Drejt apo Gabim

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Drejt apo Gabim

Gabim, shum gabim. Sa mo shum puno aq mo pak ke jet kshuqë, au dernier compte, del i humbur.

Puna është nder por të trashëgosh është nder më i madh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e drejte...eshte nder i nderuar...qe sjell shume nderime... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ok meqe pune s'te zgjat jeten seksi te zgjat...seksin...per ju meshkujt? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

gabim...ne na zgjat vetem jeten...

trimi i mire pa shoke fare s'vlen asnje lek...

Kondrapedali

Kondrapedali

E drejtë se del nji langaraq me shokt e lagjes ne e bo trimin fërtele.

Shoqëria kërkon përkushtim që të vazhdojë.

Kondrapedali

Kondrapedali

Gabim. Nuk ja vle peshku të ftoftin.

Ti ëndërron të shijosh dimrin e Kebekut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e vertete... enderroj edhe pse i ftohti nuk eshte "tasi i çajit te preferuar" i imi...

kur do te besh si i/e squt, s'ka... s'gjen... s'te vjen nder mend asgje...trou noir...

Kondrapedali

Kondrapedali

E drejt. Sidomos kur koka të bubullin nga shum rraqe të tjera.

Ty të pëlqen kafeja më shumë se çaji.

Hellena

Primus registratum

drejt ja ke fut kot si gjithmon , te rikujtoj qe je ke tema drejt apo gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ke bythe te rrumbullakta ..lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha po vallahi i kam, ato te Nirvanes se di si jane...me thone te verteten duke u nis nga avatari...s'menoj mire per to (bythet dmth) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

shifi punen dhe jo gunen...nuk vlen me sot...

Hellena

Primus registratum

e vertete sepse sot per sot pamja e jashtme ka renci kudo njerezit jane bere kaq superficiale ...

ti i mban premtimet gjithmone