tani ke edhe nje arme me shume kur shko me gjujt :thumbsup: pordhen (me kuptimin e mire ok) /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ashtu ashtu :devil: kongen tirona ne vesh ene rrija si trime ne sate :devil: [/qb]
Kadal moj ti, ca e re, un e vjeter boll vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne forum po tham, si moj edhe kojshi më ke, po nderrimi i identitetit te paska hutu pak, me duket.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e re, ku e ke bidonin ne rradh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ptuuuuuhhhhhhh jazek te qoft, u martove edhe ti, po as ne dasem nuk me thirre, po ne kemi qene te martuar dikur bashke harrove ti?Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Noten e mire ylli i vetem qe ndriçon zemren time(kjo per gruan kur te vij neser dhe ta lexoi)
[/qb]
kush valle te jete kjo vasha? :devil:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]Kadal moj ti, ca e re, un e vjeter boll vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne forum po tham, si moj edhe kojshi më ke, po nderrimi i identitetit te paska hutu pak, me duket.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e re, ku e ke bidonin ne rradh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca me ba tashi, jena ba edhe ne te radsishem tu ndrru identitete, kshu e ka CIA-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
OOOOOOOO FitnetjaFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] :lol:
bubu c'me ka gjet me kto njerezit njeni harron se me ka pas bashkeshorte, tjetra harron se un kam vu bidonin me koh /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam un moj shkodranja (princesha) [/qb]
moj shejtanke!!! po pse sna thu qy ne fillim xhanem se na bote lomsh na bote /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] :lol:
bubu c'me ka gjet me kto njerezit njeni harron se me ka pas bashkeshorte, tjetra harron se un kam vu bidonin me koh /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam un moj shkodranja (princesha) [/qb]
duam dekomenta identifikimi njehere :devil:Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] o Hot.po ti e ke gjet burrin mi goc? a ke na1 menje t'keqe ti apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e bla bla bla e llak llak llak!!!Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] ej po ku ji mi HOTGIRL se me zuri malli, me kishe kerkuar se isha nxef shume epo keshtu jemi ne EJ PO CFARE BEHET KETU MOR BAB U VRANE TE RINJTE NE RRADHE SHTY KETEJ SHTY ANDEJ KUSH TE FUTET ME PARE PER TE GJET NJI BURRE&GRUA QENKAN PERVELUAR MO JAHU dhe ti me thua mua HOTGIRL QE JAM NXEH /pf/images/graemlins/tongue.gif NAMI PO BEHET KETU TEK KJO TEMA JOTE SHIKO VENDOS NDONJI POLIC PER TE RUAJTUR RENDIN SE PO MBAN PERGJEGJESI PO VDIC NDONJI dhe PO ME SHKON JETA HOTGIRL DUKE TE SJELLE BISKOTA TEK BURGU I DI TI TEK ATO DHOMAT QE SKANE QIRA /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ku je ti mi SAMANTA se keto femrat e tjera ketu me duken si burrrraaaaaa vetem ty te kam NJISH :thumbsup:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ah lere lere se kur nevrikosem s'ja vlen te me dale kush perpara :devil: [/qb]