Re: DIGITAL SATELLITE TV TUNERS
ka nja dy dite qe po bej prova per sat me 3 koka po spo me ec hic doja ndonje ide nga ju kush ka vendosur 3 koka
se pari sat im eshte 60cm
deri tani kam montuar 2 koka HOTBIRD dhe ASTRA dhe interesohem te arrij dhe W2 por e pa mundur po e bej nje mini skice te pozicioneve qe kam vendos
(19*)--(13*)--(null)
keto jane pozicionet qe kam arrit te kap me kualitet tek 75/80% tek te dyja Sat dmth Astra dhe Hotbird, NULL?? tek null kisha rezervuar vendin per koken e 3te qe shpresoja te nxirrja W2 por kur e vendosa me doli si me poshte
(19*)--(13*)--(26*)
26 grade i bie sat ARABSAT damn /pf/images/graemlins/frown.gif kete nuk e dua
bera disa ndryshime tek koka duke cuar ne vend te 13* 19 dhe te kunderten dhe me pas kontrollova te 3 pozicionet duke indryshuar drejtimet por nuk e solla dot aty ku duhet qe te marr tre koka njeheresh, momentalisht arrita perseri aty ku isha me dy pozicione astra dhe hotbird.
Si mendoni ju si mund te merren te 3 Astra, W2 dhe HotBird Ndikon 60cm i SAT tim qe nuk e mundeson kete. Si mund ti vendos kokat me mire sepse jam dhe konfuz sipas sat address.com dhe sipass sat ne orbit i bie qe me radhe te jete Eutelsat Hotbird,13grade W2,16 grade dhe Astra 19grade kurse mua sic e shifni me siper mi merr ne te kunderten.
Te paren me merr Astra ne krah te djathte dhe ne mes Hotbird??? kete nuk e kuptoj, pramdaj ndonje help ide ose informacion e konsideroj te cmueshem. flm
Mini skica referohet sikur je me shpine nga Veriu dhe perballe nga Jugu