*dua burre* (edhe gra)

beshbossi

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

hoto une s'po merrem vesh me shqiptare!
Shqip flasim e vesh s'merremi ti do me u mpleks me nordiket!!!!!
Le qe me t'nimu t'nimoj une,po qene 2 ata!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'i kam frike sfidat!

hot

Hotgirl

hajde marim torben ne kurriz dhe te marim malet bashke..se ku'j dihet..mase na del noj bandill rruges me maska /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

:lol: Hote

Pah si ka ardh koha e, kan fillu kto cupat tona me ju lut zotit me ardh dikush me i grabit, biles dojn me dal vet me i kerku grabitsit tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Rozalina hajde na dalte per hajer /pf/images/graemlins/wink.gif
:rockband:
Mos haro t'me nisesh adresen mua ti se erdha une se bej te gjate /pf/images/graemlins/wink.gif limuzinen e kam porositur /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dhe ne dasem te beqirve,ty hotgirl te uroj qe te gjesh nje koke kuq ashtu sic e do vet. :lol:

hot

Hotgirl

e kam gjet e kam gjet :devil: ..vec puna o si me e fut ne rrjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Smrtalb , kush ca kan ne torb cupat tona? Po ndonje tull vec, ma merr mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilirian, hajt na kjoft per hajr,e u trashegoshim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po pres un, kam dal te shkallat /pf/images/graemlins/smile.gif

Hote, na thirr moj ne te nimojn me noj rrjet, se tash qe u martume na, do fillojm me martu te tjeret, qe psh burri jem ka fillu qysh tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

smrtalb

Primus registratum

Rozalina... une kujtova se kane ndonje shishe me raki shpie se bash me ka marre malli /pf/images/graemlins/wink.gif

Si u njofte me burrin tuaj Rozalina, ketu ne AF?

hot

Hotgirl

:lol: rozalinde, ti dhe burri juaj :lol: , mos keni nermen me na hy shkesi a si? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se po t'jet puna..t'vejm paguren m'rradh :tipsy:

Princesha

Primus registratum

smrtalb, per raki nuk e di, pyt hoten se ajo a pijanece /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra fjala, po ti a je pijanece apo pijanec? /pf/images/graemlins/smile.gif

Hote, po moj shkusi a ca te doni, vec na u martoni se pshtojm manej, si e don ti danez, anglez, somalez, hap gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Car rradhet maj, ty te fusim pa rradh se je veterane /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Pupupu sa keq paska shku puna me keto djemt ktu,kekan te etur keqas s'keni faj se tesh ka ardhe vera. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po eshte dashte me i mendu keto pune qysh ne dimer more vipa jo me i lane per tesh,kot nuk kane thane duhet me i dale punes para. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti mor Ilirjan pse ''qahesh'' kur je ne kryeqytetin e bjondeve e Europes ?! /pf/images/graemlins/wink.gif ....apo nuk po te ece bixneci atje si duhet? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duhet me ardhe me dhane edhe msim tesh ktu ca s'ndin njiri hej taksirat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rozaline kur te martohesh tapo vij e te pij kafet naqe te mesme me pak e din vete ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Eh ca ban vera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Naqe, kafen ec e pije se ta baj te mesme me pak a te mesme pa pak, si ta dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

te mesme me pak si shoku xhemal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol..cmu kujtu....

du buuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr :cry:

Le_Routard

Forumium maestatis

Vallaji kur i shko gocave menia per burr pas mesnote osht gjo me rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Pa merak LR
Ajo e ka mendjen aty 24/7 :tipsy:
Po t'ia hapesh trurin vetem frazen dua burre i gjen, prandaj s'mbush shume ajo :devil:

iliriano

Primus registratum

Rozalina si je ti zemra :kiss:
Adresen nuk ma ke nisur me pm.
Po si nuk na uroj asnjeri nga keta te familjes moj aman,Te gjith per inat te botes rrojne!

Ngelshin beqira ata qe na kane inat :lol:

ti Sweet_boy,e di si po thua ti:Hajde baba te tregoj arrat!Un arrat i kam punuar,mbjell,dhe tani qe erdhi vera po pergatitem per ti korrur /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejse te falet per moshen qe ke.

hotgirl si ja kalove festat moj,
vajte ne kishe apo jo?

smrtalb

Primus registratum

Rozalina... nuk e pi rakine jo, por nganjehere edhe me shkon mendja. kafen po qe e pi, bile edhe shume. me duhet me gjete nje zbardhes per dhembet /pf/images/graemlins/smile.gif

btw, a din kush me na i pa filxhanet se kafet po i baj une gati (te mesme me pak, apo si ti doni vete).

hot

Hotgirl

:devil: un e kam trashegu na gjyshja te pamen e filxhonit ene ka (spo mkujtohet kjo nashti :idea: ) t'knumen e letrave...

ja psh..kush do me zan rradhen i pari tja knojme ihere?? :devil:

ti LR-je mos hy pa rradh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

smrtalb

Primus registratum

hute... une jam e para, btw ma ruaj pak rradhen derisa te bej gati kafet una.

hot

Hotgirl

jaaaa..vej bidonin m'rradh se LR-ja si biznesmen ke gabi :devil: hy pa rradh..

e kan si tradite kta mduket :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif