Ditari i dites

Anglophile

Primus registratum
Re: Ditari i dites

Tjeta juj
Une mendoj se dekoratat edhe shperblimet me bono jane pak dhe nuk mjaftojne per anetaret forumit qa jane prej Shkodret. Kam nje propozim per ju, them ti dergoni nje leter kryetarit te bashkis per me ju ba "qytetar nderit", se ju e meritoni at titull. Per mu nuk bahet gja ajo pune, se i kam sha edhe nuk me bajne. Besoj se ka me ju pelqy ky propozimi im. :thumbsup: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Po edhe "njollat ne biografi" mund te hiqen!Shko e shif se ndoshta po e merr ate titull para nesh.Ku i dihet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anglophile

Primus registratum

Loren, po une jam mashkull edhe per me i heq duhet me ja vene dikuj atje, po kuj kam me ja vene une atje qa jane vetem meshkuj ne pozite, skam qa baj /pf/images/graemlins/frown.gif e kam pas rrezik me mbet me njolla e pa titull /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti e merr at titull pa problem, se e meriton /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Rosi,edhe pse 1 dite me vonese te uroj te bahesh 100 vjece!Te uroj gjithe te mirat,suksese,suksese,suksese! :kiss: :kiss:

P.S Me thanen se ishe terbu krejt dje :rockband: .Hajt hajt se ta pa shef!

Bah si jam ba!ATSH perzoten! /pf/images/graemlins/laugh.gif

axl

Primus registratum

RozMari qa do te jesh tu ba aty ........
Ma ke lan Skodrinonin vetem,a e shef si nuk ndihet kur nuk je ti?
Me paska marre malli per ju!!! :kiss: :kiss: :kiss:

skodrinon

Primus registratum

He maj ti e prune kryt a /pf/images/graemlins/smile.gif kena ra n qetesi se jena tu mendu per darsmen e s pa dina ça me ba
Ktu kan plas dekoratat e ku pa e di un jan ba ma zi se n pazar t vjeter

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Rosi,edhe pse 1 dite me vonese te uroj te bahesh 100 vjece!Te uroj gjithe te mirat,suksese,suksese,suksese! :kiss: :kiss:

P.S Me thanen se ishe terbu krejt dje :rockband: .Hajt hajt se ta pa shef!

Bah si jam ba!ATSH perzoten! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shume faleminderit Loren per urimin.

Terbu the???? Lene.. lene krejt ma mire :devil:

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga axl:
[qb] RozMari qa do te jesh tu ba aty ........
Ma ke lan Skodrinonin vetem,a e shef si nuk ndihet kur nuk je ti?
Me paska marre malli per ju!!! :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
He maj e preferumja jeme.....
Per zoten mu duhet me me marre malli per ty,se je ba menefrego,po prap je e mire.
Sa per Skodrinonin, un e di se ca marr per burre,nje qe asht taman per shtepi, psh ne kete rast po merret me pergaditjen e dasmes.

Ju puthi tanve :kiss:

paradise

Primus registratum

Uuuuuuuuu kam harru me ju than,a e dini se un me Skodrinonin e kena pas ditelindjen per nje dite.
Ha ha ha ha o zot si jena ba taman per njeni-tjetrin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Welcome back Rosi!Na ke mungu!

Edhe 100 edhe Skodrinonit!Bah sa inat kam me i marre vesht gjanat prej te tjereve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hannah

Primus registratum

per loren:

chi tropa studiare
puo cretino diventare
io studiare niente
rimanere intelligente
/pf/images/graemlins/wink.gif
...sipas motos tande

Diddy19

Su@mi

:lol: :lol: Perzoten maj! Bile edhe pak me pare kisha shkru nje budallik te nje teme tjeter!Era meglio quando era peggio! /pf/images/graemlins/frown.gif

:kiss: 666! /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo jo??

skodrinon

Primus registratum

A e shef maj gru si na ka fal zoti vetem per njeni-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Axl t lutem ato puthjet percaktoi ifije se pa na fut n ngaterres me gru

hannah

Primus registratum

era meglio quando era peggio :thumbsup:
666 ehe

ku je ti si ke hup krejt...........
te pershendessssss :wave:

Diddy19

Su@mi

Mwahhhhhhh hannah :kiss: !Me pelqen shume ky nicku jot!( Sa e mrapsh je maj! Tu lexoka nicku njesoj ,si mbare si mrapsht :lol: )
Edhe mu me ka marre malli sh per ty!Ta pa ta nisi nje kartoline prej ketej! /pf/images/graemlins/tongue.gif

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb] A e shef maj gru si na ka fal zoti vetem per njeni-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Axl t lutem ato puthjet percaktoi ifije se pa na fut n ngaterres me gru [/qb]
E di se jena ba per njeni-tjetrin....
Mos ke problem per Axl se flas un me te.Ti vazhdo me mend ne kry /pf/images/graemlins/laugh.gif

skodrinon

Primus registratum

Un thash pa flasim bashk me te maj zemer qe ta di edhe kush m puth pa meqe ti insiston s ka gja un jam tolerant ndaj gruas /pf/images/graemlins/smile.gif

axl

Primus registratum

Nje per RoZen,nje per ty,e shume per Skodrinonin :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

skodrinon

Primus registratum

Pa ti naqe ti t puth iher edhe s ndihesh ma ku je ti maj moter ktu n europ a ? ktu asht Shkoder mas na puht shum se pa na xjerrin fjal e pa na met n shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif