*dua burre* (edhe gra)

Florus

Forumium maestatis
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ashtu ashtu :devil: kongen tirona ne vesh ene rrija si trime ne sate :devil: [/qb]
tani ke edhe nje arme me shume kur shko me gjujt :thumbsup: pordhen (me kuptimin e mire ok) /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

tropikali a

Primus registratum

ej po ku ji mi HOTGIRL se me zuri malli, me kishe kerkuar se isha nxef shume epo keshtu jemi ne EJ PO CFARE BEHET KETU MOR BAB U VRANE TE RINJTE NE RRADHE SHTY KETEJ SHTY ANDEJ KUSH TE FUTET ME PARE PER TE GJET NJI BURRE&GRUA QENKAN PERVELUAR MO JAHU dhe ti me thua mua HOTGIRL QE JAM NXEH /pf/images/graemlins/tongue.gif NAMI PO BEHET KETU TEK KJO TEMA JOTE SHIKO VENDOS NDONJI POLIC PER TE RUAJTUR RENDIN SE PO MBAN PERGJEGJESI PO VDIC NDONJI dhe PO ME SHKON JETA HOTGIRL DUKE TE SJELLE BISKOTA TEK BURGU I DI TI TEK ATO DHOMAT QE SKANE QIRA /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

[qb] e re, ku e ke bidonin ne rradh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kadal moj ti, ca e re, un e vjeter boll vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne forum po tham, si moj edhe kojshi më ke, po nderrimi i identitetit te paska hutu pak, me duket.

Ca me ba tashi, jena ba edhe ne te radsishem tu ndrru identitete, kshu e ka CIA-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Noten e mire ylli i vetem qe ndriçon zemren time :wub: (kjo per gruan kur te vij neser dhe ta lexoi)
[/qb]
Ptuuuuuhhhhhhh jazek te qoft, u martove edhe ti, po as ne dasem nuk me thirre, po ne kemi qene te martuar dikur bashke harrove ti?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb] e re, ku e ke bidonin ne rradh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kadal moj ti, ca e re, un e vjeter boll vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne forum po tham, si moj edhe kojshi më ke, po nderrimi i identitetit te paska hutu pak, me duket.

Ca me ba tashi, jena ba edhe ne te radsishem tu ndrru identitete, kshu e ka CIA-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush valle te jete kjo vasha? :devil:

Princesha

Primus registratum

:lol:

bubu c'me ka gjet me kto njerezit njeni harron se me ka pas bashkeshorte, tjetra harron se un kam vu bidonin me koh /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam un moj shkodranja (princesha)

usta_Qima

Primus registratum

o Hot.po ti e ke gjet burrin mi goc? a ke na1 menje t'keqe ti apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

[qb] :lol:

bubu c'me ka gjet me kto njerezit njeni harron se me ka pas bashkeshorte, tjetra harron se un kam vu bidonin me koh /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam un moj shkodranja (princesha) [/qb]
OOOOOOOO Fitnetja
Po çkemi Fitnete si te kam,po paske ndryshu paske pre flokt dhe qenke shnosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po he moj ike dhe me le vetem dhe kerkon besnokeri nga une.Do te tradhetoj me te paren qe do me dali perpara :tipsy:

hot

Hotgirl

[qb] :lol:

bubu c'me ka gjet me kto njerezit njeni harron se me ka pas bashkeshorte, tjetra harron se un kam vu bidonin me koh /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam un moj shkodranja (princesha) [/qb]
moj shejtanke!!! po pse sna thu qy ne fillim xhanem se na bote lomsh na bote /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] o Hot.po ti e ke gjet burrin mi goc? a ke na1 menje t'keqe ti apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
duam dekomenta identifikimi njehere :devil:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] ej po ku ji mi HOTGIRL se me zuri malli, me kishe kerkuar se isha nxef shume epo keshtu jemi ne EJ PO CFARE BEHET KETU MOR BAB U VRANE TE RINJTE NE RRADHE SHTY KETEJ SHTY ANDEJ KUSH TE FUTET ME PARE PER TE GJET NJI BURRE&GRUA QENKAN PERVELUAR MO JAHU dhe ti me thua mua HOTGIRL QE JAM NXEH /pf/images/graemlins/tongue.gif NAMI PO BEHET KETU TEK KJO TEMA JOTE SHIKO VENDOS NDONJI POLIC PER TE RUAJTUR RENDIN SE PO MBAN PERGJEGJESI PO VDIC NDONJI dhe PO ME SHKON JETA HOTGIRL DUKE TE SJELLE BISKOTA TEK BURGU I DI TI TEK ATO DHOMAT QE SKANE QIRA /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e bla bla bla e llak llak llak!!!

tropikali a

Primus registratum

a te ka ngelur ndonje fije truri ne koke ty njeri
a merr vesh ti nga siskutimet shoqerore qe behen ne nje forum publik?
Sinqerisht ke mungese te theksuar llogjike

tropikali a

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ah lere lere se kur nevrikosem s'ja vlen te me dale kush perpara :devil: [/qb]
ku je ti mi SAMANTA se keto femrat e tjera ketu me duken si burrrraaaaaa vetem ty te kam NJISH :thumbsup:

hot

Hotgirl

pika mu me "pije"(na ato me shi :devil: , kush e kapi e kapi) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
bjerini more qenit sa ti vin ment /pf/images/graemlins/laugh.gif

higho gjesi teje /pf/images/graemlins/laugh.gif