Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe dashuro

KoDoShi

Primus registratum
Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe das

Jo me jo, m'keqkuptove...un e kam 1t'tille(tatoo..tribal&red dragon) me pelqeu e bona...kaq,e di qe s'do t'pendohem kurren e kurres.

Pastaj qe thua ti, jo t'gjith e shofin dashurine si pune mode, ta siguroj per k'te...sic e shef ti nuk e shof dot un/tjetri.

Lal, se s'te kam pyt...ti a ke..? (tatoo, kuptohet)

S

Scorpion

Guest

Jo, s'me pelqejne shenjat e simbolet, si dihet me vone, mbase na hyn ne qejf vula. Dhe ti me keqkuptove, s'eshte e nevojshme e kisha une qe te behet emri i te dashures/it tattoo. Ja u ndane neser pasneser, ci ngeli persones apo personit ne fjale, me emrin e ishit...?

KoDoShi

Primus registratum

Nejse, ti e mendon ndryshe, sepse s'jemi te njejte,s'do mend kjo pun.

Un them, qe jo gjithkush mund ta bej dicka t'tille...jane te paket k'ta qe marrin vendime t'tilla.Nuk e marrin mundimin t'a bejne dicka t'tille sepse e mendojn si ty...pra, bejne pyetjen "..po me pas, si kur t'me lej,si do i'a bej me tatoo...un i'u dedikova i gjithi,bobo!...tjetra do me shohe tatoo-n, hajde degjoje dhe k'te tani, si do ja boj..." eeetj...eeetjj.

Lal, them dhe jam i sigurte qe dicka t'tille e ben 1 i DASHURUAR dhe jo thjesht 1 "kalimtar" i castit...dikush qe t'ka vertet perzemer...ndoshta nuk i mjaftojn t'tjera menyra per ti shprehur dashurine dhe kjo i duket dicka mese normale dhe e llogjikshme. Por dikush qe merr vendime t'tilla, qe t'bej tatoo, sigurisht, dhe besoj se merr parasysh edhe pasojat qe ka, kuptohet. Tani kane dale edhe mjete, qe eleminojne nje tatoo ne trupin tat..bohhh..

S

Scorpion

Guest

Ty ti ka verbu syte dashnia mer djale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une s'mendoj gje, nqs me pelqen diçka e bej, thjesht s'me terheq, s'mendoj per pasojat jo /pf/images/graemlins/wink.gif

KoDoShi

Primus registratum

Jo, jo mer, s'tu drejtova vetem ty...e kisha n'pergjithsi.

Taa thash iher mer pleeeer /pf/images/graemlins/laugh.gif, s'jam i dashurum, por thjesht po them si e mendoj un ket gjo, dhe asgjo mo shum...

Kot t'pys(edhe nqs do pergjigju nqs do mos u pergjigj, si ta kesh) ...ti c'mendim ke per ata qe mbulojn trupin plot e per plot me tatto...maniak,budallenj, t'fiksuar apo c'far ...?

S

Scorpion

Guest

Asigjo mre, kane qejfin e tyre /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Shif si ka bo doren gjak ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

po ti Dolores... ku e don te ta boj 1 per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shif si ka bo doren gjak ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Eshte me stilolaps no permanent /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une nuk do ta beja une e kam bere e ka emrin AMARILDO i Brrakes edhe e ka vendin mu aty te zemra ime...

HUMER

Primus registratum

un kam tatoo po jo emrin e te dashures apo te grua asnjeher nuk do te shkruaj ne trup mund te bej tatoo fotot e femijeve dhe emrat e tyre

cacol

Forumium maestatis

Po te bej tattoo emrat apo fotot e femijeve, do i kerkoj nanjerit ca metra katror lekure me qera une /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Provo te bosh nonji test ADN perpara se bo vaki del ne pa kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Thjesht nje ide me te kursy paret te dhash /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un kam tatoo po jo emrin e te dashures apo te grua asnjeher nuk do te shkruaj ne trup mund te bej tatoo fotot e femijeve dhe emrat e tyre

[/ QUOTE ]
Just like Eminem, Cool /pf/images/graemlins/cooli.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

qe nga Hummer qe eshte komplet kungull kur shan gruan e tij te ardhshme (nese do kete ndonjehere) jeni qe te gjithe jashte teme...dhe nese keni deshire te vini femijet tuaj ne tatuazh dmth qe jeni nje familje e madhe kungujsh ( nga ato lloje qe behen supe me sheqer) dhe te bini ne dashuri me femijet tuaj... jeni tre here kunguj... (futeni tek lloji i kungujve qe shiten per "halloween"...

KoDoShi

Primus registratum

Lereni DAHLIN rehat, mos i'a vini re, esht pa qejf k'to dit, s'di ca flet...

O Humero, bluan ca ide t'bukra ti ne ate mendjen tende...po m'pilqen ideja jote per tatto-n ..por prap se c'ka 1gjo qe s'ma mbush mendjen n'ket mes...

PS; Nje tatoo e boj qe t'me ngeli shenje per tere jeten...qe sa here ta shikoj, t'me ngjalli nostalgji dhe njekohsisht pelqim te pashtershem...nqs jam i bindur se kjo i'a vlen..ateher e boj, por eshte pak si SHUME e veshtire qe une te bindem, sidomos per k'to lloj gjojnash.Tani per tani kam vetem nje dhe per momentin nuk dua t'boj 1tjeter,me vone ku i dihet edhe i boj nja 2tjer..

PSS; Thojn se NR TEK i tatto ne trupin tend sjell FAT, kurse ai CIFT sjell TERS...me t'nigjume e kam /pf/images/graemlins/shrug.gif ..

S

Scorpion

Guest

Dahlia /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me thuj qe je kunder ketyre qe te te puth /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Po te me lexoje disa rrjeshta me lart, s'do e beje kete pyetje /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif