Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

Erison700

Forumium maestatis
Re: Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

E mora vetem si shembull ate itlianken.
Interesi eshte gje tjeter dhe dashuria eshte tjeter. Por mos harro sepse shumica e djemve qe martohen o bashkjetojne me plaka e mbajne lidhjen provizorisht sepse kur arrijne ate qe duan, shkeputen. Shum,shum,shum pak perfundojne me to sepse jane merhuma. Te flas nga realiteti qe kam pare dhe po shoh ketu ku jam.

Guest

Po kete realitet duhet te ndryshojme! Duhet kuptuar me thelle sensi i familjes. Nuk jam dakort qe me arsyen e interesit duhet thene qe gjithcka eshte normale. Mbasi mbi "kollona te forta"ndertohet nje ndertese e forte. Eksperiencat ndikojne pozitivisht dhe negativisht tek njerzit.Dhe nje martese per qellime interesi do te ndryshoj shume botkuptim e njeriut.Nuk e vertete qe jane merhuma ata djem qe pas nej martese me baze interesi mbeten me bashkeshortet e tyre sepse nuk dine te ikin...por sepse ndoshta fillojne e shikojne njeriun me sy te rinje.
Pastaj nuk duhet ti mendoni kaq te trasha femrat qe amrtohem me keta njerez.Ato e bejne( nese nuk e bejne per profesion) sepse ndjejne dicka per keta persona dhe duan ti bejne te ndihen mire.
Por si mik (edhe mpse nuk jemi miq) MOS U MARTO NESE NUK E DO PERSONIN! Pasi gabimet kuptohen mbasi pesohen!

makiavelo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Degjo ketu se ti e dashke me te ngjesh.
Femrat shqiptare jane pak tra-la-la.
Kur nisen nga Shqiperia nisen me presh ne b**.
Kur dalin ne Evrope u pret trotuari.
Kur i japin fund asaj pune zene ndonje BOS. Ne raste te tjera noi cop mishi me dy sy.
Ne te gjitha rastet do te vishet do te pispilloset dhe do ket gjithmon probleme me shoping.
Prit nje cik se nje djal i ri nuk ta jep karten e kreditit te besh cfar te duash.
Hyjme ne teme...
Djemte do te mbajne dhe familjet me buk!!!

Keto jane rastet per interes si shumica e bashketdhetarve te mi e te mija.
Dashuria eshte dicka tjeter dhe qofte e bekuar. [/qb]
...djalosh po flet me mendejelehtesine me te madhe, laj gojen kur te flasesh per femrat shqiptare... qofshin edhe prostituta,... shume prej atyre qe sheh ti rrugeve te italise nuk e zgjodhen vete ate rruge... ki kujdes se fyen shume persona e po gervisht plagen e me te fresket te te gjithe shqiptareve

Guest

Te Lumte El Quijote.Nuk doja te kaloja ne ofendime. Por cfare the jane mese te verteta. Edhe pse disa femra shqipetare kane sjellje arrrogante ndaj djemve shqiptare kjo nuk do te thote se jane te ndyra...dhe ...
Flm edhe nje here tjeter.Pasi mendoja qe kishin kete opinion te gjithe.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga El Quijote:
[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Degjo ketu se ti e dashke me te ngjesh.
Femrat shqiptare jane pak tra-la-la.
Kur nisen nga Shqiperia nisen me presh ne b**.
Kur dalin ne Evrope u pret trotuari.
Kur i japin fund asaj pune zene ndonje BOS. Ne raste te tjera noi cop mishi me dy sy.
Ne te gjitha rastet do te vishet do te pispilloset dhe do ket gjithmon probleme me shoping.
Prit nje cik se nje djal i ri nuk ta jep karten e kreditit te besh cfar te duash.
Hyjme ne teme...
Djemte do te mbajne dhe familjet me buk!!!

