Deshira juaj ne kete moment?

Tironsi_NY

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

te shkoj n shpi tia fus gjumit se nuk shtyet zgjut kjo koha me shi kshu sidomos n mes t veres.

BISOU

Primus registratum

edhe une dua te shkoj ne shtepi.. por jo te fle... dua te mbedh ca miq shoke e shoqe ca familje /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te rrijme per qejf te porosisim ushqim te luajme me letra te tregojme historira te argumentojme pa ze te larte te qeshim e te gezojme te gjithe bashke.....
por mesaduket te gjithe neper punera..... edhe une ketu ne zyre,.... rri e enderroj..........

ciao :sleep:

darma

Primus registratum

Ka me mire se te isha ne Tirane tani duke ecur rrugeve te Tiranes mes kafeneshe e duke gjuajtur djemt e bukur shqiptar...ahhhh..ce do larg shume larg ule prapanicen dhe puno me mire....

BISOU

Primus registratum

DARMA ATY TE RRISH.. E TE PUNOSH SE TE VJEN GREG E TE SJELL BUZEQESHJEN PASTAJ /pf/images/graemlins/laugh.gif
TIRANA ATY ESHTE STA MERR NJERI /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

EHHHHH SE KE KEQ TI JO... SA DO TE DOJA TIA MBATHJA TANI... PAS DREKE... FIX FARE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Te shkoj ne shtepi tja fus nje dore gjume. :sleep:
Por ce do, kam shume pune dhe me sa duket nuk do dal deri vone sonte. :cry:

BISOU

Primus registratum

GUSHA ESHTE E MAMIT... SIA LE ASNJENJERIU AJO....
SHKO FOL ME TE DHE ME THUAJ /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

darma

Primus registratum

Ehhh moj Bisou meqe u be puna me deshira do te doja te kisha vertet nje Greg prane se une jam darma pa Greg ehheeee u pa kjo pune....

susana

Primus registratum

Zeqo s'ta jap dot se kam frike se me verbohen syte nga bukuria jote. /pf/images/graemlins/laugh.gif pupupu do me cahet dhe ekrani i computerit hec te blej comp tjeter une pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fiona ste thash qe uen kam kamer ti po une skam une vec yahoo mesenger skam gje tjeter qameti qameti nje foto /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

ti shkoj mire provimi nje personi qe e kam shume xhan :wub: good luck Zeqo ja te pyes cike mamin /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

paskan plasur cokollatat edhe ketej. /pf/images/graemlins/wink.gif
mor aman sa paskan ndryshuar popullin ketu. /pf/images/graemlins/tongue.gif