Erjon rapper
Forumium praecox
Re: DIGITAL SATELLITE TV TUNERS
Nje prove qe mund te besh eshte te marresh ndonje aparat tjeter dixhital te ndonjerit qe njef dhe ta shikosh a te jep edhe te ky te njejtin problem, nese jo atehere ta ka fajin aparati jot. /pf/images/graemlins/smile.gif
Provoe njeher dhe me thuaj /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne mos gaboj keto kanale e kan SYMBOL RATE shume te ulet dhe jane SHUME te ndjeshme ndaj sinjalit. Me cudit fakti qe perqindja NDRYSHON. Kjo me ben te dyshoje te aparati, po nuk jam i sigurt.Pra perqindja e pergjithshme eshte 70%. Tani, levizje te vogla te kokes nga era ndikojne ne keto gjera keshtu qe ben mire qe te kesh nje Parabol sa me te qendrueshme ndaj eres. Keshtu kisha nje une nga keto modelet e reja 1 metershe, dhe kisha probleme me sinjalin. Po tani kam marre nje nga ato pjatat e aparateve te vjetra qe eshte gati 2m dhe kam nje sinjal mbi 90% dhe vertet kam ngel i kenaqur.Fillimisht postuar nga Antionline:
[qb] RAPER sinjalin tek W2 e kam tek 70% sat 80cm aparati media-com fta plus 910 e di qe aparati nuk eshte ndonje gje qe nga kjo ane jam i informauar qe nuk eshte gje, por dua te di pse me ndodh vetem tek w2 me disa kanale qe sinjali tek to eshte psh tek RTK qe e shte e kosoves si sinjal i ketij kanali eshte 85% por kur e coj tek ky kanal dhe te disa te tjere sinjali fillon me 0% pastaj ngrehet ca psh 20, 30% ulet prap dhe disa here e ben kete deri sa shkon tek origjinalja 70% ne kete moment atehere hapet dhe tv, kjo me ndodh vetem ne disa kanale si me poshte
RTK,RTSH,LA 7,MTV dhenje tjeter vetem keto te tjerat nuk kam prob te tilla
Une ne fakt kam dy sat nje me dy koka dhe nje me nje koke, ke ky me nje koke e kam pozicion tek w2 qe me nxjerr te tille prob ne disa kanale si mendon ti, nqs do ndonje info tjeter me pyet thanks for pergjigjen tende [/qb]
Nje prove qe mund te besh eshte te marresh ndonje aparat tjeter dixhital te ndonjerit qe njef dhe ta shikosh a te jep edhe te ky te njejtin problem, nese jo atehere ta ka fajin aparati jot. /pf/images/graemlins/smile.gif
Provoe njeher dhe me thuaj /pf/images/graemlins/smile.gif