Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

ERMIRI

Primus registratum
Re: Djemte Shqiptare ne krahet e plakave te botes.

Fillimisht postuar nga Merita:
[qb]Shume djem te rinj shqipetare jane bere preh i gjahut te plakave perreth botes. cdo kush mund ta gjykoje kete gje ne aspekte te ndryshme, por per mendimin tim nuk eshte nje gje e mire qe nje djale 18 vjecar te shkoje me nje grua 40 e siper. nuk e kuptoj perse ndodh kjo gje. a ndoshta per tu ngrene ndonje lek apo ndoshta ju pelqejne grate e moshes se vjeter?
Ju si thoni?[/qb]
Mirmroma te gjitheve.Kisha deshire ene une te thosha mendimin tim.Edhe un kom qene ne angli dhe njoh shume shoke qe u martun me te medhaja ne moshe.Kjo per arsyen per dokumenta(keshtu thonin), dhe them se te gjitha keto vijne ngaqe jemi nji shtet i varfer,sepse po te ishim nji shtet i forte askush nga ne nuk do dilte rrugeve te evropes dhe tu martonin me pleq e me plaka.Edhe tani qe jom ne itali me treguan nji goc qe ishte martuar me nji plak ene bote sikur ishte italione,por une them se ajo tregon injorance,sepse asihere nuk mohohet vendi yt.Megjithate jo te gjithe shqipetaret jane te keqinj(sic thone per ne ne shumicen e vendeve)dhe duhet te jemi krenar qe jena shqipe.Dhe uroj qe ene shqiperia te bohet nji dite qe te kthehemi te gjithe ne vendin tone e te punojme per ate jo per barbonat e anglise e italise e te gjithe vendeve ku ne punojme.Sepse si i thone i llafi kur sdo veten tate ene vendin tat atehere ka mor fund gjithcka per ate person.Dhe per nji shqiptar qe martohet me nji plake apo femer qe mer nji plak sduhet ti shajm gjithe shqipetaret.Ju uroj te gjitheve lumturi dhe te dum shqiptari-shqiptarin.

mi corazon

Forumium praecox

[qb]Shume djem te rinj shqipetare jane bere preh i gjahut te plakave perreth botes. cdo kush mund ta gjykoje kete gje ne aspekte te ndryshme, por per mendimin tim nuk eshte nje gje e mire qe nje djale 18 vjecar te shkoje me nje grua 40 e siper. nuk e kuptoj perse ndodh kjo gje. a ndoshta per tu ngrene ndonje lek apo ndoshta ju pelqejne grate e moshes se vjeter?
Ju si thoni?[/qb]
Une mendoj se e vetmja arsye qe nje 18 vjecar shko e flen me nje 40-60 vjecare per te vetmen arsye qe ndjen mall per mamin.....kush ti tregoje perralla??? Kush ta ledhatoje???Keshtu qe lerini te qete...... /pf/images/graemlins/tongue.gif
I hate that... Shame on these guys!

Miresia

Primus registratum

Me te vertete eshte per te ardhur keq!!!!
Money is not everything! :mad:
Nuk dua te gjykoj, por kaq larg do shkojne njerezit per parane? :smash:

Tropojani

Primus registratum

Moj merite moj plake e re me tane mend s"besoj se e ke se me e pase ti seriozisht ato plakat i len ne bisht! Tash po te thom une nja dy fjale kurr prej mendje mos me te dale shume te reja jane ma keq se nji plake e ka te vjetra qe te djegin flake! Keshtu rinise mos ia qaj hallin se me plaka ata e kane mallin hiç per ta mos mos u ban merak shif per vedi e gjej ndonji plak! Vjen pranvera e macet pjellin gzim e hare ato na sjellin çelin lulet neper kaktuse edhe plakat bahen nuse! Si shkodran mori merite une po du ty me te qite ne drite leni plakat ta vlojne gjakun djemve te rinj t"ua shuajne merakun! Dy here ne jete gabon njeriu si i vjetri ashtu edhe i riu 15 vjeç kurshkon veç permbi dhe 40 vjeç kur rrin veç shtri!

Merita

Primus registratum

oktapod nuk e besoj te jesh profesor se po te jesh nje i till duhet te kesh me shume nivel si njeri. une kur e hapa kete teme nuk kisha ndonje qellim vetjak por vetem ne pergjithesi se gjithmone ne tema jane gjykua femrat dhe me te vertete ka propleme qe mund te gjykohen edhe djemte. ne rradhe te pare une dua te sqaroj dicka, kur keta djem shkojne me gra te moshes se vjeter se kane ndjenja per to oseju pelqejne se kane me shume experience eshte zgjidhja e tyre dhe gustot e tyre. por ama kur shkojne me plaka vetem per pasurine e tyre kjo gje nuk me pelqen sepse gjithmone per djemte ka pasur zgjidhje me shume jeta. djemte kane mundesi te punojne per te siguruar jeten e tyre me shume se femrat.I am sorry sepse nuk i ndava keto dy gjera qe ne fillim dhe ndoshta e kam bere temen me te nderlikuar. dikush me thoshte se te provoj nje plak. atij po i them se nuk kam ndermend te me ngelin laprat e nje plaku neper dhembe. eshte mendimi im personal nuk me pelqen qe partneri im te jete ne nje moshe shume me te madhe se une. Edhe dicka tjeter per oktapodin, ai po those se i njihka mire vajzat qe jetojne ne angli pra dua te te bej nje pyetje Meqe ti e njihke sjelljen e vajzave ne Angli perse juve djemve nuk u lene te hyni ne asnje disko? Mos harroni se sjellja e shumices prej jush duke bere lloj lloj budalliqesh na ka krijuar nje opinion te keq si komb. me vjen keq se qenkeni edhe profesor zoteria juaj. po ku jepni lectures neper agencies apo factories. une sa per veten time nuk vuaj se e kam partnerin tim me pak difference moshe dhe Shqiptar. Dhe dikujt tjeter po i them qe ne kete forum kam zgjedhur diskutimet shoqerore se me mungon shoqeria shqiptare dhe fjala shoqeri eshte shume e sinqerte. kur dikush jep nje teme per te diskutuar thjeshte kerkon disa opinione se si mendoni ju por me sa duket ne forum paska lloj lloj njerezish me qellime djallezore. dikush tjeter po thoshte qe ta heqim kete mentalitet. po i them ketij njeriu te perparuar se nje problem i tille eshte i diskutuar dhe gjykuar ne te gjithe boten, nuk e di ne qofte se ky njeri shikon ndonjehere programe ne televizor. Idene per kete teme e kam marre nga nje emision televiziv ne angli qe po diskotonte lidhjet ndermjet njerezve me shume difference moshe dhe raporti i njerezve qe ishin kunder ketyre lidhjeve ishte shume i larte. dhe keshtu qe me siguri edhe ketab njerez qe jane rritur ne nje kulture perendimore qenkan prapa kohe.

Merita

Primus registratum

jU FALENDEROJ TE GJITHE JUVE QE ME KTHYET PERGJIGJJE DHE ME KUPTUAT ME TE VERTETE SE CDOJA TE THOJA.
POR E SHIKOJ QE ESHTE E KOTE QE TE DISKUTOSH APO TE HAPESH TEMA SE SHUME NJEREZ NUK I KUPTOJNE TAMAN GJERAT DHE I MARRIN PER PERSONALE.
KESHTU QE VENDOSA TE DAL PERFUNDIMISHT NGA FORUMI.
JU UROJ TE GJITHEVE FAT DHE MBARESI NE JETE.

EDHE TY PROFESSOR AUSSI.

romeo

Forumium maestatis

[qb]Se per pak harrova, nuk eshte e vertete qe femrat lindore nuk ju afrohen shqipetareve per dashuri ke boll Ceke, ruse, serbe, bullgare, rumune, etc.[/qb]
por ama eshte e vertete qe jane vajzat shqiptare ato qe rrine me larg djemve shqiptar

kola

Primus registratum

O merita eshte me te vertete dicka shqetesuese
por duhet te dish dicka se edhe femrat shqiptare
po ia kalojne femrave angleze po preferojne
afrikanet me shume se te bardhet. ti qenke ne
angli vete dhe po e shikon se cfare po ndodhe ketu
kane ndodhur shume raste qe shqiptaret e kane lindur femije zezak.Mund te pranohet nje gje e tille? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

astrit

Primus registratum

me te vertet teme interesante kjo.mendoje se ne emigrim mundesite per ta gjetur njeriun ashtu si e duam ne eshte me e paket,sepse nuk kemi shoqerine tone te vjeter,pastaj jame dakord me shoket qe edhe vajzat shqipetare pranojne me mire te shkojne me lloj-lloj race dhe jo me djema shqipetare,nese e keni degjuar ate barcaleten:(qe i thote ariu dhelpres"qe mos te preki ujku as edhe nje qime provoje nje here me bi...n time.i beje thirje vajzave shqipetare BEHUNI PAK FRIENDLY

barboni

Primus registratum

ahhh mer cuna po ska merita qe femrat tona po len nom vetem cunat shef ajo po pse mi pak femra jan martu me pleq mi apo ato squhen.per mu ngrije problemin per te dy sekset jo vetem per meshkujt.se jemi bo ene ne si rrac arrixhiu jemi bo mos bofshin noi gjo ne evrop se me vrap kush do e kopjoj i pari.ju keshllilloj qe te jemi mo shqiptar se kemi ren shum posht...........

blackpimp

Primus registratum

Ja disa nga arsyet pse nje djalosh shqiptar 18 vjeqar do te binte ne krahet e nje gruaje te huaj 40 vjeqare :

1. Per arsye se ajo eshte shume e pasur.

2. Ngase deshiron qe me ane te marteses ti siguroj vehtes dokumentet e ndryshme.

3. Ngase me te vertet e dashuron (qka nuk do te besoja kurre)

4. Vetem sa per te bere sex me nje plakushe

5. Nuk kam ide

kola

Primus registratum

Une njoh nga ata qe jane martuar
me plaka por ate dite qe kane
marrur dokumentat nuk ka pasur
qeveri qe ti takoje me bashke

astrit

Primus registratum

po pse si mendoni ju vajza, djemte shqipetare do vdesin te virgjer.

LlamBo

Primus registratum

Sipas mendimit tim me gjithe respektin qe kam per te gjith gocat shqipetare nje nga arsyet eshte se nje fenomen i tille e ka fillimin tek ju.Arsyet 1.Mashkulli terhiqet shume nga menyra se sesi sillet nje femer ne krevat dhe 40 vjecarje ka pervojen per ta terhequr 18 ne krevat.2 Kur nje femer ne moshen e 18 vjecarit e sjell rotull per shume kohe ateher vemi tek zgjidhja e thjeshte (40 vjecarja) se ne kete rast jane hormonet qe flasin.

nardi71

Primus registratum

Pershendetje,une per temen e mesiperme se mbaj mend ekzaktesisht se ku, por kam shprehur opinionin tim dhe ne pergjithesi jam intefer me idenee hapesit te temes.
Problemi pse cunat(apo dhe femrat)emigrante-e theksoj-emigrante,shkojne me partenere te nje disniveli te dukshem,pervec ndonje rasti ndjenje, ne pergjithesi buron nga qe ata jane emigrante te pastbilizuar,(mos qeshni per kete tjetren por kush me ka lexuar me ka kundershtuar pse shume te "tjere"e kane ballin epjerret dhe si rrjedhim niveli intelektual eshte deficent si pasoje e mungeses se hapesires per zhvillim normal te kores se hemisferave dhe funksioneve intelektuale qe ajo mbulon,dhe se shume prej tyre per te ardh deri ketu kane kaperxyer mal me mal dhe kjo jo per faj te tyre,

- jashtë teme -

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

[qb]Me te vertete ti OKTAPOD e ke marre shume me nerva kete teme nuk e kuptoj pse te djeg miza kaq shume, pastaj une e hapa kete teme se me vjen keq per shume djem qe genjehen nga lajkat e plakave QE Ju ka shkuAR mendja per mall te fresket. me te vertete cdo njeri mund te zgjedhe rrugen e vet te jetes dhe eshte nje gje mese normale por i bashkangjitem mendimit te dikujt tjeter me siper qe me te vertete ti sillni zorret ke fyti kur gjykoni nje femer shqiptare nga morali se ju shkoni me te huajat dhe krenoheni me te edhe madje martoheni me te, dashuroheni me te. dhe ndoshta kjo e huaj para teje ka shkuar edhe me ato njerez me ngjyre. dhe here tjeter kur ti pergjigjesh nje teme mos shpreh rracizem te tille se ju djemte shkoni me lloj lloj ngjyrash dhe shumica e juaj shkon me plaka ose me femrat me te shemtuara. dhe pse nuk ua varin shqiptaret se nuk dini te silleni, ju me te vertete keni dale jashte por mos kujtoni se keni kapur qiellin me dore. dhe me vjen keq qe me kete teme i perfshiva te gjithe se ka djem me te vertete te sjellshem qe i njohin normat e kultures dhe ketyre djemve u kerkoj te falur ne qofte se e ndjejne veten te ofenduar. Dhe sa per femren shqiptare se si e ka treguar veten neper bote nuk eshte e vertete ajo thenie qe eshte shkruar me siper. se femra shqiptare mund te kete punuar ne prostitucion por ka ndodhur se eshte detyruar dhe genjyer nga po nga djemte shqiptare. po ju djem kush ju detyron te shkoni ne ato shtigje. Dhe si femrat shqiptare nuk gjen ne dynja per moral kulture dhe loyalty. Por per ty oktapod do kisha shume deshire qe ta dije se nga ishe se me te vertete debato si nje nar..... DHE BEJ TE FALA PLAKES NGA VAJZAT SHQIPTARE.[/qb]
ME se e sakte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe dicka desha te shtoj. Vajzat shqiptare te thjeshta i gjykojn ( sepse domosdo nuk dine ta dredhin dhe po s'qe mmmm ne mmmm atyni je minorene, katunare (sikur keta te qytetit kane pa dynjallek :thumbsup: ) atyre te huajave u lepihen nga te gjitha drejtimet. Domosdo ato u afrojne me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj jane mesuar keta me ekstravagance dhe domosdo do te vazhdojn me ekstravagance.

- shqip, ju lutem -

Naim

Primus registratum

merita ju keni shume te drejt sepse edhe ne kosov ka shum djem te cilet kerkojn femra te tilla
por edhe ju femrat kujtoj se duhet te iu ofroheni

humanitari

Primus registratum

Megjithese tema eshte interesante.....mendoj qe eshte nje gjeneralitet....dhe si i tille nuk te merret parasysh me pafundesi.
Duhet ti bejme pyetjen vetes....sa meshkuj shqiptare ka jashte shqiperise? Sa njofim ne personalisht? Sa nuk njofim?.......

Harpetari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga oktapodi:
[qb]Une jetoj ne londer,
dhe njohe vetem vajza studente,
ku shumica e tyre perfundojne me zezaket dhe majmunet e afrikes,
por dhe me anglezin pa dallim moshe,

femra shqiptare e ka treguar veten se cila eshte,ne cdo skaj te bote,kudo.
prandaj mos ja beni ................[/qb]
O Oktapodi po pse kerceve kaq lart ti mor lal?
Apo mos je gje ndonje nga ata qe shkojne me plaka vete ene hec ma mbrojtja me e mire eshte sulmi?Sa per fakte ta them une qe njof cuna sa te dush qe kam edhe shoke qe shkojne me gra ku e ku ma te medhaja vetem per te marr dokumentat ose per ti marr pare ose edhe pse ato i premtojne ti blejne makin.Ime une e di qe eshte ofendim i gjinise mashkullore Shqipetare po ja qe eshte fakt.Ne fund te fundit une nuk i gjykoj se ne mos ne nje menyr ne nje tjeter te gjith duam te mbijetojme po care me sjell mua zorret ke fyti eshte qe shumica jone kur i vihet ky fakt perpara fillojne e shajne gocat Shqipetare.Po bollni re burr i dheut se ato jane ku e ku me mire se ne dhe me miliona here me mire se te gjitha femrat e cdo kombesie tjeter.Edhe sa per ato qe dalin jane ato qelbesirat(per mos perdor noi fjale me vulgare)shqipetare qe i nxjerrin atje.Prandaj te jemi krenar per femrat e jona kudo qe jane se po te ishim ne te zot sdo i duhej atyre te bridhnin neper rruget e botes xhepa edhe bark bosh.Une kam pare me qindra cuna shqipetar qe kur shofin i goc n'rrug bejne si kafsh pastaj ca presin ato qe gocat te ven e ti flasin ene ti rrespektojne?Po te ishim ne te zot ti benim per vete nuk do venin me jevgun apo anglezin e me dreqin e shejtanin.Pranaj ma mire te shofim gabimet e jona ne cunat shqipetare pastaj te gjykojme gocat,se une po te them qe goca me te cilen une jam tani asht fantastike edhe sa here e shof them zot une ate se meritoj.ene ajo asht shqipetare.
pra ene i here GOCAT I KEMI SI YJE.
Rrofshin gocat e jona ene uroj qe te gjesh ene ti dike si une se ke per ta pare si do te ndryshoj mendi,i jot sa hap e mbyll syte.