Deshira juaj ne kete moment?

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

hmmmmmmmmmmmmmmmm te zgjidhet me sukses ky problemi muhabeti qe kan ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :mad:

SweetAngel

Primus registratum

Raul.
Epo kur ke gruan e bukur dhe te re :tipsy: , do behesh xheloz, dont u think so? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje vrim ne uje. As nuk munda ta takoj. :shrug:

xhoni

Primus registratum

Dua te me sjellin dokumentat nese i ka gjet ndonje njeri i mire.

RAUL

Primus registratum

ah kur ta kem gruan e bukur eeee(xheloz thua)hehe. i am not going to sleep all night..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
nga xhelozia kuptohet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Goce_e_Keqe

Primus registratum

deshira ime tani, ti shkul ndonjerit floket :smash: , te puth shpirtin tim qe e kam larg /pf/images/graemlins/frown.gif , te bej nje dush me uje te vaket, te dal ne dritare te numeroj yjet lol pfff mu ben si shume, po iki tia filloj punes se nuk do kem kohe ti bej te gjitha

SweetAngel

Primus registratum

Raul

Dhe ai i imi nuk fle, po me e keqa me le dhe mua pa gjum. Ja thuaj ti c'faj kam une?? :shrug:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Raul

Dhe ai i imi nuk fle, po me e keqa me le dhe mua pa gjum. Ja thuaj ti c'faj kam une?? :shrug: [/qb]
pse nuk e din faj ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif
bukuria moj goc ta ka faj ty moooj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
o mjer ai shkreti, /pf/images/graemlins/tongue.gif ja paske shkrij palcen e korrizit fare......nga xhelozia si gjithmon /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :lol:

leonora

Primus registratum

te takoj njerin se ka koh qe nuk e shoh /pf/images/graemlins/frown.gif

susana

Primus registratum

tu jap ca :smash: :smash: :smash: vetes se e meritoj sot /pf/images/graemlins/frown.gif

Anana

Primus registratum

qyqa, car ke be ti qe meriton smash smash mi? Ke marr 9 ne shkolle? :goofy: :smash: :smash: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] tu jap ca :smash: :smash: :smash: vetes se e meritoj sot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ti bej qefin fiones duke i dhen :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

SweetAngel

Primus registratum

:lol: Raul :devil:

Jo me, vertet thua?? ka akoma, se qe thua ti:: ohuuuuuuuuuu kemi dhe shume vite perpare se nja 12 vjet i lame mbarpa.

Keshtu qe me bie si detyure ta ushqej mire si, se e ze gjumi ne kembe pastaj, si thua ti?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ty te mbajne mire apo jo??

Le_Routard

Forumium maestatis

pse meno kaq negativisht ti Zeqo

Duhet te jesh ma pozitiv, te menosh qe po s't'erdhi ta kan vjedh ke posta!

/pf/images/graemlins/laugh.gif