*dua burre* (edhe gra)

RAUL

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] une dua nje gru vetem te me boj sherbim,ka ketu ndonje? :shrug:
dua te me hekuros,te me gatuaj,te me rregulloj krevatin,te me boj pasarin,etj. /pf/images/graemlins/smile.gifneqofse i ploteson keto kushte te me lajmeroj.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
tamom kshu e du ne un burrin..nuse shpije /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
fute dhe ti kerkesen se ndofta e gjen ndonje torrobello qe ska pa .........me sy. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[Eh ta po e shef ti kur te martohesh, do ta shofesh vedin tuj la dyshemen, e tu ja la ato... corapet corapet nuses /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un ti laj breket, po jo ore se ja fus ..........ne lule te.....ballit. :lol: [/QB]
sa sa sa... trim qenke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

fill ne lule te ballit ti, ta fut ajo ty... helm minjsh ne gjelle manej /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif he ,se me moshen bien dhe pretendimet... :tipsy:
Edhe une dua nje grua per burrin e ime /pf/images/graemlins/laugh.gif
te dije te laje ,te hekuros ,te gatuaj, /pf/images/graemlins/tongue.gif te tjerat i bej vete.. :devil:

RAUL

Primus registratum

ju te tjeret mbani rradhen.. :smash: :smash:
une jom i pari ne list qe kom fut kerkesen per nuse. /pf/images/graemlins/smile.gif hote futja naj fish asaj bukuroshes se nofta ja mbush mendjen :tipsy:

susana

Primus registratum

ooooo sa qenka rradha ketu :eek: :eek:
nejse, po bej dhe une nje kerkese. dua nje burre qe te me paguaj te tera bill-at qe me vine, (me lekt e tija kuptohet). :devil:

BISOU

Primus registratum

FIONA , RAUL ESHTE PERFECT PER TY /pf/images/graemlins/laugh.gif ... DOCTOR HESAPI TI E DI SA PARE BEJNE KETA :eek: .....

UNE THEM NGJITJU E MOS JU SHQIT DERISA TE MBAROJNE BILLAT....

DMTH NEVER :lol: :devil: :goofy:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] ooooo sa qenka rradha ketu :eek: :eek:
nejse, po bej dhe une nje kerkese. dua nje burre qe te me paguaj te tera bill-at qe me vine, (me lekt e tija kuptohet). :devil: [/qb]
ja tek jom i beri dhe i teri raul karafili,un ti paguaj gjith billat mos u merzit,ti vetem me gatuaj,hekuros,boj pazari,etj.. tani meqense je ti po e shtoj dhe sexyn se nuk e pata ven ne kerkes time... :lol: :kiss:

bisou, flm per fjalet e embela qe the. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

susana

Primus registratum

:lol: doli dhe raul karafili. /pf/images/graemlins/laugh.gif nje sarim te vogel!!!! tek bill-te futen edhe parat per te gjetur tyja nje babysitter,meqense ke frike te flesh naten vetem :devil: :devil:

RAUL

Primus registratum

tani po kendoj ate kengen(qe du motren tu tpas ty) :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

:smash: :smash: :smash: :smash:
KANDIDATIT TE PARE TI HIQET VIZE E KUQE :tipsy:
NEXTTTTTTTTT :devil: :devil:

arusha e bardhe

Primus registratum

oboboboobobo paska vajt puna keq ketej..... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif meqe keni frik te flini vetem merrni nga shoqe (mace) dhe futjani gjumit ...ok? :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest

nuk e kisha pare qe ketu u kerkoka nuse, qekan shume para meje por ska gje se eshte nje fjale e vjeter e popullit i fundit o humbet ose fito.

Po fitova u pa puna duhet me e blloku Hanin per nja dy jave

arusha e bardhe

Primus registratum

o burra cpret akoma.... /pf/images/graemlins/wink.gif hidhu ne sulem...shfrytezo rastin se spara te jepen raste te tilla....... :lol: :lol: :lol: bej kujdes amaaaaaaaaaa... :lol:

Princesha

Primus registratum

ele un kerkoj bul, e du per me me ba punt e spis, e nqs ast noj i mil sum ele mund te pelfitojn noj xa tjetel /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

perça flitet ktu

jo mor gruja smduhet gja i here se smun e la ma nai te dashtun skishte me kene keç si thoni

/pf/images/graemlins/laugh.gif Iiiiii...shikoni cfare gjeta :wub:
28_1.JPG
,me duhet nje burre tani... :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Iiiiii...shikoni cfare gjeta :wub:
28_1.JPG
,me duhet nje burre tani... :angel: [/qb]
Moire e Gjete Grun per Burrin tat ti se te Tjerat i rregullojm ne per ty ...

@d@

Primus registratum

Burrat kane dale jashte mode kete vit... kapin grate me mire /pf/images/graemlins/tongue.gif