Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

oktapodi

Primus registratum
Re: Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

Po flasim per angline-londren,
per shqiperine nuk di gje.

Sa per plakat une kam shancin qe te shkoje,
sepse nuk me lene pozicioni dhe vendi i punes qe une punoj.
Vajza ne fjale qe ka hap temen,
e cilesova me lart perse nuk e ndihmojne djemte shqiptare por i largohen atij,ketu ne angli,
po rri larg atij,
dhe afron cdo lloj rrace tjeter.
Sa per plakat mbase dhe shkojme se kemi dhe moshen te atille nuk jemi me 18-20-25-vjece,
shume vajza ketu me njohin por dhe i kam takuar,
sa per kete vajze mesiper doli se kjo ishte ajo 40-vjecarja qe ja prishi mendjen 18-vjecarit,
deshira per sex,nuk njeh moshe.
dhe ju djali qe jetoni ne shqiperi,
ka gra plot qe i kane burrat jashte shtetit,
si ja bejne ato,
nuk merren me te vegjelit-ato te lagjes,
kane dhe para ato,
vajzat per te provuar sexin shkojne me moshen e vjeter,me pleqte,
se ashtu nuk e merre vesh njeri,se cfare bene ajo,
ca e kane nga halli ,
ca nga malli,
e ca nga deshira,
pale ne kohen e provimeve,
mos e pyet fare,
se kjo gje me ndodhe dhe mua
kur vijne studente per nje note te mire ne provime,
ose per te marre vitin,
japin gjithcka.

^mary^

Primus registratum

:confused:
help.gif
:confused:

brunilda dervishi

Primus registratum

kjo eshte e vertet qe shume djem martohen me plaka ,sdiskutohet per leke , ose dokumenta
po ashtu kane bere edhe vajzat
doja te shtoja dicka nuk jane ata vetem shqiptaret qe jane martuar me plakat
kaq kisha ciao /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harpetari

Primus registratum

Doli plaka n`penxhere
per me pa se kush po vjen
po na vjen nje djale shqiptar
dokumentat don me marr...[/QB][/QUOTE]

Me vjen keq po kam nigju per Elbasanin te thuhet merr goca po mos jep n'Elbasan.

- jashtë teme -

Danae

Primus registratum

more nuk kuptoj kur nuk u krijojne probleme atyre,pse duhet te themi gjynah??
mund te thuash te njejten per gocat po deshe.
harap lum ti per vedi.

Merita

Primus registratum

po ta shikosh temen ne nje dimension te gjere aty dalin shume ane per vajzat dhe per djemte por ashtu sic e kam cilesuar dhe me siper ky fenomen ndodh kudo ne bote dhe gjykohet ne menyra te ndryshme une e kapa kete aspekt vetem ne kendin e shqiperise se doja te dija si mendojne shqiptaret per kete gje eshte dicka pozitive apo negative differenca e madhe e moshes ne nje mardhenje dhe perseri duke krijuar nje nentitull si e mendoni ju mardheniet e djemve shqiptare te rinj me mosha shume te medhaja kjo ngaqe kam pare disa raste qe kane ndodhur thjesht po kerkoja nje opinion ne pergjithesidhe jo nje lufte opinionesh kush jane me te keqinj vajzat apo djemte.sa here djemte shqiptare i injorojne vajzat shqiptare ne rruge ne shkolle dhe kudo duke u thene fjale ofenduese? po kjo eshte e drejte ma thuaj ti cfar lloj mentaliteti eshte ky?

- edituar (ju lutem përdorni edhe PM)

albscutar

Primus registratum

- mos e prishni temën me batuta të tilla -

Per mendimin tim eshte me mire te shkosh me nje plake angleze sesa me nje shqiptare ketu ne uk,
sepse shqiptaret ketu jane shum mosperfillese ndaj djemve shqiptar :smash:
Vetem zezaket dhe indianet pelqejne.
Per mendimin tim 90% e femrave shqiptare qe jane ne uk jane viktima ,as rruges nuk dine te ecin :sleep:

RROFSHIN PLAKAT /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neptune's Daughter

Primus registratum

Te them te drejten dhe mua me ka bere pershtypje se si munden qunat shqiptare te shkojne me nje moshe shume me te madhe se vetja ketu ne Londer.
Nuk jam dakort qe gocat tona nuk dine as te ecin, po kur nuk ke pulen do hash dhe sorren.
Kte them une duhet ta pranojne.

