DIGITAL SATELLITE TV TUNERS

Erjon rapper

Forumium praecox
Re: DIGITAL SATELLITE TV TUNERS

Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb] qenka shume i lezetcem.Sa mund te shkoj nje i tille ne Shqiperi? [/qb]
Tek 220 Euro, Dicka e tille /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps. Ky eshte me e mire se ai samsungu ne disa aspekte /pf/images/graemlins/wink.gif

^_^

Primus registratum

Cuna e goca nje NEWS!

E moret vesh qe u thy edhe S*Y po akoma eshte icik e dyshimte nuk po marrim vesh gjo sagllam se si eshte kjo pune , ka nje truk qe me thone te drejten nuk me pelqen per hic fare. e para qe karta qe duhet perdor eshte nje titanium shume e shtrenjte pastaj do edhe nje cam me vete iaaaaaa gjithe shpenzimi shkonte tek 200 euro gati.

Antionline

Primus registratum

antenna3.jpg

WoW

Antionline

Primus registratum

ka nja dy dite qe po bej prova per sat me 3 koka po spo me ec hic doja ndonje ide nga ju kush ka vendosur 3 koka
se pari sat im eshte 60cm

deri tani kam montuar 2 koka HOTBIRD dhe ASTRA dhe interesohem te arrij dhe W2 por e pa mundur po e bej nje mini skice te pozicioneve qe kam vendos

(19*)--(13*)--(null)

keto jane pozicionet qe kam arrit te kap me kualitet tek 75/80% tek te dyja Sat dmth Astra dhe Hotbird, NULL?? tek null kisha rezervuar vendin per koken e 3te qe shpresoja te nxirrja W2 por kur e vendosa me doli si me poshte

(19*)--(13*)--(26*)

26 grade i bie sat ARABSAT damn /pf/images/graemlins/frown.gif kete nuk e dua
bera disa ndryshime tek koka duke cuar ne vend te 13* 19 dhe te kunderten dhe me pas kontrollova te 3 pozicionet duke indryshuar drejtimet por nuk e solla dot aty ku duhet qe te marr tre koka njeheresh, momentalisht arrita perseri aty ku isha me dy pozicione astra dhe hotbird.

Si mendoni ju si mund te merren te 3 Astra, W2 dhe HotBird Ndikon 60cm i SAT tim qe nuk e mundeson kete. Si mund ti vendos kokat me mire sepse jam dhe konfuz sipas sat address.com dhe sipass sat ne orbit i bie qe me radhe te jete Eutelsat Hotbird,13grade W2,16 grade dhe Astra 19grade kurse mua sic e shifni me siper mi merr ne te kunderten.

Te paren me merr Astra ne krah te djathte dhe ne mes Hotbird??? kete nuk e kuptoj, pramdaj ndonje help ide ose informacion e konsideroj te cmueshem. flm

Mini skica referohet sikur je me shpine nga Veriu dhe perballe nga Jugu

Antionline

Primus registratum

pas provave te shumta qe bera sot mendoj qe duhet te jete ky pozicion qe ti arrije te treja

(16*)--(19*)--(13*)

Si mendoni

* = grade east

Erjon rapper

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga ^_^:
[qb] Cuna e goca nje NEWS!

E moret vesh qe u thy edhe S*Y po akoma eshte icik e dyshimte nuk po marrim vesh gjo sagllam se si eshte kjo pune , ka nje truk qe me thone te drejten nuk me pelqen per hic fare. e para qe karta qe duhet perdor eshte nje titanium shume e shtrenjte pastaj do edhe nje cam me vete iaaaaaa gjithe shpenzimi shkonte tek 200 euro gati. [/qb]
Me 200 Euro, ben nje abonim te rregullt te SKY dhe je me i sigurt + qe paguan edhe 2 muaj nese ke decoderin :rolleyes:
Nuk ja vlen te marresh DRAGON CAM dhe TITANIUM card per ti bere H*ck Sky, /pf/images/graemlins/smile.gif
Eshte shume e vertete qe SECA 2 eshte thyer /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga ^_^:
[qb] Cuna e goca nje NEWS!

E moret vesh qe u thy edhe S*Y po akoma eshte icik e dyshimte nuk po marrim vesh gjo sagllam se si eshte kjo pune , ka nje truk qe me thone te drejten nuk me pelqen per hic fare. e para qe karta qe duhet perdor eshte nje titanium shume e shtrenjte pastaj do edhe nje cam me vete iaaaaaa gjithe shpenzimi shkonte tek 200 euro gati. [/qb]
Karta titanium punon edhe ne matrix realoded versioni 1.07. Qe jane shitur me shumice ketu ne tirane. Karta titanium kushton 40 Euro.

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Antionline:
[qb] PO 80cm mund ti kap te tre? nga pa mundesia 80cm ekam tjetrin rezerve [/qb]
ce don? ca do shikosh ? As qe ja vlen...

Emanuela

Forumium praecox

[qb] PO 80cm mund ti kap te tre? nga pa mundesia 80cm ekam tjetrin rezerve [/qb]
ce don? ca do shikosh ? As qe ja vlen...

Erjon rapper

Forumium praecox

Cuna e goca!
Lajmet per SKY jane konfirmuar,
tashme eshte e testuar qe SECA2 eshte THYER PLOTESISHT

Une po e shof per qejf ne kompjuterin tim me ane te kartes satelitore Technisat, dhe eshte fantastike,

Gjithsesi kombinimi DRAGON CAM dhe TITANIUM CARD eshte OK :thumbsup: sidomos me DreamBOX

Antionline

Primus registratum

Raper e di se ku ndodhet prob eshte se nuk po e kap dot sat me 3 koka, astra dhe hotbird i kam kapur w2 jo dhe po thoja eshte e sigurte qe kapet me 80cm?? te 3 pozicionet, sepse tani e kam 60cm dhe nuk i merr 3 per qamet vec dy pozicione.

Erjon rapper

Forumium praecox

[qb] Raper e di se ku ndodhet prob eshte se nuk po e kap dot sat me 3 koka, astra dhe hotbird i kam kapur w2 jo dhe po thoja eshte e sigurte qe kapet me 80cm?? te 3 pozicionet, sepse tani e kam 60cm dhe nuk i merr 3 per qamet vec dy pozicione. [/qb]
Nuk e di nese ke lexuar postimin tim me lart, po kam shkruar qe ti kapesh te trija, pjata te duhet te pakten 85 - 90 cm e padiskutueshme /pf/images/graemlins/smile.gif

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Raper:
[qb] Cuna e goca!
Lajmet per SKY jane konfirmuar,
tashme eshte e testuar qe SECA2 eshte THYER PLOTESISHT

Une po e shof per qejf ne kompjuterin tim me ane te kartes satelitore Technisat, dhe eshte fantastike,

Gjithsesi kombinimi DRAGON CAM dhe TITANIUM CARD eshte OK :thumbsup: sidomos me DreamBOX [/qb]
O teknik po ne qe nuk jemi ne Shqiperi si t'ja bejme mo burre qe te shohim SKY?Na bej derman o burre i dheut:-(((