Dhuna ne Familje eshte si pasoj e mos besimit ne ALL-LLAHUN

AlbanianShqiponje

Forumium praecox
Re: Dhuna ne Familje eshte si pasoj e mos besimit ne ALL-LLAHUN

pink ma fut me shpull edhe me thua me dua, Dakort!

por edhe une te dua edhe ta fus me shpulle...Si thua?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me vjen shume keq por FEJA ESHTE DHUNE /pf/images/graemlins/smash.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Dahlia, dil qe ketu se do ankohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Albanski:"cdo grua(4-5-6)ka shtepine e vet te ndare nga te tjerat!
Uoouuuuu,me duket se ke ngatrru dhomen me shtepine zotni Albanski!

Ne ,shqiptaret kena nji tradite te mire:pyesim deri ne 7 brez para se te martohemi me nje vajze!
Po islamistat?-Nji gjys brezi asht ma se e mjaftueshme per ta!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

OROSHI te gjithe juve meshkujt jeni duke deliruar C'dreqin keni qe doni te gjithe te keni nga 7 gra? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Femra e gjen vet vendin ne shoqeri nuk ka nevoje t'ja japi islami

AlbanianShqiponje

Forumium praecox

Orosh,

Ne shqiptaret? Kush NE shqiptaret....me sa di une shumica e shqiptareve jane Muslimane, ti na nxorre NE shqiptaret sikur jane jo-muslimane....!Nejse hajde kontrolloji faktet edhe historine perseri!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

O Albanski mirembrema me pelqen kjo loje fjalesh por s'ka te beje fare me dhunen ne familje /pf/images/graemlins/wave.gif Po shkoj te ndez nji cinare Te me falin ata qe e shikojne femren me syzet e islamit Flasim me vone /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Indulgence

Primus registratum

NE, shumica e shqiptareve, z. Albanski , s'kemi fe! Jemi shpirtra te lire... I "falemi" diellit, dashurise, bukurise se shpirtit, etj... Kontrolloji ti me mire faktet dhe historine. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
burri qe osht burr sa hyn shpi ja fut grus n'shpull.. !se gjithe diten e ka bo ndonje gabim ajo.. O ka djeg gjellen , o ska la roba ,o ndonje gje qe smbi nmend tesh!
po clidhje ka kjo qe thash me Allahun do thoni ju?
des wos i selbe net! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une jom kundra dhunes, por jom edhe dakort me Neven. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

:lol:
Dahlia, dil qe ketu se do ankohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Shif si bo Shirazi, si motra' madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif...

Le_Routard

Forumium maestatis

Dhe per te mos dal nga tema nuk do thoja qe dhuna vjen si pasoj e besimit ne Allahun, por ata burra qe kan mar nga kater gra mbase e perdorin ka i cik, rrall e tek, sa me von rregullin ne shpi.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Shif si bo Shirazi, si motra' madhe

A thu te ket fryk se mos ja rrafin shoqen ke kjo tema mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Jo LR, Duket sokoleshe kjo DAHLIA... Me ngjan si nje variant i Shirazit, por Politically Incorrect /pf/images/graemlins/idea.gif

Z. Albanski - S'ka nevoje te lexoj enciklopedira... Jam le e rrit ne Shqiperi... M.gj.ate, s'ka pyll pa derra! /pf/images/graemlins/shrug.gif

Admir

Forumium maestatis

Nisa 4:34 ne Kuran.

Burrat janë përgjegjës për gratë, ngase All-llahu ka graduar disa mbi disa të tjerët dhe ngase ata kanë shpenzuar nga pasuria e tyre. Prandaj, me atë që All-llahu i bëri të ruajtura, gratë e mira janë respektuese, janë besnike ndaj të fsheftës. E ato që keni dro kryelartësisë së tyre, këshilloni, madje largohuni nga shtrati (e më në fund), edhe rrahni (lahtë, nëse nuk ndikojnë këshillat as largimi), e nëse ju respektojnë, atëherë mos u sillni keq ndaj tyre. All-llahu është më i larti, më i madhi.

