Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe dashuro

Diddy19

Su@mi
Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe dashuro

Me ngjyra njehere tatuazhi asht shume vulgar dhe pa pike shijeje...Njelloj si te veshesh çorape te bardha me kepuce e pantallona te zeza. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une them se meshkujt edhe pse jane me barkun jashte (nuk i ke pare ti?)...nuk mund ta bejne ne nje vend te tille...nuk eshte mashkullore...barku eshte femeror...tani qe do duken...

[/ QUOTE ]

Per mu gjerat nuk jane te ndara me thike, ky vend eshte me i bukur/pershtatshem per meshkujt dhe ky per femrat(per barkun, fundshpinen per k'to e kam llafin) ...jo, perkundrazi cdo gje varet me tatuazhin qe ke zgjedhur, si pershatet forma atij, ngjyra...dmth ka t'bej shume; ajo cfare ke ti ndermend te bojsh s'e sa ku do e bojsh, kupton...?(t'pakten per mu keshtu osht)

Edhe dicka...s'besoj s'e ka meshkuj qe nxjerrin barkun perjasht...s'e si m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif! ...hej bela c'na ka gjet, shofim e nigjojm nga me t'ndryshmet sot /pf/images/graemlins/laugh.gif...DAHLI, ke noi shok qe rri me bark purjashta ti ene NUK osht gei ...? (t'pakten ta dim ta hapin ene ne si mod k'tu ne Shqipri /pf/images/graemlins/laugh.gif!)

[/ QUOTE ]

hahahahaha hahahahaha provoje nje here Kod se eshte qejf...me bark jashte...se ngelet tu gjujt barkun dhe vithet e femrave...ec i here vishuni si ato edhe si do t'ju duket vetja...do vijne t'ju fusin duret... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ketu ka me barkun jashte sa te duash...djema...dmth...

peson

Primus registratum

angelina_jolie_tatuaz_3.jpg

S

Scorpion

Guest

Une s'po bej tatuazh me emrin tim, jo me me te njeriut qe dashuroj.

KoDoShi

Primus registratum

pse s'e bon ...? cfar t'keqe ka ...?

Te pakten na e thuj dhe neve qe bejm, qe te heqim dore...s'e k'shu sic e bo ti, ngjan shume keq...

Tatuazhet me ngjyra kane dale shume ne mode...sidomos ngjyra(blu, bardh, kuqe...ngjyrat e ndezura me shume)

KoDoShi

Primus registratum

Me ngjyra njehere tatuazhi asht shume vulgar dhe pa pike shijeje...Njelloj si te veshesh çorape te bardha me kepuce e pantallona te zeza. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nji ku duken periher ato qe s'morin vesht...s'ia kane haberin hic...me pak fjale s'din c'osht e bukura /pf/images/graemlins/laugh.gif!

nejse...bej shaka, normale jane gustot e tua...eshte menyra e te shikuarit nga syri yt /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

O.Wilde thote :" Nuk ka gja ma t' keqe sesa t' jesh n' mode. Rrezikon nga momenti n' moment t' dalesh jashte mode ". Pastaj jo t'gjitha gjanat qe jane n'mode jane t'bukura...Ose ose ajo qe asht ne mode mbase nuk na shkon kshuqe t'besh nji tatuazh thjesht se asht ne mode me duket e guximshme. Tashi ne mode jane edhe personat gay, lezbot, transat etj etj. Ta ndjekim edhe ne kete mode?

KoDoShi

Primus registratum

Ne mode tatuazhet... kur..?

Per menimin tim Vin, nje njeri qe ben nje tatuazh, e ben sepse terhiqet nga ai...eshte si puna atyre gropave thithse, te terheqin pa mase. Te krijohet ne tru aq shume deshira qe t'kesh nje te tille sa s'ka...eshte me shume s'e fiksim, ta siguroj...(flas per vete k'tu) Ka me bollik qe e bejne per pordhe, apo thjesht qe te bien ne sy...dhe kur vjen puna dhe ne "mes te dimrit" dalin me menge zhapone...turp, ja k'to jan injorante ose ndryshe njerez te ceket, nuk mendojne gjat...

