Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe dashuro

HUMER

Primus registratum
Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe das

tatoo qe un kam e kam vene tek albumi im ketu ne forum nuk duket edhe aq mire po hajde mo.pastaj berja tatoo e emrit te te dashures dhe pikerisht ne zona ku mund ta shikosh leht per mua eshte cmenduri se pse te dashuren sot e ke neser se ke gjithashtu edhe gruan (DAHLI)sepse ti vertet mundta duash shume por ajo nuk te do dhe nje dite te tradhton te divorcon dhe ty cte mbetet nje shkrim qe sa here do e shikosh do kujtosh caste e mrekullueshme t ejetes tende dhe ne fund shkaterimin e jetes tende.
keshtu tatoo e femijeve eshet kujtim me i mrekullueshem.
ky eshte mendimi im. pastaj tatoo ka limit(nese do te jesh hight class)tatoo nuk duhen bere aty ku nuk mbulohen nga uniforma ushtarake.

true confidental

Forumium maestatis
Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe das

Ato kungujt per halloween ktu shumica i blejne neper ferma dhe i gdhendin pjeset e fytyres sipas qejfit ..ideja eshte e njejte , menyra e gdhendjes dhe forma e tipareve te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif.....
edhe menyra se si e gdhend nje emer ne trup, aq me teper nje emer femije duke e kthyer ne idhull perseri me duket cool /pf/images/graemlins/smile.gif
ke nje cun gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif.......

peson

Primus registratum
Re: Do benit nje tatuazh me emrin e njeriut qe dashuro

21.jpg

ja ca ndodh nga tatuazh i tepert

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
21.jpg

ja ca ndodh nga tatuazh i tepert

[/ QUOTE ]

He pra ...cfar ndodh, na e thuaj ti ...?

un s'shof gjo tjeter k'tu; thjesht 1 vajze qe deshiron t'ket ne trupin e saj sa me shume tatuazhe t'bukra...shof qe e paske problem te madh tipat si puna k'saj...nejse ty s'te pelqejne tatoo apo tipat qe kane qejf te mbulojn trupin me tatto, por t'pakten mos e shfaq aq shum, thjesht mbaje per vete...ose perndryshe njerzit do te quajne qe ti merresh me paragjykime... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Diddy19

Su@mi

Tek kjo fotoja, nqs nuk te ka ra n'sy ,kjo vajza e ka "pjesen djathtas" ma te fryre sesa ajo majtas, ek fotoja ma siper ka nje kame drurit = tatuazhet mund te jene te rrezikshme. Kete ka dasht me thane Gishteza. S'ka lidhje me temen por mesazhi (t'pakten me sa kuptoj une) ky asht.

KoDoShi

Primus registratum

S'ka lidhje tatto me komen prej druni... /pf/images/graemlins/shrug.gif ..ate mund ta kete nga ndo1 aksident..
Dikur ne ushtri e kan pas bo me durt e veta tatuazhin, thjesht nji gjilpon uje te nxete ene kaq i cop lecke me pastru gjakun...shikon cfar higjene ke pas athere dhe prape se prap s'di un qe t'ket pre ndo1 krahun...(pavarsisht se sa tatuazhe kane bo tek trupi i tyre.)
Kurse sot ke muncin ta bojsh tatuazhin me ngjyra si ta doje qejfi ty, plus kane dal ca metoda per t'heq dhimjet(mpirja e vendit, me duket)

Pastaj...sa per "pjesen djathtes" them qe mos i'a fut kot sepse ti shif pozicionin qe ka marre dmth bazohu aty; parakrahu e shtyp(e ka ngjeshur, shtrenguar) "pjesen e majte"...t'pakten mua keshtu me duket, di t'them qe edhe qorr nuk jam, shikoj shum mir.

Diddy19

Su@mi

Edhe un t'thash se s ka lidhje me temen po Gishteza ate ka dashte me thane.

Sa do ta shtype pjesen djathtas, ajo mund te zgjerohet por njekohsisht edhe shtypet. Kurse asaj edhe i eshte zgjeruar edhe i eshte fryre , gje qe s ka mundesi.

KoDoShi

Primus registratum

Epo tani o Vintage edhe silikoni do e kryej ate te shkret pune qe bon /pf/images/graemlins/laugh.gif! ...s'e kot nuk ka femra qe shkojne e "fryhen" me operacione t'tilla.

Them silikon spese s'ka mundesi kurrsesi ta kete nga tatuazhet...tatuazhi skuq pjesen e trupit dhe mund ta enjti shum pak, por ama shume pak ate pjes trupi...dhe fillon behet kore dhe me vone gjithcka normalizohet...pra shkon ne venin e vet c'do gjo.

Per kuriozitetin tat(nqs nuk e din) makina(maja gjilperes) deperton ne shtresen e 3 te lekures se njeriut, ku aty ajo leshon dhe bojen qe qendron aq gjate ne trupin e njerit...

Diddy19

Su@mi

Kodi, une s'ia kam haberin sh as tatuazheve e as silikonit (jane sporte qe akoma nuk kam praktiku) po edhe une jam dakord me ty kur thu se s'ka mundesi te jete pasoje e tatuazheve ajo fryerje e gjoksit (te ishte ashtu do shkoj edhe une te bej nje me shpresen qe te me shkaktoje pasoja ne te dyja anet /pf/images/graemlins/laugh.gif ).Une thjesht interpretova ate cfare ka dashte me thane Gishteza me ato fotot. /pf/images/graemlins/shrug.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me pelqen ajo thika me trendafil te kemba prej druri...nuk e di se ku e ka gjet Gishteza kete foto...

para ca ditesh pashe nje vajze ne rruge dhe kishte tek te dyja pulpat nga mbrapa nga nje thike te tille...me pelqeu...por eshte pak e diskutueshme...sepse behet nje here dhe eshte pergjithmone pastaj...nje tribal te vogel tek kavilja edhe mund ta beja...por nuk eshte prioriteti im ...te pakten per tani...

Diddy19

Su@mi

E di si eshte puna? Tatuazhet sot per sot behen per mode dhe pak ka te beje kuptimi i tyre. Dmth ne fillim ti vendos te besh nje tatuazh ( "te gjithe e kane , pse mos ta baj edhe une" ) ; pastaj ti vendos ku do ta besh, pastaj cfare do te besh dhe se fundmi vendos kur ta besh ne menyre qe te thuash se e ke ba per nje motiv apo per nje rast te caktuar. Pak njerez shof we kane tatuazhe ne vende qe nuk shifen; kjo tregon se e bejne per tu duke, ndryshe une mbase e baj ne nje vend ku te tjeret s'ma shofin.

Para gati 3 vjetesh kisha vendosur te beja nje piercing: me pelqente kur ia shihja te tjereve dhe vendosa ta bej edhe une. Por i kisha vene gjoja nje kusht vetes: do ta bej piercing vetem nqs me ecen mire nje provim qe me duhej te jipja. Provimi shkoi mire, une piercing-un e kam edhe sot por s'them dot se e kam bere per nje motiv te caktuar: e kam bere se me pelqente.

Per tatuazhet duhet te mendosh me shume. Une po te dua sot e heq piercing: neser, kur te me duhet te shkoj te kerkoj pune me ate piercing s'shkoj dot (edhe pse ne vesh e kam). Me tatuazhet si di ia besh? Kshuqe une them te mendohesh mire para se te besh nje tatuazh: un tattuaggio è per sempre.
Pastaj mendoj se eshte edhe pune moshe: me pelqente edhe mua kur isha 18 vjece te beja tatuazh; sot jam 23 edhe se si me duket, sikur s'me ka hije....

KoDoShi

Primus registratum

...? mosha...nejse disa e shofin ket punen e tatuazhit k'shtu sic e shikon ti, kurse disa t'tjere e shikojn ndryshe ose me sakte shume me ndryshe...

Normale qe cdokush e ben nje tatuazh sepse i pelqen ne rradhe te par 1 i tille...pune tjeter pastaj qe duan qe ti shtojn prapashtesa si; ky dragua(tatuazh) me karakterizon si njeri...i fuqishem, dinak, i forte...apo ku di un, c'lloj prrallash nxjerrin.Ka te tjere qe 1 tatto i'a dedikojne te dashures/it, nenes,babait,vellait apo motres...sepse e shikojn tatuazhin si nje menyr e denje per te treguar dashurine dhe nje lidhjeje te forte midis tyre.Ka te tjere pastaj qe thjesht i pelqen qe ta mbushin trupin e tyre me tatuazhe dhe kaq...pavarsisht s'e NE nuk i kuptojme.