Keto jane rastet per interes si shumica e bashketdhetarve te mi e te mija.
Dashuria eshte dicka tjeter dhe qofte e bekuar. [/qb]
...djalosh po flet me mendejelehtesine me te madhe, laj gojen kur te flasesh per femrat shqiptare... qofshin edhe prostituta,... shume prej atyre qe sheh ti rrugeve te italise nuk e zgjodhen vete ate rruge... ki kujdes se fyen shume persona e po gervisht plagen e me te fresket te te gjithe shqiptareve [/qb]
Hej...hej...hej...
Un nuk dua te ofendoj njeri dhe as po shtoj dicka. Keto qe po them nuk vijn nga librat me peralla por nga e verteta.

Erison700

Forumium maestatis

Hej... El Quijote!!!
Harrova te pyesja qe: A te ka rastisur ndonjehere te kontaktosh drejtperdrejt nje vajze te till? Apo ke deshire thjesh te besh moral mbi nje gje qe ty, nuk te pelqen qe te ekzistonte?

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Te Lumte El Quijote.Nuk doja te kaloja ne ofendime. Por cfare the jane mese te verteta. Edhe pse disa femra shqipetare kane sjellje arrrogante ndaj djemve shqiptare kjo nuk do te thote se jane te ndyra...dhe ...
Flm edhe nje here tjeter.Pasi mendoja qe kishin kete opinion te gjithe. [/qb]
:thumbsup: Bravo

nardi 66

Primus registratum

AH KU SE KAM NJI GRUSHT TE RAN
E TI BIE MU NE GJOKS MALIT QE S`BSAN...
predikuesi me i madh eshte mekatari me i madh.
cdo gje varet nga kendveshtrimi,njeriu zgjedh ghithmon te keqen me te vogel.
dikush shet drog apo femra per tu pasuruar,
dikush shet shtetin apo popullin per tu pasuruar
qe ti mundesoi femijeve te studiojn jasht shtetit
dikush shet seksin se nuk mund te beje as njeren as tjetren per te fituar te drejten e qendrimit,
qe disa e kan pasur kismet dhe e kan SHPERDORUAR.
MERITA: kjo kategori eshte pak e moralshme por shum me e moralshme se te tjerat,me beso.
HYGO: jeta eshte luft
x: qellimi jystifikon mjetin.
------------
aresyja pse ne meshkujt shqipetar shkojm me te huaja? JAPIN SHUM DHE KERKOJN PAK ,NDERSA VAJZAT TONA TE KUNDERTEN

Guest

hahahaha se kisha degjuar nje gje te tille /pf/images/graemlins/frown.gif hahahahaha bo /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

Ela_001

Primus registratum

Sa keq kur nuk dime te duam nejri tjetrin si pretendojme te na duan te tjeret. Me kane trishtuar disa nga ato qe kam lexuar ne kete teme.
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
glare.gif

nardi 66

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Sa keq kur nuk dime te duam nejri tjetrin si pretendojme te na duan te tjeret. Me kane trishtuar disa nga ato qe kam lexuar ne kete teme.
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
glare.gif
[/qb]
E DUAM MOJ E DUAM,NDOSHTA DHE ME SHUM SE DUHET.
PUNA ESHTE SE DUHET MENDUAR PARA SE TE FOLET

Petroninsja

Primus registratum

Predikuesi me i madh eshte mekatari me i madh , kjo po qe eshte shprehje e goditur.... :thumbsup:

Kollarja

Primus registratum

Une e kam 49 vjeçe, dhe eshte sa per pese 20 vjeçe.
Nuk e ndrroj ne bote gjalle!

TONY

Primus registratum

me beri pershtypje kjo teme pasi eshte filluar me mjaft replika sikur te kete ndodhur ndonje hata e madhe edhe nese nje i ri ka shkuar me nje "plake "sic e quan dikush me siper ,nejse une do thonja se sot ekzistojne te drejtat e njeriut te cilat nuk ka te drejte askush t`ja mohoje tjetrit,pra per sa i perket ketyre lidhjeve eshte e vertete qe une njoh mjaft lidhje si nga djemte e ashtu nga vajzat qe jane lidhur me partnere ndoshta 2 fishi i moshes se tyre por nese ata jane te lumtur ne nuk kemi te drejte te gjykojme asnjeri ,keshtu nuk me pelqeu fraza e merites ku thonte qe "a mos je njeri ti nga ata qe s`ta var njeri dhe shkon me...."pra kjo eshte nje gjuhe mjaft e ashper dhe nuk ndihmon ne dhenien e nje mendimi sa me liberal, po ashtu kishte edhe ca kunderpergjigje ndaj merites te cilat mu duken mjaft te ashpra
nejse une ju uroj gjithe te mirat ,ky ishte mendimi im..........

RecurrentDream

Forumium praecox

Po nese djemte shqiptare do ishin ne krahet e "plakave" te Shqiperise, do te ishte kaq problem?! :idea:

Apo kjo nuk ndodh kurre...! :devil:

tonin

Primus registratum

LEXOVA PAK NGA TE GJITHA ''ME TREGO ME KEN RRIN TE TREGOJ KUSH JE''KUR S'KE PRANE ATE QE DASHURON DASHURO ATE QE KE PRANE 'I RIU SI VERIU.UNE MENDOJ SE JANE PROBLEME TE KOMPLIKUARA NE PRERGJEGJESI , MOSHA KARAKTERI PERSONAL , E SI E KONCEPTHET? DASHURINE KU SHUME MENDOJNE PER EPSHET E JO PER NJE TE ARDHME ME NJE FAMILòJE TE LUMTUR ME ATE QE DASHURON 'DASHURIA ESHTE QORRE ''POR JO KETU MUNDET TE JETE TE NE , E KESHTU MUNDET TE JENE SHUME FAKTORE SI AI EKONOMIK PER TE SHKUAR ME NJE ME TE MOSHUAR ,POR KETO GJERA MUNDET TE NDODHIN EDSHE TEK NE ,PER ARSYE TE NDRYSHME , PROBLEMET TE TILLA DUHETE SHIKOHEN SIPAS RASTIT..

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iliri:
[qb]

Femrat ne te 30tat dhe 40tat jane me te vertete "horny." Nje studim ne USA tregonte se meshkujt e arrijne kulmin e deshires seksuale ne te 20tat kurse femrat e arrijne kulmin rreth moshes 40. Pra femrat ne ate moshe te martuara me burra qe nuk bejne dot seks vetem nje here ne muaj kur atyre u kerkohet 5 here ne dite. Kjo qe bejne cunat shqiptar eshte ndihme humanitare. :cool: [/qb]
Eh ç'na bone kurioz ti me ket studimin.Dhe une budallai kujtoja se shkonin vetem per t'marre letrat.Njof nji ketu qe gjithmone me thote:sa t'marre letrat dhe ja dhashe durt.Po letrat i ka marre dhe durt s'ja ka dhone akoma.Si duket arsyja qeka ai studimi me siperm.

beqir qenga

Primus registratum

ashtu eshte me te vertete por nuk mund ti pergjethesojme gjenat pasi 1%e refugjateve shkojne me te moshuara por jo te gjithe.se sa per veten time jo per doc. por edhe sikur te ma siguroj krejt te ardhuren time nuk do ta kaloja naten me nje moshueme.te tregoj nje forte ishim nje nate out edhe ishim duke kercyer ne stage me ca shoke kur4 befas nje plake po ju kruajte nga mbrapa meje dhe uktheva:HELLO MUM WHAT CAN I DO FOR YOU?me te vertete i erdhi keq asaj por me sa duket e kishte provuar me ndonje east eurapian tjeter.prandaj ju lutem gjithe shqipetareve qe te mos biem pre e injorances qytetare