dhe unaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif si thu behemi bashke e shkojme /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Te isha ne kete vend ketu:
[/qb]
si po te shkone se na bere kurjoz?? /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] deshira ime po plotsohet po flas me nje nder femrat me te bukra te botes /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: cuni ka rene ne dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] deshira ime po plotsohet po flas me nje nder femrat me te bukra te botes /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e di qe do jesh afer meje po cte besh kjo eshte fati :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif kam ra ndashni thote kam mesuar nje gje qe dashuria eshte thjeshte nje ceshtje mendore asgje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga durrsake:
[qb] une dua vetem te isha afer zemres time tani se me ka marre malli shume shume shume /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:lol: Po ,po jam dakort ...Zeqo cun i njerkes.. :devil:Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Hajt ti hudhim te gjithe naji centim Zeqos se osht ne cun pa pretendime, i do leket e vogla.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
avash eee sje ti zemra ime!! /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]e di qe do jesh afer meje po cte besh kjo eshte fati :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif kam ra ndashni thote kam mesuar nje gje qe dashuria eshte thjeshte nje ceshtje mendore asgje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] une dua vetem te isha afer zemres time tani se me ka marre malli shume shume shume /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]