Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Arber

Primus registratum
Re: Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Po gjalle esht, 100% i sigurt, sikur skemi degjuar ne lajme per ndonje vetvrasje !!!

ERTUSHKA

Primus registratum

menyra se si u shpreva die ,ishte pak e pa kuptueshme nga disa prej jush. /pf/images/graemlins/frown.gif

por mendo amperin per nje moment po ta kete lexuar ,tere ate depresion do tja ktheje ne inat per te jetuar.

ai si dele qe eshte nuk ka nevoje per llafet tuaja "mos amper..mos e bej ate gje"se e shtyn me teper per ta bere.

paperina.....shpresoj te jesh aq e bukur sa fotografia poshte emrit :tipsy:

One

Primus registratum

I find it very difficult to understand these kinds of things.
sic e tha dhe nje tjeter ktu.
You have no right to take your life away..because someone else gave it to you!
You have no right to take away someone else's creation.
I hope to God you did not think to do such thing for real. How can you bear to see other people worry about you?
Think about what you write man..you're not a child!

Arber

Primus registratum

O robo, si perfundim Gjalle je o???
Po thuj ei fjal se na lodhe. Pastaj mos ja fut ne ti se smori fund jeta se je i semure jo.
Hajd ciao

TDSH

Primus registratum

I do not think that this is a matter of who gave us our life and if whether e do or do not have the
right to take it away from ourselves...He is not debating the fact that he might kill himself and that
he needs your help and insight to come to a conclusion. If he has done it already, he is gone
forever, and your insipid ideas that we as humans have no right to commit suicide are not helping
much. It seems to me as if many in here are more concerned with getting that concept straight, as
opposed to being concerned about this individual.

He has either killed himself (I hope this isn't true) or he is just messing with us all in desperate seek of attention. If that's the case and I really hope that it is that, it should come to an end!!!

durrsakja

Primus registratum

Te dashur miq, ju lutem shkruani ne shqip, ne kete menyre u permbahemi rregullave te forumit!

shush yo

Primus registratum

iiiiiiiiiii sa keq. /pf/images/graemlins/blush.gif ......e pse na e tha i her, ca egoisti qe paska qen a sja vle mo me shkrujt as i llaf me teper.
p.s. Amira amon leri mi robt me fol sic dun, dmth si e ndiejne me te lehte per te shprehur ndjenjat.

karamel

Primus registratum

dita qe une i dhashe fund jetes sime ishte kur zbulova qe isha e pa vlereshme! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Amper /pf/images/graemlins/smile.gif shijoje jeten deri ne seconden e fundit /pf/images/graemlins/smile.gif beje cte doje shpirti ty ndonjehere e kupojme vleren e saj pikerisht ne momente jo shuem te mira .

much love

durrsakja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eminem_d12:
[qb]dita qe une i dhashe fund jetes sime ishte kur zbulova qe isha e pa vlereshme! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Meqenese pate guxim te na e thuash kete, na trego pak si e zbulove?

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb]
Fillimisht postuar nga eminem_d12:
[qb]dita qe une i dhashe fund jetes sime ishte kur zbulova qe isha e pa vlereshme! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Meqenese pate guxim te na e thuash kete, na trego pak si e zbulove?[/qb]
Fare e thjesht, nje mengjes kur hapa syte thashe me veten time sikur une mos ekzistoja kujt do ti vite keq?

makiavelo

Primus registratum

qetesohuni , gati sa nuk po filloni nje konflikt nderkombetar, ... ketu ai-ajo qqe nuk e ka idene ka argumentet me interesante, ju pershendes , me vjen keq per anen qe ka humbur teme.... kujdesuni per veten e mos u shqetesoni per boten, ajo nuk shqetesohet per vetveten...

LOK BABLOKU

Primus registratum

Amper
kam shkruar dhe diku tjeter per vetevrasjen
i ke bo paret e varrimit lal ??
hajd se ska faj Nona e Baba jot te pagujne per gjona te paparashikume.
Edhe mo na bo si cool ktu.

