Re: Drejt apo Gabim drejt mban shume inat?
zoulou ElB@S@N 11 Mar 2008 #11,562 Re: Drejt apo Gabim gabim aty ku jeton koha eshte si ne dimer ....
zoulou ElB@S@N 11 Mar 2008 #11,564 Re: Drejt apo Gabim drejt neser zgjohesh shume heret per pune/shkolle
GJYSHI Gjyshi 11 Mar 2008 #11,565 Re: Drejt apo Gabim per pune drejt(qekemi komshi per punen e eres) punon me shume se 40 ore ne jave
dahlia Grupi i të çmëndurve! 11 Mar 2008 #11,568 Re: Drejt apo Gabim gabim!...paguhem çdo 10 vjet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ti e do shume lekun
Re: Drejt apo Gabim gabim!...paguhem çdo 10 vjet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ti e do shume lekun
zoulou ElB@S@N 11 Mar 2008 #11,569 Re: Drejt apo Gabim drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ti le koken fare pas tyre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Re: Drejt apo Gabim drejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ti le koken fare pas tyre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
GJYSHI Gjyshi 11 Mar 2008 #11,570 Re: Drejt apo Gabim e dashuroj(edhe sa vjet te kane ngelur te paguhesh) e doni gjyshin shume
dahlia Grupi i të çmëndurve! 11 Mar 2008 #11,571 Re: Drejt apo Gabim nese gjyshi eshte i ri e dum Mima them se ti je dakort me mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif
Re: Drejt apo Gabim nese gjyshi eshte i ri e dum Mima them se ti je dakort me mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif
zoulou ElB@S@N 11 Mar 2008 #11,572 Re: Drejt apo Gabim dakort jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif je merzit keto kohe ...
dahlia Grupi i të çmëndurve! 11 Mar 2008 #11,573 Re: Drejt apo Gabim bohhhh se kam me kohe merzitjen, e kam me momente te shkurtra... beson ne magji...
Re: Drejt apo Gabim bohhhh se kam me kohe merzitjen, e kam me momente te shkurtra... beson ne magji...
dahlia Grupi i të çmëndurve! 11 Mar 2008 #11,576 Re: Drejt apo Gabim .... kur ti japesh drejtim lojes do kesh dale ne pension... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Re: Drejt apo Gabim .... kur ti japesh drejtim lojes do kesh dale ne pension... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Kondrapedali Kondrapedali 11 Mar 2008 #11,578 Re: Drejt apo Gabim Me raste. Vetëm at'here kur s'e kom nez /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Ti ke vite n'UK.
Re: Drejt apo Gabim Me raste. Vetëm at'here kur s'e kom nez /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Ti ke vite n'UK.
Kondrapedali Kondrapedali 11 Mar 2008 #11,580 Re: Drejt apo Gabim 9 e gjysh ... gjys desha me thon. Ti do i futësh i xhiro ke Lymi.