Qe thu ti per gay,lezbot,transat etj..etj...ajo eshte zgjedhje e gjithkujt, nqs ti e ndien veten te "pranuar" me shume nga ana e kundert e seksit tend,atehere t'pyes ...cfar te ndalon ty te zgjedhesh ate gje ...dmth t'jesh less,tran apo gei...? kjo ka t'boj me zgjedhjet qe bojm ne jete ne si njerez qe jemi, e jo per t'ndjek thjesht moden, apo ku di un...

Diddy19

Su@mi

Kod, ne mode jane vitet e fundit..se kuptoj ça ka per tu habite. Ky asht fakt, edhe pse mund te mos jesh dakord.
Une te besoj kur thu se ti ben nje tatuazh sepse te bahet fiksim por fatkeqsisht jo te gjithe e mendojne si ty. Me beso, kshu asht..

Edhe pse s'du te dal nga tema du te saktesoj se te jesh gay apo lesbo nuk asht ZGJEDHJE (ose ma mire te them "uroj t'mos jete zgjedhje" ). Uroj qe njerezit te jene gay sepse brenda ndihen te tille, jo sepse zgjedhin te behen te tille. Edhe pse vitet e fundit, nuk e di pse po shtohen si kerpurdhat mbas shiut. Kuptoj qe vitet e fundit ato jane me te pranum nga shoqeria dhe opinioni publik dhe si rrijedhoje shfaqen me kollaj para shoqerise po sikur bahet pak e besueshme nje gja e tille kur shef se numri i tyre po rritet me ritme eksponenciale. ( Nuk kam asgji gja kunder tyne, asht thjesht nji gja qe me ka ra ne sy )

Sirena

Primus registratum

Mua me ka pelqyer gjithmone te bej nje tatuazh, por asnjehere nuk kam gjetur guximin ta bej.Eshte e vertete qe ka njerez qe e bejne per mode, por mua me terheq ideja e te pasurit gjithmone me vete nje simbol, dicka qe ka te beje me ty, pa qene nevoja per te rene ne sy.Vazhdimisht mendohem ta bej ose jo, idene e kam cfare dua te bej, por me ben te jem e dyzuar edhe fakti qe me profesionin qe do ushtroj jo shume larg,personi me tatuazh do paragjykohej ne baze te tatuazhit.
E keshtuuuuuuuuu, po mu mbush mendja edhe e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Ate them edhe une Sirenke. /pf/images/graemlins/smile.gif Po ndoshta mjafton ta bajme ne nje vend qe nuk duket sh. Mu psh me ka pelqy gjithmone te baj nji tatuazh tek pjesa e pasme e qafes (ku duket vetem kur floket i ke bishtalec. /pf/images/graemlins/cool.gif ) Pervec se kam dyshime per ta ba apo jo, me pengon edhe fakti se kam frike se aty ku them une asht e rrezikshme meqe asht sh afer kokes, dhe mbase lidhet drejtperdrejte me palcen kurrizore /pf/images/graemlins/shrug.gif (uroj mos t'kem ba ndonje gaf me nji pohim t'tille /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Sirena

Primus registratum

Aty kam menduar edhe une, sepse edhe po ti kem floket te kapur bisht zor se do dukej ( /pf/images/graemlins/laugh.gif ).Kam menduar edhe tek shpatulla.Behet fjale per nje tatoo te vogel, rreth 3 x 3 cm, bardhe e zi.

S

Scorpion

Guest
Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe das

pse s'e bon ...? cfar t'keqe ka ...?

Te pakten na e thuj dhe neve qe bejm, qe te heqim dore...s'e k'shu sic e bo ti, ngjan shume keq...

