*dua burre* (edhe gra)

samanta

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ah lere lere se kur nevrikosem s'ja vlen te me dale kush perpara :devil: [/qb]
ku je ti mi SAMANTA se keto femrat e tjera ketu me duken si burrrraaaaaa vetem ty te kam NJISH :thumbsup: [/qb]
:lol:

hot

Hotgirl

/pf/images/graemlins/laugh.gif dolla dolla..si me porosi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] [/qb]
OOOOOOOO Fitnetja
Po çkemi Fitnete si te kam,po paske ndryshu paske pre flokt dhe qenke shnosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po he moj ike dhe me le vetem dhe kerkon besnokeri nga une.Do te tradhetoj me te paren qe do me dali perpara :tipsy: [/qb]
Jo mor jo, un jam ba si flutur, shif vedin njiher qe te ka dal mjekra, aha je plak qysh se te kam lan un, prandaj nuk te begenis kush edhe me te lan ne mes te 20 femnave /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Edituar - Gjuhe banale perdorur nga anetari "tropikali a" Te lutem Babyangel mos i jepni muhabet nje anetari te tille qe nuk respekton regullat minimale te edukates ndaj vetes dhe aq me teper ndaj nje forumi publik.

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ah lere lere se kur nevrikosem s'ja vlen te me dale kush perpara :devil: [/qb]
ku je ti mi SAMANTA se keto femrat e tjera ketu me duken si burrrraaaaaa vetem ty te kam NJISH :thumbsup: [/qb]
se ketij te tere i duken burra ngaqe s'e di si jane!!

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif dolla dolla..si me porosi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
OOOOOOOO Fitnetja
Po çkemi Fitnete si te kam,po paske ndryshu paske pre flokt dhe qenke shnosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po he moj ike dhe me le vetem dhe kerkon besnokeri nga une.Do te tradhetoj me te paren qe do me dali perpara :tipsy: [/qb]
Jo mor jo, un jam ba si flutur, shif vedin njiher qe te ka dal mjekra, aha je plak qysh se te kam lan un, prandaj nuk te begenis kush edhe me te lan ne mes te 20 femnave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta shifshe ti robon vesh si kamarjer do shqieje site /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Je e rrazikshme po shyqyr qe ika shpejt se kushedi ça me kishte ndodh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ta shifshe ti robon vesh si kamarjer do shqieje site /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Shife shife kjo avukatja mbrojtese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ku e pe moj, ma trego edhe mu kamarierin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

[qb]
ta shifshe ti robon vesh si kamarjer do shqieje site /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shife shife kjo avukatja mbrojtese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ku e pe moj, ma trego edhe mu kamarierin /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB]
Me the qe nuk dua ta shoh me ftyren

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb] Edituar - Gjuhe banale perdorur nga anetari "tropikali a" Te lutem Babyangel mos i jepni muhabet nje anetari te tille qe nuk respekton regullat minimale te edukates ndaj vetes dhe aq me teper ndaj nje forumi publik. [/qb]
epo c'faj kam une!!
vete u krua! :cry:
i kam cuar edhe pm per kete postim perpara se te shihja editimin!

Sallaku

Primus registratum

[qb]
[/qb]
Me the qe nuk dua ta shoh me ftyren [/QB]
Jo mor se vetem ftyren mund ta shofim ne, se nuk prish pune. [/QB][/QUOTE]
bej gati syzet e diellit se erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOLLOW:
[qb]
Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb] Edituar - Gjuhe banale perdorur nga anetari "tropikali a" Te lutem Babyangel mos i jepni muhabet nje anetari te tille qe nuk respekton regullat minimale te edukates ndaj vetes dhe aq me teper ndaj nje forumi publik. [/qb]
epo c'faj kam une!!
vete u krua! :cry:
i kam cuar edhe pm per kete postim perpara se te shihja editimin! [/qb]
e di e dashur, nuk e kisha me ty
thjesht disa njerez jane te tilleti s'ke pse merzitesh per fatin e tyre qe e zgjedhin vete /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] HO me Hote u bo gjo ... [/qb]
qit librin me fraza dashnije ti tjau prishesh menjen gocave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif