*dua burre* (edhe gra)

Princesha

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Ted populli asht ba kurioz me e dit se ku e ka? (gojen pra edhe ti) /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

hi..mos keni ndonje vend pune per mua ketu?
jam pak me vones(po si i thon nje fjale me mire von se sa hiq) une kam shume eksipirienc me femrat.si p.sh shof kush goc eshte e virgjer.. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Hoto,lene dinamitin se na more ne qafe...Me dinamit edhe po me zune s'boj mo une,me jane hallakat haletet /pf/images/graemlins/laugh.gif PO dal ka uji une,mo mire peshkatar se peshk.Hoto,a futesh ti i here se ma ka kap truni me ty mu.O do t'kap me parangall ose do te te vras me cifte.megjithse me vjen keq te qelloj sorkallen e Forumit :wub:

hot

Hotgirl

jaja..lene se kom dal me gjujt vet me parrangall..mo ma prish zellin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ene se mos harroj..

new guy in town..hajde ta gjujm /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

ROza ai i Portokallise fliste me t modhe ne thoshte t Zont Majasilli ...

iliriano

Primus registratum

Hotgirl urime moj se tash e mora vesh une qe je bere moderatore ti.Po ej butonin citim e du mbrasht une,se perndryshe do filloj te gjuaj me dinamit dhe trofte parrangalli ty pastaj :lol:

Princesha

Primus registratum

Raul ktu nuk gjejm pune, gjejm burra e gra.

Ti do noj gru?
S'ka, jo per gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

aaaa ilirjano kercenimet s'funksjonojn me mu..ti hudhu sa te dush me dinamit se una ja hy detit mespermes me gomone masanej :devil:

moj rolazinde /pf/images/graemlins/laugh.gif mos ma tremb klientelen mooojj /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Hotgirl futju detit permes po ta mbajti,por ki kujdes se mos te del ndonje peshkaqen a ndonje peshkakuder malukat deti /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtuqe rri se je mire aty /pf/images/graemlins/wink.gif
dhe me mire per ty eshte te behesh shok me mua se sa me ariun /pf/images/graemlins/tongue.gif

butonin citim po kerkoj :smash:

Princesha

Primus registratum

Hote, po gjeji noj shtrige atij se kshu e dojn kta tipa.

Edhe ket klientele qe te ka met i martove, na ke pshtu krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

aha, keq punet...po vazhdut kshu do na plaket popullsia :shrug: 1000 $ kush martohet :idea: u pa pune te shofim mos funksjonon me oferta :devil:

Princesha

Primus registratum

:lol:

Po me kujtohet nje djal qe kishim ne pallat, sa her qe u bante muhabet paresh, thonte un po te kisha 5000 lek psh, un isha martu /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

o rozalina..po une po e shoh se kerkojn gra populli.
po thash helbete don ndonjeri ndermjetes me i gjet ndonje grua vegjinkeeee.e more vesh taniiii.
/pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

s'dashka hic ky..un thash se dote me u martu vet ky..
hike more hap agjencine tate se ktu hy vet shkesi un /pf/images/graemlins/laugh.gif

njashtu..e moret vesh?!!

ilirjano..vallai ai butoni qe kerkon ti ka ik me pushime..ska nermen me ardh mo :shrug:

iliriano

Primus registratum

Paskan fillu ofertat ketej :lol:

Hotgirl moj vjen ai vjen,v'ec tregom adresn e drejtoreshes mu ti (per te cilen kam degjuar se eshte zemer mire /pf/images/graemlins/tongue.gif )dhe rregulloj une at pune /pf/images/graemlins/wink.gif

Roza moj,po pastaj si vajti puna e atij komshiut tend,i gjeti 5 000, :lol:

hot

Hotgirl

drejtoresha kam ndigju osht katile /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe ska asolloj gjajnash qe kerkoni ju /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy:

plasa spo shko kjo ora e gjys :smash: /pf/images/graemlins/blush.gif