dr.dre apo eminem

pipiricka

Primus registratum
Re: dr.dre apo eminem

Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb] Dr. Dre ka zbuluar eminemin dhe kete e ka pranuar eminemi vet ne nje interviste ne MTV. [/qb]
eshte e vertete,dhe jo vetem kaq po po te degjosh ne kenge te ndryshme,ai e pranon hapur,dhe ne MTV(music awards)e ka falenderuar publikisht. :wave:

a1

Primus registratum

nuk ke te beje fare me kete teme kjo !! DRE zbuloje EMI po kjo nuk do te thote se eshte me i mire si kengetar ,,,EMI eshte ai person qe pushtoje rap kulturen , eshte me i mire , nuk ka te dyte dhe smund te krahasohet me DRE se jane te ndryshem nuk kane lidhje me njeri tjetrin ,

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga a1:
[qb] nuk ke te beje fare me kete teme kjo !! DRE zbuloje EMI po kjo nuk do te thote se eshte me i mire si kengetar ,,,EMI eshte ai person qe pushtoje rap kulturen , eshte me i mire , nuk ka te dyte dhe smund te krahasohet me DRE se jane te ndryshem nuk kane lidhje me njeri tjetrin , [/qb]
ok a1,dakort jam dhe une me ty ai eshte me i miri dhe ka stilin e tij te vecante qe theu"tabute"qe ekzistonin mbi rapi-n dhe krijoi rrymen e tij "shady" tej e tej,dhe po narkotizon(ne kuptimin e mire te fjales)shume te rinj,me idene personale qe transmeton ne cdo kenge. /pf/images/graemlins/wink.gif

a1

Primus registratum

hey pipiricka e gjetem pra kushe eshte me i miri /pf/images/graemlins/wink.gif .. EMI une personalisht nuk e krahasoje as me 2PAC se ai kishte stile stjeter nuk e bere zeri te famshem por tekset qe krijonte dhe ishte gangsta sh it i vertete , kurse EMI eshte ndryshe dhe tek CD ENCORE ka bere nje pune te shkelqyer

RediRock

Primus registratum

a1 kerkoj falje. cd qe nxorri eminem encore eshte faktikisht double disk (nqs e mban mend argumentin qe kishim me siper). tani ai me fakte ka prekur cdo gur te rruges per te qene njeshi ne boten e hip hopit tani per tani.

listen to nas, mendoj se do ta pelqesh. ka disa idera mjaft revolucionare qe na aplikojne edhe neve...

Boby

Primus registratum

qe ta marr vesh une njehre.....
te gjithe thone qe eminem eshte me i miri dhe te gjithe thone qe s'mund te krahasohet me 2PAC dhe Dr.Dre se jane te ndryshem.....kur thoni qe eshte me i miri me ke e krahasoni se s'po e mar vesh une....(tema eshte gjithmone Dr.Dre apo Eminem

Encore eshte album shume fantastik.ne shume kenge producer dhe executiv producer i albumit eshte Dr.Dre....por perseri per mua mbetet me i mire dr.dre dhe The Chronic

a1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga B-More's Finest:
[qb] a1 kerkoj falje. cd qe nxorri eminem encore eshte faktikisht double disk (nqs e mban mend argumentin qe kishim me siper). tani ai me fakte ka prekur cdo gur te rruges per te qene njeshi ne boten e hip hopit tani per tani.

listen to nas, mendoj se do ta pelqesh. ka disa idera mjaft revolucionare qe na aplikojne edhe neve... [/qb]
se mos une e dija qe do ta nxirrte double cd ... ti the qe duhet patjeter qe te nxjerri double qe te jete i pari , dhe ta plotesoje deshiren ,,, dhe besoje qe nuk ka per te arritur asnjeri tani per tani , mbase nga shekulli tjeter....po ndonje nga ato kenget e fundit te NAS i di titullin !!? mbase e gjeje ne internet

a1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] qe ta marr vesh une njehre.....
te gjithe thone qe eminem eshte me i miri dhe te gjithe thone qe s'mund te krahasohet me 2PAC dhe Dr.Dre se jane te ndryshem.....kur thoni qe eshte me i miri me ke e krahasoni se s'po e mar vesh une....(tema eshte gjithmone Dr.Dre apo Eminem

