Dr. TranofiljA

gjekec

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

i got a good one for you, if the cop pulls you over tell him you had to go u know where - that's for guys.. for grlz i don't remember what she said

PrInCiPiEl

Primus registratum

Dr.TranofiljA :
--------------------------------------------- -----
Hi PrinC! /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'po mendon? :book:
Doktoreshe e nderuar :

...
Lodhja nga gjithcka dhe 'fundi i këngës' .
Si të shprehet ky fund dhe si do të reflektohet ai në shoqëri ?
Cila eshte metoda më productive në një komunikim të afërt dhe të lirë ?
Vërtetë - a janë pyetjet e mira , apo nuk duhet pyetur fare ?
Besimi - e kundërta e mashtrimit dhe tradhtisë ?
Besimi si nje virtyt i (pa)njohur sipas kushteve të caktuara.
Humbja !
Një krizë nga e cila vuajmë !
Ankohemi se nuk kemi besë apo se nuk i besojmë ndokujt, qoftë edhe për çështjet që janë nga më të imëtat .
Krizë e shkaktuar nga zhveshja e virtyteve dhe pandjeshmëria ndaj sëmundjeve që godasin shpirtin e njeriut.
Humbje në segmentet e shumta të jetës.
A jemi mashtrues të vetëvehtës dhe nëncmues të personalitetit tonë ?
Mashtrohemi në vetëbesim dhe të gjithë të tjerët jane të pabesë.
Bëjmë premtime që nuk mund t’i realizojmë kurrë .
Cili është realiteti ynë ?
Cila është dëshmia jonë më e mirë ?
Cila është 'kënga e fundit' ?
Arritja në 'fund të këngës' ???

Ne pritje te pergjegjes:

Me respekt
PrInCiPiEl

TranofiljA

Primus registratum

...te gjitha per mua kto? (you're giving me too much credit /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Pyetje shume interesante ke bere dhe me sinqeritet mund te them se jam e pamundur te te ofroj pergjigje me "konfidence"

Flet per kengen e fundit por jo per "kengetarin". Ke menduar ndonjehere qe kenga, dicka e krijuar, e ka fatin te vendosur nga kengetari...dmth fundin ja japim vete.
Realiteti per ty eshte thjesht cfare shikon ti(mos harro se eshte gjithmone dicka jo konstante). Askush nuk mund te te shese nje realitet tjeter. Te pakten keshtu e shikoj une :rolleyes:

...me duhet te shkoj te shkruaj per personalitetin, ah Finals Finals :cry:

I shall return...

TranofiljA

Primus registratum

:lol: kan fillu me t'ardh mys'afire re :lol:

1. Te duhet i xhezve e filxhona
2. Kafja bohet ne menyra te ndryshme...here hudhet sheqeri para ...e here mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

3. mush filxhonin me uje, pri filxhoni e hudh ujin n'xhezve, i shto il sheqero...i shto il kafe ne prit sa te ngrihet.

4. kur te ngrihet, po shpetove pa tu derdh, hudhe n'filxhon ne qerasi robt!

..te nordh un per asistentin time :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

trano po masat e lal....se mir ujin me filxhon, po kafen me luge gjelle, a luge kafeje, a luge sheqeri, se knej ndryshojn luget per kshu gjojnash.

TranofiljA

Primus registratum

pse kshu?

Shpjegohu me mire...kam pershtypjen se e ke fjalen per ndjenjen e te qenit te etur sesa thjesht per shkronjat E-T-J-E /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] pse kshu?

Shpjegohu me mire...kam pershtypjen se e ke fjalen per ndjenjen e te qenit te etur sesa thjesht per shkronjat E-T-J-E /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: Sigurisht qe per ate ndjenje e kisha llafin o Tranny. /pf/images/graemlins/wink.gif Thone qe eshte shume gje e mire kur ndihmon te tjeret te shuajne.... etjen :goofy:

TranofiljA

Primus registratum

aaaaaaa...une kujtova se po i referoeshe ETJES tende :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

E paske pushim sot e?

TranofiljA

Primus registratum

..ta bojsha un ri, po nuk m'ka ardh asistent Hajduti sot...e nuk i ka zi aget.. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani vec nje te :kiss: mund te te jap /pf/images/graemlins/tongue.gif