Deshira juaj ne kete moment?

RAUL

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

ate 82shkon e pata ndermend me rrah.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: tani me ndrishoj mendja dua te rrah sweetangel :kiss: se me kujtoj chipsin se me ka ardhur ne maje te hunes.. /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

po ku me ban zemra me te rrahur ty,ti je si rrush me ere,ti je si themra e akilit per mua. /pf/images/graemlins/tongue.gif .. :kiss: :kiss: :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

Raul & Zeqo.

Jeni ne terezi ju apo ju ra djelli ne koke?? Ke do rrihni ju?? Ty Raul nuk te ka rene e di se ketu s'ka djell fare. :smash: S'ka me njeri respekt per seksin e dobet.

Raul, vertet te jane merzit chipset?? do ta diskutoj me burrin, dhe te vish per darke ( gatim shqiptar kuptohet) :tipsy:

ilva

Primus registratum

Deshira ime eshte te kthehesha mbrapsht me kohen, e te isha e vogel

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Ja t'vij i Ducati Monster (BLACK) ene t'me boj i gjirro ....(s'kam besim me i dhon una,loool).
Ehuhaaaaaaa.....duhen vullnetar me kurajo! (^=^)

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

Zeqo :smash: :smash: :smash: :smash: dhe zere se u rafem. :cry: :kiss: :goofy:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Raul & Zeqo.

Jeni ne terezi ju apo ju ra djelli ne koke?? Ke do rrihni ju?? Ty Raul nuk te ka rene e di se ketu s'ka djell fare. :smash: S'ka me njeri respekt per seksin e dobet.

Raul, vertet te jane merzit chipset?? do ta diskutoj me burrin, dhe te vish per darke (
gatim shqiptar kuptohet) :tipsy: [/qb]
apapapa chipsi mos ma zer me goj se vdiqa. /pf/images/graemlins/laugh.gif mire moj mire bisedoje me burrin dhe po vij. /pf/images/graemlins/wink.gif po marr me vete nje shishe konjak skenderbek...

shiko sa e mira si eshte kjo sweet angel. :kiss: :kiss: ne faqe se po behet xheloz burri. :tipsy:

pse keq ka mbajt koha sot ketu? gjynof me u ankuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Deshira ime eshte te kthehesha mbrapsht me kohen, e te isha e vogel [/qb]
o zemra hajde nga spitali se kemi shume ilaqe te mira per te te ber te vogel perseri. /pf/images/graemlins/tongue.gif si te kesh qefin ti te bej une.. :wave:

SweetAngel

Primus registratum

Raul

Epo edhe mire nuk mund te themi. Sot ka qene vap e madhe. Nuk te kujtohet Gjithe ky muaj me shume shi se diell,ja edhe tani sikur po vrenjtesohet.
me mire te mos e marri vesh per puthjen, se ai behet xhelox vetem po te me shohin e jo te arrije puna deri tek puthja qofte kjo edhe ne faqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif te iki ke pia ime, te lahem, te bej lokat bukur-bukur se do iki ne party /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] Raul avash se do te te bien dhembet. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dhenbet me kan ra. tani po me bien dhemballet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Ngadale ngadale se u kepute fare :tipsy: :lol: [/qb]
u keputa fare sepse qenka xheloz me keq se une. /pf/images/graemlins/wink.gif