Ditari i dites

bebi

Primus registratum
Re: Ditari i dites

jes kool, n'aussie slang kewl!
were u asking me about some english classes babe?
or wanna give me some? cuz actually i got my uni classes and my english really sucks! hahaah, u might like drama, cuz u like to act as a phucked up head... or maybe u r so? :confused: :eek:
u r wut spanish ppl calls: un ser humano el bosque!

j'espere toi comprendez, filleeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ku asht msusja e anglishtes??? /pf/images/graemlins/laugh.gif se ma msoj qe nuk shkruhet kool por cool e kam ba perparime ne universitet qysh se ma ka msu :lol: :lol: :lol:

paradise

Primus registratum

E drejte Albscutar qe kjo teme asht ba ashtu si the ti, po ca me ba kur te bijne ne qafe.

Pse nuk na the ndonje gja me na dryshu ket atmosfere? :kiss: :kiss:

bebi

Primus registratum

skodrinon, a e din historine e molles ti??? ahhh se paske lexu...

lexo ma poshte:

kacamisri

Noble
Anetar/e # 109

Shkruajtur më 06 Maj, 2003 08:17
--------------------------------------------------------------------------------
femrat jane si mollat ne peme;
ato qe s'jane gje, jane poshte, arrihen te keputen nga cdo dore, ndersa ato te mirat, rrine siper, ne maje te pemes ne pritje te kavalierit qe do ngjitet ne peme ta kepuse.
sic duket ne ditet e sotme, kavalieret jane specie gati e zhdukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------
me dasht pa andrru asht si me shetit venecia-n pa hyp ne gondola...

NAHARA

Antirezistenca
Anetar/e # 201

Shkruajtur më 06 Maj, 2003 21:07
--------------------------------------------------------------------------------
femijet e mire perpiqen te kapin ato molle qe munden, e ndonje afer qe mudn te kacavjerren,
pastaj jane ato femijet harama, qe s'shkojne ne shkolle e gjithditen vjedhin gomeret e lagjes e bejne xhiro nepre kodra.ato kacavjerren mire, shkulin dege e qellojne me gure.pasi ngopen luajne me mollet e s'lene asnje ne peme duke u gajasur....

kur rriten keto haramat shkojne ne itali e behen te forte( gjithmone nese i kane kaluar 20 vjeçar, se deri ne ate moshe te kap kollaj plumbi).vijne me BENZ e me BMV e me te njejten filozofi te molles maj pemes sillen me vajzat

nejse ku ishte nje tjeter pikshikim yll /pf/images/graemlins/smile.gif shaka bera,

dhe jam dakort me ty, per specien ne zhdukje, une e nja ca te tjere kemi met!!!

Danae

Artemis!
Anetar/e # 254

Shkruajtur më 06 Maj, 2003 22:41

po po po ka ca qe rrine e presin deri sa kalben.
lol /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

nejse mos me nam shume se me i dore ne qafe jam,nuk kam nge ti bej dy /pf/images/graemlins/wink.gif

per me teper nga kjo bisede kliko ktu qe te mesosh ma shum per mollet /pf/images/graemlins/tongue.gif

skodrinon

Primus registratum

Kam hanger nje pjeper sot qe ishte shum i embel sepse molla ma thartoi gojen dje /pf/images/graemlins/smile.gif

paradise

Primus registratum

Po kto dite ca ke hanger Skodrinon?????? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

skodrinon

Primus registratum

Jam shum keq kam ken n plazh edhe jam ftof asht tu m shku bark nuk ha ma molle /pf/images/graemlins/smile.gif

paradise

Primus registratum

Shpresoj se plazhi i Velipojes ka me ta rregullu barkun. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Albsniper

Primus registratum

Ca bani, nuk hi shpesh po sa her hi ktu des tuj qeshe me gjithfar gjanash, pozitive sigurisht...jepi jepiiii, bjeri se i bjen bukur scodrinon;)

Albsniper

Primus registratum

Ca bani, nuk hi shpesh po sa her hi ktu des tuj qeshe me gjithfar gjanash, pozitive sigurisht...jepi jepiiii, bjeri se i bjen bukur scodrinon;)pam pam pam, te xhamija e rusit jam, pam pam pam

genci

Primus registratum

M'rrin mendja te shkoderlocja.. t'gjithe pa drita, 16 ore ose ma shume cdo dite. A keni fole me kusherijt ne shkoder, a po ankohen..

Ishallah e ban Zoti e ky dimer nuk asht shume i ftoft per ta.

iglis

Primus registratum

Si mos met mendja morr burr te Shkoderlocja jon,a asht marre per at shtet qe asht sot me e lan Shkodren pa drita...e tu pas parasysh qe gjithmon nat qytet ka fitu demokracia....e sot shife si e lajn!
Dje kur fola me than se vetem 4-5ore drita kemi ne dit e ky skandal ka me vazhdu tan dimrin.

hyka

Primus registratum

jam çu prej gjumit..ehmm kam ra me fjet prap /pf/images/graemlins/smile.gif

tash jam ktu haha tu shkru "aventur e tmerrshme"