*dua burre* (edhe gra)

assassino26

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] te ka shpetu peshku nga dora dhe ti ma hudh mu fajin!
leni pra ato, ti nuk ke ca me hong ket muj se nuk ke xo peshq fare. [/qb]
Sa profilaktike bukuroshja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka e di ti qe une kete muj zero me peshk... :rolleyes:
Ne fakt une edhe kur zej peshk seshte se e haj qe te ngopem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Leni ato tashi.Sma mush dot menjen jo.Do rri nji muj pa honger prej teje edhe te te vrase ndergjegjja e jo te justifikohesh kot

assassino26

Primus registratum

Ti po me ben ftese indirekte te vij te peshkojne ujrat e tua :idea: Po mire mire se ke keq ti se nga emri dukesh interesante,por thuaj qe s'ta di akoma se me cfare karremi ushqehesh e ne cfare ore te dites e merr ushqimin.
Ka pasur shume raste kur peshku kap peshkatarin...keto raste ne peshkataret i quajme koicidenca implementuese rastesisht te indroktinuara ne performancen e politeknifizikokimise komerciale

Bukuroshja

Primus registratum

PESHKATARI!

o po paski ik mendsh fare ju andej nga shqiprija, po shko ha dicka se e ke nga e pahongmja.
:thumbsup:

assassino26

Primus registratum

[qb] PESHKATARI!

o po paski ik mendsh fare ju andej nga shqiprija, po shko ha dicka se e ke nga e pahongmja.
:thumbsup: [/qb]
E pra ca tersi me verte..Ben efekt klima ne fakt,plus qe shofim edhe gjithe keto goca te zgjuta a bukuroshe qe jane nga Shqipria po qe shkrujn nga jo Shqipria e ikim mendsh fare
PO ti qe je kaq e zgjut e ke ngaqe ha shume apo ngaqe je nga jo Shqiperia :lol:

assassino26

Primus registratum

Bukuroshe me ca nicku je regjistru ti te ai siti qe na dergove ktu...Jo per gjo po mos ngatrrohem edhe te bej ndonje propozim padashje :smash:

assassino26

Primus registratum

Uaaaaa edhe kjo sme kishte ndodhur kurree...Goca pa pasur fare lidhje me mua me jep urdhra.
Ok ok s'po e zgjas shume se bukuroshja do na shemtohet nga inati :smash:
Pika qe sme bie tya per mu mi bukuroshe sa nevrike qe qike

hot

Hotgirl

[qb] HOTGIRL

Po me vjen ndot me kete temen qe keni hapur ju.

Sinqerisht [/qb]
sinqerisht ta kam ene un
do nej burr ti, apo ke harru qe ke ardh ke "chit chati" ktu

apo kshu mos e ka menyren e propozimit kjo re peshko ee??!! si thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

une dua nje gru vetem te me boj sherbim,ka ketu ndonje? :shrug:
dua te me hekuros,te me gatuaj,te me rregulloj krevatin,te me boj pasarin,etj. /pf/images/graemlins/smile.gifneqofse i ploteson keto kushte te me lajmeroj.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] kesaj i thone te futesh ne boten e shqiptareve [/qb]
E shkreta ti sa gjynof....Sakrifice e madhe thuaj po s'ke ci ben,shtrengoje cik edhe perballoje se gjynof edhe ne te botes se shqiptareve pa ty ne mesin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] une dua nje gru vetem te me boj sherbim,ka ketu ndonje? :shrug:
dua te me hekuros,te me gatuaj,te me rregulloj krevatin,te me boj pasarin,etj. /pf/images/graemlins/smile.gifneqofse i ploteson keto kushte te me lajmeroj.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Eh ta po e shef ti kur te martohesh, do ta shofesh vedin tuj la dyshemen, e tu ja la ato... corapet corapet nuses /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

dua te me hekuros,te me gatuaj,te me rregulloj krevatin,te me boj pasarin,etj. /pf/images/graemlins/smile.gifneqofse i ploteson keto kushte te me lajmeroj.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
tamom kshu e du ne un burrin..nuse shpije /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Eh ta po e shef ti kur te martohesh, do ta shofesh vedin tuj la dyshemen, e tu ja la ato... corapet corapet nuses /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un ti laj breket, po jo ore se ja fus ..........ne lule te.....ballit. :smash: :smash: :lol: