*dua burre* (edhe gra)

Princesha

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Lir ( kam fillu me e thirr per shkurt, tash qe jena martu /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Si te kam shpirt? :kiss:
Un jam kshu :wub: ne ty.
Askush nuk na uroj as na erdhen me pi kafet, mos sa inatcinj, hajt metshi pa martu ishalla (ka mundesi qe disa mund te me falenderojn /pf/images/graemlins/laugh.gif )

S'ka gja Lir se ne mujin e mjaltit do ta bajm, me kta pa kta, te ishin tregu ma te mire, do i kishim ftu me e kalu me ne, tash s'dona hic.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Rozalina edhe un per ty :wub:
Por ketu ne fshatin tone ka shum lira!kshuqe me mir me thir ne emer ILIRIAN /pf/images/graemlins/wink.gif

Dhe desha te nis nje PM por nuk po ma pranon!Te eshte mbushur full memoria,zbraze se me plase /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hotgirl veshtire e ke ti vesh ne radhe Shqipot /pf/images/graemlins/tongue.gif
Dhe po e gjete kush ma ka hequr mua te drejten e butonit citim,do te jap voten time per tu bere moderatore /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meqe nuk vihen me hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaahahahahhahahahahahahahaha

I love new york

Primus registratum

shote si po hec agjoncia /pf/images/graemlins/laugh.gif
a eshte martu nanji der m'tash apo hic, beqare ngelen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Robo ca ke, divorcin nuk je tu e perjetu edhe aq mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Endless ke te drejte, shyqyr qe u pat martu iher, se kishte me na vdek i virgjer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Ti prit ti, ata te majasellit te presin edhe ifije, jemi me rradh ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Dmth ne te virgjerit te rrime me mire keshtu si jemi se cvirgjerimi na le me pasoja /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:
A ka nai nuse per mu pa majasille

hot

Hotgirl

:lol: :lol: ilirjano una jam moderatore na pa ma dhan voten ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ..shko kqyr ke da-da-da-dashnija cmi mori ment e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif

tjater..martohuni boni si tjau ket qefi se ne una vallai kam hudh parrangallin ne po pres..t'shof me bi a sme bi gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: kush qe me majasell ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

oooooooooooooo
cmu ka nguuuuuul i parangall ne gjuheeee
oooooooooooooooooo
lshoje ere dreq kush e ka kte parangall te vije ta heqi
oooooooooooooooooooo

hot

Hotgirl

aaaa..parrangalli jem qe nja 10 m me tutje..qelpsinat..asihere sme bi mu fati /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

hoto mo mbo llafe mu....terhiqe i here.ooooooooooo
mos e terhiq kaqi fort mi,avash avash,tehiqe edhe leshoje kaihere qe mos kputet :tipsy:

hot

Hotgirl

s'o temi mre eeeeeeeeejjjjjjjj

t'shkoj t'gjej parrangallin tim un se vallaiiiiii.. :devil: (kan fidhu me i vra peshqit me dinamit /pf/images/graemlins/laugh.gif )