Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Dita qe une i dhashe fund jetes time!

Fillimisht postuar nga ALB,KO,USA,NJ:
[qb]une do shprehem si te dua

prandaj eshte ky web site[/qb]
------------
Bravo mi xhan, ne zemren tende s'paska vend per njeri ose gje tjeter....e paske trunin plloce fare.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Ju lutem shumë !
Kujdes se si po diskutoni !
Ju faliminderit për mirëkuptim.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Postimet e fundit nga Amper jane bere te gjitha me date 5 nentor. Ne se c'ka shkruar jane te verteta: Uroj me gjithe shpirt, te mos kete bere nje marri te tille. Jeta te provokon me gjithcka dhe nga nje here deshira jone nuk na len mendjen e paster qe te llogjikojme sic duhet. Po jetes nuk i jepet fund nga vetvrasja. Semundjet o c'fare te jene fatkeqesisht jane per ne. Te uroj qe pata se te beje nje budallik te tille te kete ndalur dikush. Jeta duhet shijuar deri ne diten e fundit.

Te uroj te kesh nje jete te gjate .[/qb]
po anetar te ri a ka ne ate date??? ndoshta gabohem por shume njerez kane nje fantazi, ku duan te dine nese do te vdisnin si do te rreagonte bota per ta. Ndoshta Amper ka menduar ta provoje te pakten virtualisht. Nese jo me vjen keq per te.
Zoti paste meshire per te dhe paste jeten e perjetshme!

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]une do shprehem si te dua

prandaj eshte ky web site[/qb]
Po eshte e drejte te shprehesh si te duash po nuk ke pse na thua dhe ne te shprehemi si ty . Ti ke mendimin tend ne kemi mendimin tone eshte ca eshte ai eshte per vete te vet... Ndoshta ndjehet i vetmuar dhe do qe dikush te komunikoje me te edhe pse ka nxjerre nje menyre pak te keqe per te terhequr Vemendjen ...

streghina

Primus registratum

Nuk eshte e drejte!! /pf/images/graemlins/frown.gif
Jeten nuk ja dhe ti vetes qe tja maresh /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

streghina

Primus registratum

[qb]amper duhet te gezohesh qe do vdesesh :rockband:

car po i shijojne te tjeret kesaj jete

tere do vdesim nje dite ty po te jepet mundesia me shpejt, domethene me pak halle :thumbsup: [/qb]
Ti lal ose smendon kur flet ose nuk e di ca jane ato qe quhen "rregulla mirsjelljeje" ti me dhimbsesh me teper...

streghina

Primus registratum

[qb]nuk e kuptoni qe eshte fallco historia e amperit
e merni cdo gje seriozisht :eek: [/qb]
po ti nga e kuptove qe eshte fallco???

doktoresha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amper:
[qb]Miredita!

Une nisa nje rruge dhe do i vete deri ne fund asaj. Rruge kunder Islamit dhe pothuajse cdo rreligjioni qe ka normat perkatese kundershtuese me te miat. Duhet te kuptoni se ne cfare gjendje emocionale jam qe shkruaj ketu ne forum kur dikur para disa muajsh qesha pa te drejte me ate qe i shkroi AnaDoktoreshes. Po qesh me veten tani. Pa emer, pa shpirt dhe i vrerosur. U shofte emri dhe shpirti im.

Lamtumire![/qb]
po une e shkreta c'hyj ne kete mes...mik?!!
kaq shume vuan dhe ti sa dhe Gledis apo cfare?
ti ekziston perseri Amper...me siguri...! uroj qe veten vertet mos keq vrare...

Le_Routard

Forumium maestatis

Ampero po ti c'pate mer lal? Une ty po te merja si shembull burrerie, si njeri qe nuk do tja dije nga siklete e jetes kurse ti po kalon ke te dobtit!

Si ere dashke tja hiqje vetes??? Po pse mer lal vetem ti je me SIDA? Ka mijra njerez qe jan me SIDA.