COKOLLATA

Primus registratum

E para e punes po ju kerkoj falje te gjitheve se jam shume me nerva ( pas leximit te disa postimeve te disa kodoshave) . Doja te dija dicka : Kujt i referohej dikush qe u shpreh me aq mllef : vajzat shqiptare e kane treguar veten kudo neper bote????? apo : Ku dini ju shqiptaret ... nje 40 vjecare ishte me e mire edhe se ty ??? E paska provuar ky karafili kete vajze shqiptare qe i drejtohet pa pike skrupulli ne mes te forumit keshtu ??? . Me te vertet qe eshte per te ardhur turp . PO para se te flisni keshtu mesoni te lani ndonje pale corape e te skuqni ndonje veze o qyqare se grate tuaja 40 vjecare e ku e di une cfare rrace i doni po sidomos cdo grua amerikane nuk do ju mbulojne as naten kur te vdisni nga te ftohtit e jo me tju lajne b...... ju. Dhe nqs doni ta dini a kane treguar vajzat shqiptare veten neper bote po e kane treguar se po luftojne e po ikin larg familjeve qe femije qe te marrin ate qe nuk e marrin dot atje ku linden ( e pse ndonjehere ti largohen nje injorance qe disa here ne shoqerine shqiptare eshte skandaloze) . Si thuaj ti zoterush ti shkon me 100 kineze , meksikane e lloj e lloj e nje vajze shqiptare se do te kete nje te dashur apo se do te behet tape nje nate e te dali me shoqet e veta apo se do te veshi nje minifund e tregon veten ????
Dhe meqe Merita e hapi si teme , po eshte shume e vertete . Nga ata pak cuna shqiptare qe njof ne usa nje eshte i martuar me nje zezake 40 vjec ( ai eshte 34) sepse ajo e ndihmovi kur ngeli ne mes te rruges ne florida. Tjetri martohet ne 28 dhjetor me nje meksikane 10 vjet me te madhe se ai ( e la me barr i shkreti ,pak eksperjence i duhej ), dhe dy vellezer kane dy motra qe te dyja i kane gocat njeren 18 vjec tjetren 10 ( imagjinoni sa jane mamate).
Hajt mo po megjithe keto gjera te pakten kini respekt kur flisni se ato goca shqiptare jane kusherirat tuuaja , shoqet tuaja edhe motrat tuaja dhe mos na beni sikur jeni ju iluministet e rinj te shekullit te 20'te . Dhe nje gje te fundit zoti i falte gocat shqiptare se jane si yje ( megjithese ndonjecike inatcore ndonjehere /pf/images/graemlins/wink.gif ) , dhe kane nje gusto qe rralle e gjen me keto laraskat ketej .

ps: Merita : Keep it up sister /pf/images/graemlins/smile.gif . Like we don't know we rock anyway /pf/images/graemlins/wink.gif .

Petroninsja

Primus registratum

Coko me ke kenaqur,
pa ekzagjerim ja u ke treguar vendin disave
Bravo lal /pf/images/graemlins/smile.gif

:thumbsup:

Anasykaltra

Primus registratum

Eh moj Merita e di ate ti:
E ka nena dhe nje dhemballe...
leri mos i nga do ja pine lengun edhe lekeve dhe do te perfundojne maniake te deshperuar.

-Oktapod ne nuk i fshihemi nje dashurie shqipetare por nje mashtrimi...
-Vihu ne poziten e nje vajze shqipetare, vetem jashte shqiperise dhe mundohu ta kuptosh friken e saj e perseris nuk eshte indiferentizem fakti qe mundohemi te mos identifikohemi por frike...
-Dhe jeni pikerisht ju djemte shqipetare qe me sjelljet tuaja te bukura na beni te sillemi keshtu. :mad: :mad: :mad:

Iliri

Primus registratum

...si munden qunat shqiptare te shkojne me nje moshe shume me te madhe se vetja ketu ne Londer...

