Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe das
Gabim...ene cer gabimi qe ke bo se, ta dijsh ti Vin /pf/images/graemlins/laugh.gif!
Pjeset me te rrezikshme(aty ku t'dhem me shum ) afer damareve, eshte nji dhimbje e papershkrueshme...dhe neper nishane(kokrra dhe jo si ato nishane qe jane si boj/pika vetem) sepse infektohet lekura...duhet t'kesh kujdes t'madh me higjenen e atij tatuazhistit(gjilponat, dorezat, bojrat..etj) ta kisha t'gjithen k'tu s'ka lidhje se do e besh afer kokes, nuk t'le pasoja /pf/images/graemlins/laugh.gif, ta siguroj, k'shtuqe pa merak...
Mbaj mend kur kam i bo njanit tatuazh...ishte hera 3 apo 4 ne mos gaboj, qelloi qe ky ishte shtetas Italian dhe erdhi me nje shokun e tij(shqiptar...e kish adresuar ky Italianin)
Kuptohet si heret e para dihen edhe gjonat mir, pa pervoje si te thush...
Ky taljoni kerkonte 1tattoo paksa ne nje vend delikat /pf/images/graemlins/laugh.gif, un i shkreti pare(lek) doja, isha i pafajshem ne ate kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif...mir por kur fillova te punoja, m'kujtohet ajo ftyra e Italjonit edhe sot nuk e harroj, qe me vete thoshte i ziu;bobo ku kam ardh ke noi kasap me duket...imagjino sa i friksum ishte i ziu...c'do here qe hiqsha majen e pistolet(mjeti qe punon nji tatuazhist) ...aji renkonte dhe thoshte "mincia dolore" ...hej zot s'kam per ta harru kurr ate te shkretin...erdhi per qejf ene i doli prej hunesh tatuazhi...
Nuk e tregova kot ket histori...por e kisha k'tu qe po e more me fryk, ateher nuk e vendos dot.Sepse kjo eshte nji nga pengesat e medha...
Dhe e dyta...duhet ta zgjidhni mir tatuazhistin /pf/images/graemlins/laugh.gif!
...un sot e k'saj dite, kam hequr dore nga t'qenurit nje tatuazhist...por shoket e mij...njoh disa qe edhe sot vazhdojn edhe i bojn akoma tatuazhe robve...kur ulem per kafen ndo1her me to, kur me bie rasti...kujtom gjera te mrrekullueshme, histori, gallata qe o zot, o zot s'kam per ti harruar ndo1her...nejse u zgjat i cik