Ka njerez qe jane te paralizuar, rrine shtrire gjithe kohen dhe nuk levizin dot asnje gjymtyr kurse ti e je me kembe, me dore e me mendje!

Shif e lal se ka edhe prezervativa po ta kesh problem punen e seksit!

Nuk ma do mendja ta kete bere megjithmende kete veprim Amperi,sepse nuk eshte aq e thjesht te marresh nje vendim shume te rendesishem sic eshte vetvrarja,dhe ta shprehesh edhe ketu ne forum se ne funde te fundit crendesi do kishte.
Jam shume i sigurte qe fshihet mbas nje nicu tjeter,dhe pret reagimin e te tjereve,dhe sic mendoj une me sa kam lexuare shkrimet e tij pret reagimin e nje nicku qe ketu nuk ka shkruar.

Te pakten keshtu mendoje une.Por nqs e ka bere megjithmende ate veprim,me vjen shume keq /pf/images/graemlins/frown.gif ,por duhet mor djale te kishe gjetur me shume ekuliber ne veten tende.

doktoresha

Primus registratum

mbi te gjitha mendoj se eshte shume e veshtire te shkruash : do ti jap fund jetes sime e pastaj ta besh...z. eduart ose amper asgje nuk eshte aq me peshe sa jeta...as AIDS ...as feja...

Le_Routard

Forumium maestatis

Ore po ka shume njerez qe shkruaj letra para se ta bejn ate pune... Ishalla e ka pasur nje moment debulese vetem... /pf/images/graemlins/frown.gif

doktoresha

Primus registratum

po do karakter hekuri ama ...te ulesh te shkruash...tja japesh vetes...do te paktem nje mendim prej dy ditesh...
kam pershtypjen qe keto pune behen ne impulse momenti...dhe nga njerez te dobet.

Le_Routard

Forumium maestatis

Te gjithe kemi momente debulese ne jete, sikur robt tja kishin hequr vetes sa her binin ne pesimizim ateher bota do ishte pergjysmuar tani.

Ampero do shkrush i llaf te thush qe ke nrru menje apo si e ke hallin!

Mos e le veten me ta fut SIDA, nuk mposhtet burri nga nje palo virus mikroskpoik!!!

Pastaj sikur kam degjuar qe HIV edhe ne mikroskop mezi duket.

Petroninsja

Primus registratum

Kur e lexova shkrimin e tij, mu duk jo reale por mesa shoh paska marr permasa shume aktuale.
Me vjen shume shume keq, vetem shpresoj qe te jesh mire Amper kudo qe te jesh, smund te rri ketu duke te te ngushelluar pasi se do meshiren time por jeta njehere na jepet dhe duhet jetuar cdo moment i saj, se di cdo te thote te jesh ne ate gjendje por dije se jemi shume njerez ketu ne A.F qe kemi merak per ty dhe si rast i tille shfrytezoje, fol, komuniko, qesh , qa , thjeshte jeto /pf/images/graemlins/smile.gif

Te kam xhan, te puth fort

Common na shkruaj 2-3 fjale sa ta heqim kete barre nga kurrizi, mos na le ne gjemba /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Petroninse, c'fare meshire do ai re? Ai do rraf ate do ai! Na ve n'siklet me ksi lloj mesazhesh, ne tham shyqyr qe na u shtun antaret ke AF mbasi na vodhen diskun e vjeter ai do tja heqi vetes pa mor as leje! Zhulsi!

Petroninsja

Primus registratum

R-L , leri revoletimet i dashur
duhet dhene zemer tjetrit jo me dhune
trego njecik sevda se sben keq /pf/images/graemlins/smile.gif

Te kom ene petronins lol

Amper common now, Please be good

Shkruaj nje shkronje te vetme te pakten :confused:

Arber

Primus registratum

PO ky si perfundim??? Vdiq???
Amper, o lale mos ja fut kot tani!!!