Encore eshte album shume fantastik.ne shume kenge producer dhe executiv producer i albumit eshte Dr.Dre....por perseri per mua mbetet me i mire dr.dre dhe The Chronic [/qb]
o boby ne kemi dhene mendimet tona dhe nxorem si konkluzion qe me DR DRE nuk mund te krahasohet (si kengetar flasim) dhe tani me double CD ENCORE kaloje dhe 2PAC me pak fjale nuk krahasohet me asnjerin..kurse DR DRE ka historin e vete si producent , ku edhe ai atje eshte i pa arritshem (( i shkruajta keto qe te hyshe ne teme me mire ) se po flasim per kengetarin me te mire , jo per producentin

Boby

Primus registratum

tani une e di qe flitet per kengetarin me te mire se mendimin tim e kam dhene ne fillim te temes....une e kam ble kte CD Encore dhe me sa shof eshte vetem nje CD dhe jo double CD...edhe nqs ju e paraqisni Encore si doule s'ma merr mendja se ja ka kaluar double CD te 2 Pac.Mos e kishit fjalen per All Eyez On Me?????' :confused:
po shije shije eshte kjo dynja..po te kishim te gjithe te njejten shije sdo kishte as diskusione,apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif hajt pra bofshit qef e mos u zini shume :smash:

East or West
Rap is the BEST

Boby

Primus registratum

CD qe kam une ktu ka 20 kenge,ku e para eshte curtains up dhe e fundit Encore.ka dhe tre skit,nr.9,nr.12 dhe nr.19....pra ngelen 16 kenge.....
pse ka anej nga ju me shume?????

RediRock

Primus registratum

20 tracks eshte double disk me cfaredolloj standarti qe ta matesh. prandaj te pyeta sa track kishte...

a1

Primus registratum

pak rendesi kiane keto gjera more djema /pf/images/graemlins/wink.gif do vendosim ne kushe eshte me i miri apo te iki une /pf/images/graemlins/wink.gif
EMINEM patjeter :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup:

eis

Primus registratum

Per nder asnjeni.
Gjyshi jem edhe kendon ma bukur se ato.
ROCK ma naqe vetem ROCK
Hajt tung tesh /pf/images/graemlins/smile.gif

a1

Primus registratum

hahaha bravo shkodrane , me duket se edhe kjo votoje per dr dre haha

korn83

Forumium praecox

ne fillim eminemi me pelqente,por tani po verej nje fare mungese fantazie,pasi kenget jane te ngjashme.votoj per dr.dre...por duhet te them edhe qe raperat e tanishem nuk jane me ata te dikurshmit qe me pelqenin teper.prandaj edhe une durrsaku jam dakort me shkodranen,me mire rock,rap metal crossover,sesa hip-hop

ados

Primus registratum

Dr dre apo Eminem..Sigurisht dr dre, ai eshte the "godfather of hiphop". Eminem edhe nja 2 vjet dhe me vone asnjeri nuk do ta mbaje mend!!

RediRock

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ados:
[qb] Dr dre apo Eminem..Sigurisht dr dre, ai eshte the "godfather of hiphop". Eminem edhe nja 2 vjet dhe me vone asnjeri nuk do ta mbaje mend!! [/qb]
UAU, me te vertete e ke qe dr. dre eshte godfather i hip hop apo eshte ndonje quote nga vibe awards. si qenka dr. dre the godfather of hip hop. cfare eshte russell simmons, cfare eshte jay master jay, cfare eshte biggie, cfare eshte paku, cfare vecorish ka si RAPPER me shume se LL Cool J dr. dre. si producent, dre eshte pothuajse i paprekshem. si kengetar???

ados

Primus registratum

be- more`s finest...dont say ******** , albumi i tij i pare(dr dre) eshte ne 1981 kur te tjeret skishin lindur akoma..dhe kishte rritme low bap!!..shko rritu nja 5 vjet te tjera dhe pastaj hajde e fol per muzik me mua..little c.o.c.k s.u.c.k.e.r..