Tatuazhet me ngjyra kane dale shume ne mode...sidomos ngjyra(blu, bardh, kuqe...ngjyrat e ndezura me shume)

[/ QUOTE ]

S'me pelqejne njollat ne trup /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Gabim...ene cer gabimi qe ke bo se, ta dijsh ti Vin /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Pjeset me te rrezikshme(aty ku t'dhem me shum ) afer damareve, eshte nji dhimbje e papershkrueshme...dhe neper nishane(kokrra dhe jo si ato nishane qe jane si boj/pika vetem) sepse infektohet lekura...duhet t'kesh kujdes t'madh me higjenen e atij tatuazhistit(gjilponat, dorezat, bojrat..etj) ta kisha t'gjithen k'tu s'ka lidhje se do e besh afer kokes, nuk t'le pasoja /pf/images/graemlins/laugh.gif, ta siguroj, k'shtuqe pa merak...

Mbaj mend kur kam i bo njanit tatuazh...ishte hera 3 apo 4 ne mos gaboj, qelloi qe ky ishte shtetas Italian dhe erdhi me nje shokun e tij(shqiptar...e kish adresuar ky Italianin)
Kuptohet si heret e para dihen edhe gjonat mir, pa pervoje si te thush...
Ky taljoni kerkonte 1tattoo paksa ne nje vend delikat /pf/images/graemlins/laugh.gif, un i shkreti pare(lek) doja, isha i pafajshem ne ate kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif...mir por kur fillova te punoja, m'kujtohet ajo ftyra e Italjonit edhe sot nuk e harroj, qe me vete thoshte i ziu;bobo ku kam ardh ke noi kasap me duket...imagjino sa i friksum ishte i ziu...c'do here qe hiqsha majen e pistolet(mjeti qe punon nji tatuazhist) ...aji renkonte dhe thoshte "mincia dolore" ...hej zot s'kam per ta harru kurr ate te shkretin...erdhi per qejf ene i doli prej hunesh tatuazhi...

Nuk e tregova kot ket histori...por e kisha k'tu qe po e more me fryk, ateher nuk e vendos dot.Sepse kjo eshte nji nga pengesat e medha...
Dhe e dyta...duhet ta zgjidhni mir tatuazhistin /pf/images/graemlins/laugh.gif!

...un sot e k'saj dite, kam hequr dore nga t'qenurit nje tatuazhist...por shoket e mij...njoh disa qe edhe sot vazhdojn edhe i bojn akoma tatuazhe robve...kur ulem per kafen ndo1her me to, kur me bie rasti...kujtom gjera te mrrekullueshme, histori, gallata qe o zot, o zot s'kam per ti harruar ndo1her...nejse u zgjat i cik

personazh

Valoris scriptorum

me ça me kane thene, po ti mushet men'ja robit me bo tatuazh ta beje me nai ven ku nuk e shef dot kollaj se i merzitet e behet pishman. kjo si zgjedhje veni, masnej kush te doje te ngelet me njolle e di vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Aman Kod mos m'thuj se dhemb kaq shume se m'duket se do heq dore nji here e pergjithmone akoma pa fillu. Para 3 ditesh kam ba nji tatuazh sh te lezetshem gjate gjithe parakrahut, po nuk e kam ba me pistolete por me vaj ne temperaturen 200 °. Duket kshu si pikture moderne! /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam qa nja 1 ore /pf/images/graemlins/frown.gif

Po nuk bahen dot tatuazhe me anestezi lokale ? /pf/images/graemlins/confused.gif

Sirena

Primus registratum

E dai se nuk dhemb kaq shume...ne fakt aty mbrapa qafes me kane thene qe dhemb qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

cacol

Forumium maestatis

Provoni pergjate cices /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Une nuk kam , si i bahet ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndonje sugjerim tjeter?

S

Scorpion

Guest