milanisti2

Primus registratum

Lene me shum pozit i ka dhene prandaj vishen akoma nga koka deri ne kembe,nuk kane asnje te drejte te ankohen, keqtrajtohen, nuk shkollohen rrine ne mbyllura ne shtepi dhe tradhetia e saj ende denohet me denimet kapitale etj etj etj etj etj

mystic1

Primus registratum

Hej, nuk para hallakatem neper forum, por ma zuri cepi i syrit kete teme dhe me terhoqi! Keshtu qe po jap nje mendim:
Une jam nje ateist, si i tille per fene nuk ma ndjen fare!
Por kur shikoj nje te krishter, nuk me zgjon ndonje far ndjenje. Por kur shoh nje myslyman me ngjall krupe.
Sa pa shije qe jane: Mjekra e shemtuar, Pantallonat e shkurtra mbi kycin e kembes, nuk pijne vere (sa e keqe kjo) e nuk hane mish gici! Por kjo eshte e keqja e vogel. Po gjithe ato privime, zakone e tabiate, vajtja neper xhamira gjithe ato here ne dite. Botakuptimi i ndryshuar ne emer te fese (allahut). Terrori, Prapambetja (pjesa derrmuese e botes myslymane eshte e prapambetur).
Vertet qe sa here i shoh me ngjallin krupe...
Me falni ju myslymanet, por ne boten e lire mund ta shprehesh ate qe mendon.

pinkparadise

Forumium maestatis

Pink,

Ke mungese Sinqeriteti ne diskutim se tema eshte mosbesim edhe besimi eshte me nivele edhe jo sa eshte niveli i besimi i muslimaneve qe shikon ti dite per dite!

Pink,

Me fal pak per harbutesine sikur prostitutat te veshnin perce (me te kuptimin e fjales edhe moralisht,jo vetem fizikisht), do shtypeshin me shume se ca jane shtypur apo si?

Perceja: mbulimi i fytyres, nuk eshte obligim per nje femer. Hixhabi eshte obligim. Edhe ke hixhab edhe per meshkuj. Pse s'i qan edhe atyre hallin?

[/ QUOTE ]

Tani mqse ti e fillove me loje fjalesh i dashur zoteri, edhe un keshtu po e vazhdoj, kuptimi i shprehjes tende "munges sinqeriteti" (qe ti me ke cituar me siper) do te thot qe un kam gjenjyer, Un zoteri nuk po genjej kur shkruaj, ndoshta kam dal pak nga tema, por nuk kam genjyer, pastaj, edhe te dal un nga tema, nuk eshte e thene qe ju te beni te njejten gje, dhe me duket se duke na folur me "ça feje ka ne shqipeti etc etc etc " nuk me duket sa ka noj lidhje te madhe me dhunen ne mos besim te allahut ...apo jo /pf/images/graemlins/shrug.gif, nejse.
tani te ju shpjegoj un pak pikpamjen time, per prostitutat nese do vinin perçe:
sot eshte e vertet nje femer qe eshte prostitute nuk eshte e rrespektuar e dhe me siguri shihet me perçmim dhe "shtypen", kjo ndodh ngaqe profesjoni i tyre eshte i perçmuar dhe jo i pranuar ne shoqeri, ndaj del dhe arsyja, -eshte prostitut -&gt; ndaj shtypet.
por nje femer myslymane qe shtupet ne menyre "free" ose "gratuite" cila eshte arsyja??? nuk ka arsyje sepse, -femer -&gt; ndaj shtypet.
ju folet per rastin sikur nje prostitute te vishej me perçe, shancet qe nje gje te tille te ndodhi jan 0.0000000000001% /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe si rrjedhoj shancet qe ato te shtypen akoma me shum se saç jane, kan te njejten vlere perqindje.
Tani kalojme tek burrat me hixhab, ça halli ti qaj un atyre ????un them qe meshkujt mysylman e kthejne fen si ju a do qefi dhe si i intereson, ne nje fare menyre ata i thon grave te tyre, bej si them un por mos bej si bej un, sepse dakort ka nga ata qe jan me hixhab dhe qe i rrespektojne te gjiha rregullat e kuranit ashtu siç eshte shkrujt, por nje pjes tjeter qe na hiqen si besimtaret e shekullit, nga nje ane na mbulojne grat, e nga ana tjeter, na pine cigare, na pije alkol (per te mos thene qe shkojne me çdo femer qe te munden), keshtu qe un zoteri nuk ja qaj hallin atyre fare.

tani para se ta mbyll, doja te shtoja diçka te vogel, per sa i perket partenereve dhe grave.
jam shum dakort ne vendet perendimore (dhe gjithandej dmth) meshkujt kan shum partenere, por te pakten nuk i mbajne 4 ne te njejten shpi e ne te njjtin moment siç bejne mysylmanet,
dhe me duket se ne kuran ka nje thenje, per respektin ndaj te tjereve, por zoteri me thuaj ti mua ku eshte respekti per nje femer kur ne shpi mban edhe 3 te tjera, dhe qe nje here shkon me njeren e nje here shkon me tjetren???
....biles kjo me duket pak e degjeneruar me thene te drejten, sepse me e keqja eshte se si arsyje nxjerr: -eshte e shkrujtme ne kuran, (dmth qe lejohet, dmth qe eshte mir, dhe se sigurisht ça shkruhet ne kuran duhet bere). /pf/images/graemlins/smirk.gif