Dr. TranofiljA

gurax

Pan ignoramus
Re: Dr. TranofiljA

Blendi, s'te ben pune "the quarter dollar". Kujtimet e vegjelise i zgjojne vetem "50 qindarka"-t. Te shifje dy sy qe shendrisnin, too! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

(running for life now)

-------------------
"Be the change you want to see in the World" - Ghandi

Blendi

Primus registratum

Ah sa keq me vjen per ket mer Gurax. me thyet zemra.
Issy hajd te perqafoj njecik. You need a hug.

Blendi

Primus registratum

Was that "you need a hug" shit a little too mean?
OK. Get the F out. No hug for you.

TranofiljA

Primus registratum

:eek:

Kam thene une qe humori i robit eshte 100% i lidhur me motin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
..and when I thought that I could put my coat away :cry:

PS: Ju te dy me thoni para kohe n.q.s me duhet me heq gjonat e 'thyeshme' nga banjo :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

..nuk di me shtrengu fort ti prandaj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

..ose ose ke frike qe po ti shtrengosh shume do te te ngelin ne dore pastaj..dhe nuk do kesh mundesi te kapesh gje tjeter ne dore! Hajt mo duhet me zgjedh nje dite /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

s'qekam rende athere /pf/images/graemlins/laugh.gif .....menimi im i ndritur me zgjidh ket problem ishte: "me bien qe me bien, pse mos hudhem pas edhe une?"

TranofiljA

Primus registratum

qyqja cuno qesh icik re...se nuk eshte hall i modh heartach-u...eshte ne MODE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na jep ca me shume detaje se kshu nuk te nimoj dot...se nuk kam ESP akoma. I ordered it po you know United Pot Smokers take their time :kiss:

TranofiljA

Primus registratum

Ti paske problem koordinimi lal, ca osht kjo pune kshu :rolleyes:

para ca ditesh the qe te bishin gjona nga duret, tani perplasesh gjithanej?

Diagnoza: Ke rene ne dashuri! (po akoma nuk e di se me ke, prandaj ky çorjentim) /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Trano mu m'kish thon nji shoqja mamase qe "kur te bish ne dashni do te te iki oreksi". oreksin e kam si arush....po problemi eshte se vuj me etjen, kjo sikur çalo içik. ho i her mlidhi elementet. :kiss:

TranofiljA

Primus registratum

..e ka ngatrru ajo...se kur ndahesh te iken oreksi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngjo tani, mblidh veten se do kujtoje dynjaja qe je njeri me "probleme" shume. O dembelos bota lal, nuk ka njeri me terezi per te tjeret......
Te kom dhe asistent te kom!!

:kiss: (nordhsha un per ty)

personazh

Valoris scriptorum

s'kom faj une e Lule, kom lexu nji liber ku thuhej qe edhe Bill Gates-uan po nuk e cyte te punoje, dembeloset. do cytena bashke i çik? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillo ti i pari sa te bej i vrap deri ke kafja......harrova stetoskopin :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif