Ditari i dites

abs

nuk e di...
Re: Ditari i dites

shkoder, prite rrebelen tane te shtunden e adhshme /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:
xhabijsa, banju gati per aktion /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

----------------
tymin do tja nxjerrim /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

bebi

Primus registratum

Ciao Shkodranja_away, a je tuj e ndi pranveren ne anet e tuja?
:rolleyes:

smiley-linie-002.gif

ketu te une vjeshta i ka shtri kamt gjithka, por pa sukses... se di pse, por edhe pse jena ne vjeshte ndij nji atmosfere pranveret, ndoshta e ndij vetem une, sepse njaty lundron mendja jeme... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps: edhe mos thoni qe nuk shkruj ditar une /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

ja maj blue ,ktu asht fantastike asht si me ken ver ,shyqyr qe sasht ma shun nxet paramendo si bahen djemt e shkret shih me sy e plas me zemer ktu jan gjys te gatshme bye a have a nice time :wave: blue

bebi

Primus registratum

vetem veren mos ma permend, tan vitin e kam vere marova per pak dimer... /pf/images/graemlins/frown.gif

du boreeeee :mad:

bebi

Primus registratum

kur isha ne bangkok (thailand) rrushe ma kan ba te njejten pyetje. mos je kot me origjine aziatike, ose kot mos e ke ndoj dell aziatik. /pf/images/graemlins/tongue.gif

se harrova me te pyt, mos ke kene ndojhere ne kine /pf/images/graemlins/laugh.gif

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] ok blue nese ti jeton ne gjep te kangurit po kanguri ku jeton ncilin shtet gjindet ky kanguri :smash: :lol: [/qb]
Hahahhahahaha naqe ,po ti ca i shtin vedit kasavet ,po ne kopesht zollogjik jeton kanguri,kurse me origjine jane nga alpet e Austrise :wave:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] ok blue nese ti jeton ne gjep te kangurit po kanguri ku jeton ncilin shtet gjindet ky kanguri :smash: :lol: [/qb]
Hahahhahahaha naqe ,po ti ca i shtin vedit kasavet ,po ne kopesht zollogjik jeton kanguri,kurse me origjine jane nga alpet e Austrise :wave: [/qb]
:eek: si si the??? :eek:

:lol:

dorado brushtulli

Primus registratum

si,si the?nga alpet e austrise?une e di qi me origjine kanguri asht nga tajgat e siberise...ftofte asht edhe ne austri,po jo si ne siberi... o blue,po pse ankohesh per pak bore ti ne siberi,pash zoten,eee,atje akull tan vjeten :eek:

bebi

Primus registratum

deshta me ba demek se jam ne ishull mor, me shit mend pak /pf/images/graemlins/tongue.gif
pse ma nxorre sekretin? teshti tan e dine se jam ne siberi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Jehonat mu qendisen neper veshe dhe momentalisht nuk arrij me ndi gja tjeter pervec tringellimave te tyne. Fjalet rrjedhin nga vrimat e telefonit. Fiksoj imazhe e ndoshta jo...luftoj me kujtesen mundohem per te pare te tashmen, eklipseve gjithmone i jam trembe. U shtriva dhe i vuna veshin tokes, rrokullisjet e shpejta te vjeshtes me tremben. E nuhata gjullurdine e saj qysh sot nadje kur me gersiti lehte ne dere. Fol rremuje, bertit po deshte, ban zhurme, gersit me dur, thuj ate qe don me thane, mos me len te jem vone tek pres veten teme. Nuk du me ju trembe te fshehtave qe nuk i ndij. Une mendoj e fshihem ma shume sec duhet por asnjehere gabimisht... e ndjej luften me veten dhe nuk i kthej pergjigje, mund te jem edhe gabim.

Me ka marre malli dhe do me marre gjithmone!!! /pf/images/graemlins/frown.gif