Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

Lori

Primus registratum
Re: Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

Fillimisht postuar nga Merita:
[qb]Shume djem te rinj shqipetare jane bere preh i gjahut te plakave perreth botes. cdo kush mund ta gjykoje kete gje ne aspekte te ndryshme, por per mendimin tim nuk eshte nje gje e mire qe nje djale 18 vjecar te shkoje me nje grua 40 e siper. nuk e kuptoj perse ndodh kjo gje. a ndoshta per tu ngrene ndonje lek apo ndoshta ju pelqejne grate e moshes se vjeter?
Ju si thoni?[/qb]
Nuk mendoj se shume shqipetare veprojne keshtu. Ka disa vecantira, por n.q.s ndihesh mire me nje person , mosha s'ka rendesi . Sigurisht 18 me 40 me duket si shume , dhe eshte gje qe nuk besoj. Kete mund ta bej nje vajze shqipetare po , por jo nje djale.

sweet_eyes

Primus registratum

Mua me teper me acaron fakti qe ata sillen si sherbetore te tyre dhe kur lidhen me vajza shqiptare i punojne nje te njemijten...
Pak rendesi ka nese jane me te medhaja apo me te vogla ne moshe, ato prap dine si ti perdorin e si ti shfrytezojne cunat shqiptare, kurse ketyre te shkreteve u duket se po i perdorin keta!!!Tashi nuk perjashtohet mundesia qe ka dhe PERJASHTIME po me sa kam pa une ketu me duket perqindje shume e ulet.

genti

Primus registratum

kjo gje verehet shpeshe nga djemte nga Kosova,ata ne pergjithesi "vdesin"te rrine pak ketej nga evropa!

sonora

Primus registratum

Une per vehte jam i martuar me nje shqiptare.dhe nuk jetoj ne shqipri
Por kam degjuar nga shoke,sidomos ne Itali,qe femrat tona qe jetojne atje(jo te gjitha)e kan me te modes te lidhen me te huajt se sa me shqiptarin e vet,m.gj.s mund te njihen qysh ne Shqiperi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kjo s'do te thote qe cunat tone kane perfundu ke plakat e botes,madje eshte e kunderta deri ne tejkalim...

Guest

Shyqyr qe kane mesuar shqiptaret te shkojen me plaka!
Se kur vijen ne shqiperi na i duan vajzat e VIRGJERA ndersa jashte shteti na shkojen me plaka!bravo shqipeve! :smash: :mad: :confused:

alternativi

Primus registratum

Dott.esselunga mu me ka ndodh personalisht te shkoj me nje 35-vjecare dhe jam 19 vjec.Sigurisht qe e kam ber per kuriositet dhe asgje tjeter.Kurse per virgjerine e vajzave shqiptare une nuk e kam problem,mbase te tjere po.Po te them dhe kete gje,per mua ka rendesi qe ajo me te cilen do te ndaj jeten te me doje dhe te shkojme dakort.Besoj se jam i qarte.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alternativi:
[qb] Dott.esselunga mu me ka ndodh personalisht te shkoj me nje 35-vjecare dhe jam 19 vjec.Sigurisht qe e kam ber per kuriositet dhe asgje tjeter.Kurse per virgjerine e vajzave shqiptare une nuk e kam problem,mbase te tjere po.Po te them dhe kete gje,per mua ka rendesi qe ajo me te cilen do te ndaj jeten te me doje dhe te shkojme dakort.Besoj se jam i qarte. [/qb]
Keto te fundit ne rregull :thumbsup: Vteme nje pyetje, 35 vjeç shpresoj nuk quhet plake per ty apo jo?

Guest

Komplimente ty!
Nuk arrij te kuptoj pse duhet te reduktohet nje marredhenje seksuale ne depozitim e materialit gjenetik????Nuk mendoni se do ishte me e bukur nese do e ndieje ate pulsacioni... dhe jo ta kthesh ne nje instikt??

alternativi

Primus registratum

Me thene te drejten kam shkuar me te vetem se ishte 35 vjece,e vjeter nuk mund ti them se me shkatorroi po per bukuri me mire mos flasim.

makiavelo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iliri:
[qb] "...si munden qunat shqiptare te shkojne me nje moshe shume me te madhe se vetja ketu ne Londer..."

Femrat ne te 30tat dhe 40tat jane me te vertete "horny." Nje studim ne USA tregonte se meshkujt e arrijne kulmin e deshires seksuale ne te 20tat kurse femrat e arrijne kulmin rreth moshes 40. Pra femrat ne ate moshe te martuara me burra qe nuk bejne dot seks vetem nje here ne muaj kur atyre u kerkohet 5 here ne dite. Kjo qe bejne cunat shqiptar eshte ndihme humanitare. :cool: [/qb]
e vertete, madje falas per femrat nen 25 vjeç
mbi 25 vjeç nuk na hyjne ne pune fare...

Bora*

Primus registratum

...dikur kam njohur dike, nje djale i ri, krejt simpatik ne aparence, i arsimuar ne nje dege qe me verte justifikonte bagazhin e tij, ishte e pamundur nese flisje me te dhe biseda mos te te linte mbresa, teper i formuar dhe mjaft elokuent ne te folur
pra as me pak as me shume po tipi i mashkullit qe gjuhej nga shume femra ....

dhe ja erdhi `90, plasen ambasadat, ikjet me tragete, kaos ne vete jeten e njerezve ne ate kohe...
niset me ate largpamesine e tij per te prekur perendimin qe te tere e kishin enderruar,
e preku ashtu pakthyeshmerisht sepse ne moment qe u perpoq te shkeputej per te krijuar dicka te tijen si ja donte shpirti, pikerisht ky perendim tundues ju be barriera me e madhe per ta shkaterruar dhe per ta lene perfundimisht ne krahet e asaj "plakes" qe i kishte bere planet mire...