Petroninsja

Primus registratum

Hmmmm me vjen cudi se si disa njerez e marrin per nje loje te kendshme faktin se si ekziston mundesia qe dikush ka shkruar testamentin e fundit ndaj jetes pikerisht ne kete forum dhe shume mire mund te jete ndare nga kjo bote...
Se pyesni veten nese ky njeri me emrin Amper ka dashur te ndaj dicka kaq personale me ne, ndoshta te degjoj nje kehsille, te kerkoj dike qe te mbeshtes koken e te qaj hallet. Pse duhet marr gjithnje ana qesharake e ana tallese.
Lerini varrimet dhe mbarimet e jetes dhe te qenit te pavlefshem, njeriu eshte njeri ashtu sic iu dha jeta ashtu do i merret por asnje ska te drejte morale te pergojoj zgjidhjet ose mendimet rreth jetes.
Mendoj se duhet ta shikojme historine e Amperit si dicka qe mund ti ndodhe dikujt dhe prej saj te mesojme se si te sillemi me njerezit dhe ti kuptojme nese i hasim ne jeten tone....
Amper kudo qofshe te ndrifte Uni!

There's no greater power then the power of goodbye....

DARIO

Primus registratum

SHIKO KETU TE JAP CA MENDIME PER TE VDEKUR
1.ME HELM
2.TE PISTOLET NE KOKE
3.HUDHU NA LARTESIA
4.KUR TE ME KUJTOHET TA THEM .

TE SHKURA DHE MIRE U PAFSHIM NE BOTEN TJETER

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Z.MARKUS BABEL:
[qb]SHIKO KETU TE JAP CA MENDIME PER TE VDEKUR
1.ME HELM
2.TE PISTOLET NE KOKE
3.HUDHU NA LARTESIA
4.KUR TE ME KUJTOHET TA THEM .

TE SHKURA DHE MIRE U PAFSHIM NE BOTEN TJETER[/qb]
Jo keq! :thumbsup:

gjekec

Primus registratum

Nqs do isha si Amperi do kisha bere te njejten gje, nuk e di a do kisha guximin e tij ta beja. Sic thote dhe ai vete, vije veten ne poziten e tij pak dhe mendo cfare do beje. Sa per prinderit dhe te afermit ata do kene dhembje tashi por nga ana tjeter do thone, me mire qe iku sesa te vuante me ate lloj semundje.

Jam i semure me AIDS sepse kam qene shume "cool". Kjo me beri koshient qe te mos kem asnje marrdhenie seksuale me asnje vajze me vone mbasi e morra vesh lajmin. Gjeta nje cep ketu ne forum ku te mos demtoja njeri. Nuk them se sidroma e AIDS eshte shfaqur tek mua por gjendja psikologjike ka ndryshuar duke u bere me i bezdishem se asnjehere ndonjehere.

Une nuk i perkas kesaj bote e cila me dha shanset me te mira qe mund te me ofronte, shanse qe une i kam shfrytezuar dhe kam shijuar dhe frutet e ketij bolleku. Te gjithe te mirat thone nuk dalin me asnje vend eshte nje shprehje shume praktike qe po e perseris shpesh keto dite.

Heneza

Primus registratum

Me vertete e ke ti? Po ta kesh, mos bej budalliqe se fundja shpresat nuk vdesin kurre.
Po te jete ndonje loje, athere paske qene idiot fare.
Sido qe te jete, qofsh me shendet. Shendeti mbi te gjitha.

receli

Primus registratum

AMPER !

Jan miliona njerez ne Bote me semundje te renda por Njeriu duhet te luftoje deri ne frymen e fundit.
Ti je nji djale shume i mire dhe shkrimet e tua ishin shume interesante.
Njeriu shpreson. Shkenca perdite ben perparime. Duro se ndoshta gjendet dhe ilaci Aidsit.

Amper ne se me lexon..lajmerohu..

Juve qe lexuat Amperin dhe me cinizem hodhet fjal tallse tju vij turp.
Qenkeni kafshe.
Cinike si Fatos Klosi qe e dinte qe 100 bandite ishin pregatit te vrisnin Azemin dhe nuk u tund ti thoshte dy fjale Atij te cilit i pergatitej VARRI por iku me ate mutin tjeter Mejdanin per te luajtur Pilatin.
Rrac e poshter.

Njerez si ju merrni dhe neser nga nji diplom te qelbur dhe beheni ministra e deputet e shefa Shiku.