Ditari i dites

Diddy19

Su@mi
Re: Ditari i dites

Ju keshilloj ta nxirrni Skodrinon-in ne ankand.Asht kaq materialist saqe s besoj se do ti vije edhe aq keq!Apo jo naqe??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

desara

Primus registratum

Pse moj ca te ka marre ty?????? :confused:
Mu nuk po me duket edhe fort materialist,mgjs, me qe thoke ti,edhe po te besoj!

skodrinon

Primus registratum

Ti Loren din shum edhe idet qe jep ja vlen te vleresohen pse jo a jena tu jetu demokracin apo jo tash me kalu te Desara se ça ke ti naqe s di me e marr vesht pse si hapesh popullit pse s na njofton edhe ne me hallet tuja gjithmon nese do nejse tash pa iku shnet

paradise

Primus registratum

Per ty Desara nuk di se ca me te than,nuk ma merr mendja se kam me pas nevoj per ty,se nuk me pelqen tipi jot me hy mes dy te dashurumve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po megjithse mos qaj se me ban edhe mu me :cry:

artan1972

Primus registratum

Shkodrant puro sot mund t'jen 30% se tjert jan te tan t'ram.Un qe po shkruj jam katundar prej shkodret.

artan1972

Primus registratum

Edhe 1 gja tjeter kisha me ju than:
Mos e mundoni vedin fort me shkru ne gjuh te huja se na marrna vesht edhe shqip.
Dy fjal t'urta du me shkru:
1-Mendja e madhe,e zeza e t'zot.
2-Dhi e zgjebun e bishtin perpjet.

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga artan1972:
[qb] Shkodrant puro sot mund t'jen 30% se tjert jan te tan t'ram.Un qe po shkruj jam katundar prej shkodret. [/qb]
Hallall buka e kallamoqit naqe :smash:

Merlin

Primus registratum

Edhe 1 gja tjeter kisha me ju than:
Mos e mundoni vedin fort me shkru ne gjuh te huja se na marrna vesht edhe shqip.
Dy fjal t'urta du me shkru:
1-Mendja e madhe,e zeza e t'zot.
2-Dhi e zgjebun e bishtin perpjet

Shkodrant puro sot mund t'jen 30% se tjert jan te tan t'ram.Un qe po shkruj jam katundar prej shkodret

ju a jeni Shkodran prej Shkodret a Shkodran prej Puket?

fjalorin dhe offendimet personale bejini diku tjeter

Diddy19

Su@mi

Une kam shite nja dy jave kertolla ne Zdrale edhe tesh e mbaj vedin per shkodrane puro! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anglophile

Primus registratum

Artan, at mesazhin qa m'kishe dergu ne privat, me kishe than se je shkodran prej Puket, po ka na dole tesh katundar Shkodret? Eh cna polli :smash:
Artan-Puke-Peqin-Kavaj...... po ne Burrel a je ken ndonjeher? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dorado brushtulli

Primus registratum

loren,po un,qi kam shìt sapun 15.leksh nja nji ore e gjys te fusha,a kam te drejte me i thane vedit,shkodran puro? :kiss:

dorado brushtulli

Primus registratum

kur po na e jepni dekoraten pra,a e keni vendos????me qi e meritokena...(loren,tash po t'bahena rahat,me kyt dekoraten...) :eek:

Diddy19

Su@mi

Per me u ba rehat prit bonot e
privatizimit.Sepse dekorata te tilla jepen "pas vdekjes" /pf/images/graemlins/laugh.gif

paradise

Primus registratum

Jo Loren edhe gjalle jepen ato dekorata.....
Anyway pritni bonot ju /pf/images/graemlins/wink.gif