Erison700

Forumium maestatis

Cuq, cuq, cuq,
Pah shif kush flet? Femrat shqiptare? :confused:
O zot, qe kur i sheh ne Itali me shoket e gjyshit tim! :smash: :smash:
Sa per imformacion, ka shume arsye qe ne (djemte) te shkojme me (plaka) .
E para eshte qe ka shume qe martohen dhe automatikisht marrin pasaporten e shtetit perkates! /pf/images/graemlins/wink.gif
E dyta ka shume plaka qe te trajtojne mir nga ana ekonomike! :tipsy:
E treta kur ben dashuri me nje te re,k ajo rri si matufe duke te pare ty.Kurse plaka me thon te drejten te **, ajo te ( vdes) fare. :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Cuq, cuq, cuq,
Pah shif kush flet? Femrat shqiptare? :confused:
O zot, qe kur i sheh ne Itali me shoket e gjyshit tim! :smash: :smash:
Sa per imformacion, ka shume arsye qe ne (djemte) te shkojme me (plaka) .
E para eshte qe ka shume qe martohen dhe automatikisht marrin pasaporten e shtetit perkates! /pf/images/graemlins/wink.gif
E dyta ka shume plaka qe te trajtojne mir nga ana ekonomike! :tipsy:
E treta kur ben dashuri me nje te re,k ajo rri si matufe duke te pare ty.Kurse plaka me thon te drejten te **, ajo te ( vdes) fare. :thumbsup: [/qb]
WOW, lumsi ti per gjyshin me shoke me te dashura shqipetare!
Me vjen keq qe e argumenton me krenari kete situate! Po dua tju shoh nese nje zgjedhje te tille e ben dikush qe per ju ka shume, shuem rendesi?!

Erison700

Forumium maestatis

Dott.essaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mire e ka mi lal ai me siper ! Ji pak realiste!
Sepse per ne djemte nuk eshte e domosdoshme por e nevojshme sepse ka shum avantazhe nje e till.
Mbi te gjitha te gjith ata qe kan femra me te medhaja se vetja i kan per ne shtepi.
Gocat e reja jane dashnoret!!! :tipsy:
Eshte normale apo jo?

Guest

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Dott.essaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mire e ka mi lal ai me siper ! Ji pak realiste!
Sepse per ne djemte nuk eshte e domosdoshme por e nevojshme sepse ka shum avantazhe nje e till.
Mbi te gjitha te gjith ata qe kan femra me te medhaja se vetja i kan per ne shtepi.
Gocat e reja jane dashnoret!!! :tipsy:
Eshte normale apo jo? [/qb]
Shiko interesi eshte gje tjeter! Ama ti nuk mund te thuash qe femra shqiptare i shikon me shoket e gjyshit tend! Eshte mungese respekti!
Pasi shpresoj ta njohesh mire mentalitetin shqiptar dhe arsyet dhe pse-te per te cilat shume vajza jane martuar me njerez te tille.Kjo eshte te jesh realist!

Erison700

Forumium maestatis

Degjo ketu se ti e dashke me te ngjesh.
Femrat shqiptare jane pak tra-la-la.
Kur nisen nga Shqiperia nisen me presh ne b**.
Kur dalin ne Evrope u pret trotuari.
Kur i japin fund asaj pune zene ndonje BOS. Ne raste te tjera noi cop mishi me dy sy.
Ne te gjitha rastet do te vishet do te pispilloset dhe do ket gjithmon probleme me shoping.
Prit nje cik se nje djal i ri nuk ta jep karten e kreditit te besh cfar te duash.
Hyjme ne teme...
Djemte do te mbajne dhe familjet me buk!!!

Keto jane rastet per interes si shumica e bashketdhetarve te mi e te mija.
Dashuria eshte dicka tjeter dhe qofte e bekuar.

Guest

Djale i mbare nuk mund ti fusesh te gjitha ne nje thes!ishte e para kjo! e dyta eshte e vertete deri diku qe vajzat shqiptare kur dalin jashte kane shume kerkesa... por sepse disa persona kthehen nga jashte dhe ua mbushin mendjen me perralla. kthehem ne shqiperi dhe thone se jashte shteti behet nami.
Te punosh nuk do te thote te merresh me plaka.Nuk fitohet buka duke "fjetur me plaka"

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Djale i mbare nuk mund ti fusesh te gjitha ne nje thes!ishte e para kjo! e dyta eshte e vertete deri diku qe vajzat shqiptare kur dalin jashte kane shume kerkesa... por sepse disa persona kthehen nga jashte dhe ua mbushin mendjen me perralla. kthehem ne shqiperi dhe thone se jashte shteti behet nami.
Te punosh nuk do te thote te merresh me plaka.Nuk fitohet buka duke "fjetur me plaka" [/qb]
JI ME REALISTE!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse Maria De Filipi e njef ti, e ka marr ate kokren e vezes per dashuri? Per pune e ka marr!