Femrat ne te 30tat dhe 40tat jane me te vertete horny. Nje studim ne USA tregonte se meshkujt e arrijne kulmin e deshires seksuale ne te 20tat kurse femrat e arrijne kulmin rreth moshes 40. Pra femrat ne ate moshe te martuara me burra qe nuk bejne dot seks vetem nje here ne muaj kur atyre u kerkohet 5 here ne dite. Kjo qe bejne cunat shqiptar eshte ndihme humanitare. :cool:

a-alket

Primus registratum

e ke lexuar mbapsht ate studimin ti daje...lol

gesti

Primus registratum

ore ska prob parc apo mbrapc e rendesishmja eshte qe shqipetaret jane hamshora

R.HOTI

Primus registratum

PERGJIGJIA IME ESHTE KJO MERITA JE SHUME E DREJTE,UNE PER VETEN JAM CUN DHE ASHTU ESHTE QE DJEMTE SHKOJNE ME PLAKA,KAM 5 VJETE NE ANGLI ALA SE KAM DEGJUAR SE NE MOSHEN 18 VJEC PO ATA QE SHKOJNE JANE MBI 23 VJEC E SIPER DHE ATA TI MOS I QUAJ CUNA ATA JANE RRUGACA,DHE ATA QE SPUNOJNE QHE DUAN TE HANE QYL,KA DISA QE E BEJNE EDHE PER LETRA,KJO ESHTE E VERTETE,POR TA THOM NJE GJE, EDHE VAJZAT E REJA NUK UA VARIN FARE SHQIPETARVE,KJO EHSTE VERTETA . :thumbsup:

artan

Primus registratum

TEME INTERESANTE DHE PAK E VERTETE. /pf/images/graemlins/frown.gif

holtienka

Forumium praecox

mos mi mo dhe ju se ne jemi komb i ndyre shume.
Shoqja ime e ngushte shkon me nje zezak. I didn't talk to her for weeks i still don't talk to her.
this is shame u guys, what pse e kane te madh. this is shame on us qofte per femrat qofte per meshkujt, ja ju guys i moret documentat so what, are u happy with that, gjej o rob nje te vogel edhe beju me documenta pse shkoni me 40 vjecare, ose qofte edhe per femrat shame me te madhe ska. Pse mi u mbaruan white ass ppl qe shkoni me black. Harxhoni mi mo shqiptaret iher, pastaj te huajt edhe ne fund po ti keni provume te gjithe shkoni me zezake.
damn i feel to throw up only by seeing them, not to go n kiss them, shoot nightmare.
c'mon ppl

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga R.HOTI:
[qb]GRUP NUK QENKE SGJUAR MIRE SOT POR KU TE DJEK TU YES YOU RIGHT ART IS LONG LIFE IS SHORT BUT IF YOU SKUSMI I DIDENT PUT YOUR NAME ON,IF YOU ARE ONE OF THEM THEN IS NOT MY PROBLEM. :smash: :smash: :smash: :smash: :smas[/qb]
Dhe ne qofte se nuk jam zhjuar mire , mund ta keme ngaqe kam 9 vjet ne UK.Mua nuk me djek miza mor grup.
Por ti ke shkruajtur shume mendim qesharak /pf/images/graemlins/laugh.gif
si mund ti quash rrugace ata persona qe shkojne
me nje femer me te madhe se vetja ne moshe :confused:
Me behet qefi qe ne uk paska dhe quna mamaje :smash:

sweet_eyes

Primus registratum

Po ca te bojne cunat shqiptare njeri nuk ja var keshtuje shkojn me ato te ashtuquajtura Horny 40 vjecare qe dune ka nji fuci birre ne dite me u ngop.
E sa per muhabetin e te varmes as nuk ja vle fare me e permend se me i dhone muhabet direkt i kalon truni skic ene mendojne kjo vdes per mu ene fillojne ene sillen si copa mishi me dy sy sikur nuk kane pa femra me sy. Kurse me kto gjyshet amon mo si i rrijne si lepe peqe para mbrapa, ja grine leket rrush e kumblla ja bone. Po mire ja bojne kur nuk kane piken e trunit kaptin :smash:

gesti

Primus registratum

bukur mendje qe me paske moj zocke.
po ti nqs je ne shqiperi me ke e kalon jeten seksuale me ndonje shoqe? :mad: