcka. Nje zemer e bukur eshte nje pasuri e vertete.
Gje qe te mrekullon. Por mund te behet edhe pa te. Pra nuk eshte gjithcka. Nje zemer e bukur eshte nje pasuri e vertete.
Hektor12 Locus omnem 3 Nov 2013 #43 Rendesia qendron necate qe kam thene kur te qeshin syte edhe shpirti lumturohet...
Hektor12 Locus omnem 5 Nov 2013 #47 Eee buzeqeshin edhe ata pa karakter dhe ciniket biles zgerdhihen, po kjo si ben te bukur
Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum 5 Nov 2013 #49 e bukura gjithmon eshte e bukur. per mu dhe besoj edhe per te tjeret, e bukur eshte kur jem pran nje personi qe jakemi fale zemren ( atijë-asaj ).
e bukura gjithmon eshte e bukur. per mu dhe besoj edhe per te tjeret, e bukur eshte kur jem pran nje personi qe jakemi fale zemren ( atijë-asaj ).
Hektor12 Locus omnem 8 Nov 2013 #50 ebukur eshtw per syte ei dhe jo se cthote publiku po cndjen zwmra ime
Hektor12 Locus omnem 9 Nov 2013 #52 jo ska enigma ne ket mes per mua eshte ajo qe me ploteson dhe syte zemra shpirti e adhurojne
joetisti_ Locus omnem 9 Nov 2013 #53 Nje grua e bukur i pelqen syrit, nje e mire i pelqen zemres; njera eshte stoli, tjetra thesar.
Hektor12 Locus omnem 10 Nov 2013 #54 per mua e bukura nga e mira skane dallim ... e kam thene me pelqen bukuria shpirterore
joetisti_ Locus omnem 14 Nov 2013 #57 Kur e shoh ne nje pikture, me pelqen. Kur e shoh te nje femer, me mrekullon.
Hektor12 Locus omnem 15 Nov 2013 #58 ku shof njeriun qe dua sjam as nje qiell as ne tokw universi nuk egziston
E Erditi Forumium maestatis 14 Dec 2013 #59 Ajo qe shoqeron shitin ne mjes e zbukuruar me pak rigon. shoqerohet me vere te kuqe