Dhe dicka tjeter...edhe tatuazhin mund ta heqesh, pavarsisht se kushton me shume...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Tatuazhet kane egzistuar gjithmone...nuk eshte pune mode te pakten per mua...une edhe per tu vesh nuk pyes shume per moden...por them se eshte marredheniet qe secili prej nesh ka me trupin e vet...une psh as vathe nuk mbaj dot me...jo me piercing...sepse me duket tmerr te kesh trupin e shpuar...me duket si i gjymtuar...ndersa tatuazhi ka karakter artistik...ose ka shpirt te "shthurur" brenda trupit qe e ka...une bera nje fallco vjet ne vere...hahaha me mbajti disa muaj...dhe isha shume e lumtur...me dukej kemba me e bukur ne bote qe egzistonte...edhe kur ecja here pas here e shikoja e kisha aty apo jo... /pf/images/graemlins/grin.gif...me duket si shaka e pelqyeshme qe mund ta bej...ndersa per te bere nje te vertete...se di se ça me pengon...mosha jo nje here... per mua s'ka lidhje fare...

Diddy19

Su@mi

Po Kodi, per mendimin tim mosha ndikon sh. Jane te rralle ato qe bajne nji tatuazh pasi mbushin 40 vjec psh. Tatuazhet behen me teper rreth moshes 15-30 vjec. Tatuazhet kane ekzistuar gjithmone po por dhe xhinset kane lindur qe atehere kur perdoreshin si veshje puntoresh por ato sot jane ne mode. Me kete dua te them se kjo s'heq ate qe tatuazhet jane ne mode. " Nqs s'ke tatuazh je gati Out" mendojne disa...
Pse djemte dashurine per te dashuren,nenen, atdheun apo per kafshet nuk e shpreh duke bere nje tatuazh ,psh ne bark ? Kur djemte te fillojne te veshin bluza te shkurtra qe tu duket kerthiza do ti bejne edhe ne bark. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Djemte dhe vajzat i bejne tatuazhet vetem ne vende ku ato mund te duken : 90 % e vajzave i kane tatuazhet ne kavilje ose ne shpatull: djemte ne krahe, ne shpatulla dhe tek pulpet e kembeve.
Tashi se sa artistik mund te jete nje tatuazh kam dyshimet e mia: ato shpesh jane shabllone, pak a shume te njejtat simbole kane si tatuazh: fjale apo emra ne kinezce apo japinisht, simbole tribale, yje, diej, dragonj, zemra me shigjeta , femra te zhveshura, shpata dhe flamurin shqiptar ose shqiponjen dykrenare /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

epo tani mace nuk do bejne robt per tatuazh... /pf/images/graemlins/grin.gifune them se meshkujt edhe pse jane me barkun jashte (nuk i ke pare ti?)...nuk mund ta bejne ne nje vend te tille...nuk eshte mashkullore...barku eshte femeror...tani qe do duken...per ate pune i kane bere...per tu dukur...mendoj se bukuria e nje tatuazhi qendron tek veshtrimi i tjetrit por edhe qe ti mund ta shohesh here pas here......po e bere ne shpine a ne shpatull...s'ka asnje shanc te kenaqesh vete...ej me verte ça tmerri qe nuk e shikojme dot asnjehre kurrizin tone...vetem para pasqyres... /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete e shof kur boj uren /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une them se meshkujt edhe pse jane me barkun jashte (nuk i ke pare ti?)...nuk mund ta bejne ne nje vend te tille...nuk eshte mashkullore...barku eshte femeror...tani qe do duken...

[/ QUOTE ]

Per mu gjerat nuk jane te ndara me thike, ky vend eshte me i bukur/pershtatshem per meshkujt dhe ky per femrat(per barkun, fundshpinen per k'to e kam llafin) ...jo, perkundrazi cdo gje varet me tatuazhin qe ke zgjedhur, si pershatet forma atij, ngjyra...dmth ka t'bej shume; ajo cfare ke ti ndermend te bojsh s'e sa ku do e bojsh, kupton...?(t'pakten per mu keshtu osht)

Edhe dicka...s'besoj s'e ka meshkuj qe nxjerrin barkun perjasht...s'e si m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif! ...hej bela c'na ka gjet, shofim e nigjojm nga me t'ndryshmet sot /pf/images/graemlins/laugh.gif...DAHLI, ke noi shok qe rri me bark purjashta ti ene NUK osht gei ...? (t'pakten ta dim ta hapin ene ne si mod k'tu ne Shqipri /pf/images/graemlins/laugh.gif!)