jo :smash:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] beeee beeee beeeee...
mos o kshu mi? [/qb]
:kiss: :wave:Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] i atij nuk eshte me siguri :thumbsup: [/qb]
ha ha kush te genjeu cfare te kem deshire uen do besh dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]E shef...Sdo kemi nevoje ti flasim njeri-tjetrit fare se do merremi vesh instiktivisht.Deshirat e mija do jene edhe te tuat gjithashtu ca te kem qeif une do besh ti :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
[qb]sa te njejte qe jemi pu pu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Pu si na perputhen deshirat...Une kam deshire te gjej kurajen ta hap librin,se po e hapa uje kom per ta bo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
[qb] deshira ime ne keto momente eshte qe ta kisha bere uje librin qe kam per provimedhe keshtu te merrja provimin /pf/images/graemlins/laugh.gif :book: [/qb]
normale po mbi te gjith ti te miat /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] E mire mire,se po na u puqen kaq mire karakteret edhe une ca te kesh deshire do bej
Normal ti do kesh deshirat e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
jo ska sbej te tilla une o martohemi o ska /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ore si me ngut e morem kte martesen...Sqeka mire kur paskena mendime te njejta.Hajde rrime edhe ca kohe te dashuruar [/qb]
do vi ne tirane /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] po prit mi ta diskutojme.Te rrime te fejuar ateher edhe per pak kohe.Mbas 20 vjetesh shofim e bejme e vendosim.
S'ka tashi zgjidh e merr,o hajde ne Tirane kksaj jave edhe martohemi per festat e nentorit ose martohemi mbas 20 vjetesh [/qb]
manushaqeeeeeeeeeeeeeeeeeFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Miresete vish
UNe do dal ne Rinas,do hap 1 cader edhe do flej atje der ne fund te javes.Ti zbrit edhe do me gjesh kollaj fare...Shiko nga dritarja e avionit eshte 1 cader ngjyre manushaqe [/qb]
ne 27Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] E mire ashu e bejme...Po me thuaj diten ti kur do vish [/qb]
pse mi i dite perpara do vish eee???Mire qe me the se do me kishe gjetur statuje akulli brenda ne cader...T'u martoshim kur te fillonin pushimet verore qe te te ngrofej koha edhe une te shkrihesha /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga anny:
[qb]ne 27 [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] E mire ashu e bejme...Po me thuaj diten ti kur do vish [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]:kiss: :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] i atij nuk eshte me siguri :thumbsup: [/qb]
E mire mos u nxef /pf/images/graemlins/laugh.gif NE fakt edhe mua sme flihet...Me mire se do te te kisha lene edhe ty pa gjume.Neser do te iki ne Durres,ke ndonje porosi,te ka marre malli te puthesh ndonje shoqe :angel:Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] jo [/qb]