Dr. TranofiljA

TranofiljA

Primus registratum
Re: Dr. TranofiljA

Deklaroj hapjen e klinikes perseri. Pas nje pushimi te gjate jam/jemi te pergatitur te presim gjithe ankimet, shqetesimet...dhe ca te keni.
Kemi nderruar kendveshtrim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajduti do jete gjithmone gati ne rast nevoje shpimi /pf/images/graemlins/smile.gif
Isabelle si me pare do jete verdalle por jo prezente.

..po ju pres

personazh

Valoris scriptorum

hajdutin edhe i çik e do e morin ne Irak, aq çpus i kualifikum po bohet....do ndrroj nick, do e vej Naftetari ose Minatori /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Trano do ma knosh i konge mi? :wub:
po me dhemb kaptina sot po gjilpone nuk du /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

..qyqja..si jo ri?

Çyri konge do? Me ritem, pa ritem...me t'qame... :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[QB] ..qyqja..si jo ri?

Çyri konge do? Me ritem, pa ritem...me t'qame... :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

si te dush ti ri vetem kno i cik se ma ke zonin si bilbil /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] si te dush ti ri vetem kno i cik se ma ke zonin si bilbil /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..shef ri, e paska qit Hajduti CD-ne time ne treg e...eh shejtoni, nuk knaqet me rrogen. Do me bo extra mani mani...

Kordelja

Valoris scriptorum

Drandofille do m'bosh derrman a jo /pf/images/graemlins/frown.gif :angel:

Jam smun :angel:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
[qb] si te dush ti ri vetem kno i cik se ma ke zonin si bilbil /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..shef ri, e paska qit Hajduti CD-ne time ne treg e...eh shejtoni, nuk knaqet me rrogen. Do me bo extra mani mani...

-----------------
trano, shume kerkesa ke ketu ti po vete ku je :idea:
Hajduti_ i hurmave nuk shihet fare :confused:

TranofiljA

Primus registratum

..ah se daktarresha ka ra n'hall t'modh. Ka nevoje per ndihme me verte.

Po i pelqejne shume "investime" ne te njejten kohe ne nuk di ke me zgjedh. Nuk ja thek shum per biziness....e interesa e ashu gjonash.

Si i bohet hallit???? :shrug: :confused:

personazh

Valoris scriptorum

[qb]
Hajduti_ i hurmave nuk shihet fare :confused: [/qb]
kohe hurmash o jeta omel, m'gje siper murit me kambale anti-gastare tu vjel kokrra e tu i gjujt me dege te thyme qenit qe me lef me inot.

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
[qb]
Hajduti_ i hurmave nuk shihet fare :confused: [/qb]
kohe hurmash o jeta omel, m'gje siper murit me kambale anti-gastare tu vjel kokrra e tu i gjujt me dege te thyme qenit qe me lef me inot. [/qb]
Hajduto kujdes se ,os po bie nga avllia e cahesh ne gastare /pf/images/graemlins/smile.gif
jo per noj gjo po Ttranoja nuk vjem me te ndihmu
ene kujdes nga qeni mo se kush te bo tetanozin

I

insane

Guest

doktoresh.. mka marr malli me te tputh 1 here ne faqe /pf/images/graemlins/frown.gif . si i behet?
mwahhh (virtualisht) :wave: :kiss:

Rambla

Primus registratum

po per 'friken nga vaksinat' ke nej gjo ti trano?? :angel:

edhe kto italjant e dreqit, me gjithe ate librez vaksinash qe kisha bo une, se ku ma gjeten nje mangut... :eek:

personazh

Valoris scriptorum

doktoreshes i ka zon bora pragun e shpis.

per friken ndaj vaksinave keshillojm "Vallen e shpatave". si alternative keshillojm uljen ne nji karrige druri te pazdrugume deri ne mprije mullaqeqje te interesume nga çpimi ne fjale, e me pas drejt e te infermjerja.

insane ajo jotja nuk eshte smundje....je shnosh si molla, kshuqe breket perpjete e mathja vrapit.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] doktoreshes i ka zon bora pragun e shpis.

per friken ndaj vaksinave keshillojm "Vallen e shpatave". si alternative keshillojm uljen ne nji karrige druri te pazdrugume deri ne mprije mullaqeqje te interesume nga çpimi ne fjale, e me pas drejt e te infermjerja.

insane ajo jotja nuk eshte smundje....je shnosh si molla, kshuqe breket perpjete e mathja vrapit. [/qb]
ahh sikur te ishte me "vrap" gjithcka...

cacol

Forumium maestatis

O teta doktoresha Tranofile, kam nja 15 ore qe me rreh zemra me fort se zakonisht, di te me thuash se c'kam ? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ku e gjete o shejtan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kane kaluar tre vjet, prit t'i fshi pak pluhurat dhe te pastroj divanin.

Pastaj shtrihu /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O teta doktoresha Tranofile, kam nja 15 ore qe me rreh zemra me fort se zakonisht, di te me thuash se c'kam ? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

Me siguri nga munimi që ke bo me nxjerr kte temën /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TranofiljA

Primus registratum

shi ku m'doli ndihmesi mu /pf/images/graemlins/smile.gif

Rri, t'paguj mire /pf/images/graemlins/laugh.gif