*dua burre* (edhe gra)

beshbossi

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

he mo a me keni gjete mua burre akoma????
ma gjeni merikon se vi e e marr atje,ok!!!!! :goofy: :devil: /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: :wave:

hot

Hotgirl

shotes i morci pleshtat ju..cqe ajo bir evgu mo?! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shotes i morci pleshtat ju..cqe ajo bir evgu mo?! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do kesh bere plazh me terapi shoku se ska mundesi normalisht te nxihesh aq shume ne Suedi.
Mos e moho tashi se te kane kapur paparacet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

paparace prapanice aty aty eshte,pothuajse e njejta gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ruaj prapanicet goce se mos vije ndonje me prapanicat e tuja ne celuloid triumfator per arritjen e bere

Princesha

Primus registratum

Ja paskeni gjet nonjenit nusen edhe ja paskeni publiku, turp te keni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nusja e kujt asht kjo plazhistja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

PO mire mi Moira se seshte se ke treguar anet me te erreta te tuaja...Ka edhe me keq mos u merzit /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ne fakt presim me keq :goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mu me marrci pleshtat e xhipsit ... :smash: e ju ngelte ajo bubi zi n'dere.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Dashuria mi mori edhe ato dy nanogram tru qe kam pas ne kaptine...kam dash me shkrujt hoti edhe kam shkrujt Moira :eek:
Ahhh moj femra te pameshirshme :smash:

hot

Hotgirl

po po..kushedi se ku e ke pas menjen ti kur ke shkrujt..noj moira me buba perjashta :lol:

assassino26

Primus registratum

Une me buba perjashta te kam edhe ty ne mendje kur mendoj per ty,por se mor vesh pse kam shkrujt Moira kur kam dash me shkrujt Hoti???
NDoshta ngaqe bubat e tuja ngjasonin si 2 buba me bubat e Moires /pf/images/graemlins/laugh.gif
Desha me thone si 2 pika uji :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Ktu kena muhabet nusesh e dhendrrash jo bubash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO spat nusja buba..E ti kete te mira s'ka dhoner qe e merrr kshuqe muhabet nuses i fusim edhe edhe bubat ke nusja edhe jemi mrena teme

beshbossi

Primus registratum

pervec peshkut ka njeri tjeter qe do grua?
kemi nje jete te tere qe kemi shkruar emrin ne liste e askush s'po kthen pergjigje!Epo kot kjo pune!

assassino26

Primus registratum

Raaciste...
Me pervecsime nuk kalohet jeta,s'ka vetem mua do me kesh...
Merr ose le,si te duash bej po kij parasysh qe ka shume kerkesa kto kohet e fundit per mua