Re: Deshira juaj ne kete moment? nje kov me uje te ftoht mbi kok,te me ule pak tencionin..
R RAUL Primus registratum 29 Jun 2004 #1,261 Re: Deshira juaj ne kete moment? nje kov me uje te ftoht mbi kok,te me ule pak tencionin.. /pf/images/graemlins/blush.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? nje kov me uje te ftoht mbi kok,te me ule pak tencionin.. /pf/images/graemlins/blush.gif
H helibak mucogllava Primus registratum 29 Jun 2004 #1,262 Re: Deshira juaj ne kete moment? te shtyp na njeren /pf/images/graemlins/tongue.gif
X xhoni Primus registratum 30 Jun 2004 #1,264 Re: Deshira juaj ne kete moment? Se_di,afer atij qe mendoj une???????
L ladouce2005 Primus registratum 1 Jul 2004 #1,265 Re: Deshira juaj ne kete moment? te dal verdalle se nuk dua te rri mbyllur ne zyre me kete kohe te mrekullueshme qe eshte jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? te dal verdalle se nuk dua te rri mbyllur ne zyre me kete kohe te mrekullueshme qe eshte jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif
S susana Primus registratum 1 Jul 2004 #1,266 Re: Deshira juaj ne kete moment? te iki per pushime sa me shpejt dhe te shoh vllain se kam 2 vjet pa e pare :cry: :cry:
Re: Deshira juaj ne kete moment? te iki per pushime sa me shpejt dhe te shoh vllain se kam 2 vjet pa e pare :cry: :cry:
B BISOU Primus registratum 1 Jul 2004 #1,267 Re: Deshira juaj ne kete moment? TE FITOJ LLOTARINE /pf/images/graemlins/laugh.gif SE PASTAJ E DI UNE SE CFARE BEJ :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :kiss: :thumbsup:
Re: Deshira juaj ne kete moment? TE FITOJ LLOTARINE /pf/images/graemlins/laugh.gif SE PASTAJ E DI UNE SE CFARE BEJ :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :kiss: :thumbsup:
X xhoni Primus registratum 2 Jul 2004 #1,268 Re: Deshira juaj ne kete moment? BISOU,edhe une :shrug: ........se pastaj do tja q.....t'emen jetes :rockband: :rockband: :rockband:
Re: Deshira juaj ne kete moment? BISOU,edhe une :shrug: ........se pastaj do tja q.....t'emen jetes :rockband: :rockband: :rockband:
V Vjollca aka Manushaqja Primus registratum 2 Jul 2004 #1,269 Re: Deshira juaj ne kete moment? Aaaaahhhh, ne kete moment deshiroj te jem ne Floride... Sa keq qe nuk mund te jemi ne dy vende ne te njejten kohe :shrug:
Re: Deshira juaj ne kete moment? Aaaaahhhh, ne kete moment deshiroj te jem ne Floride... Sa keq qe nuk mund te jemi ne dy vende ne te njejten kohe :shrug:
L ladouce2005 Primus registratum 2 Jul 2004 #1,270 Re: Deshira juaj ne kete moment? t'ja mbath qe ketu ku jam, sa me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? t'ja mbath qe ketu ku jam, sa me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
S S6T6N6 Forumium maestatis 3 Jul 2004 #1,271 Re: Deshira juaj ne kete moment? Nuk kamnje deshire te percaktuar ne kete moment /pf/images/graemlins/frown.gif kam disa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? Nuk kamnje deshire te percaktuar ne kete moment /pf/images/graemlins/frown.gif kam disa /pf/images/graemlins/laugh.gif
H helibak mucogllava Primus registratum 4 Jul 2004 #1,272 Re: Deshira juaj ne kete moment? te di pse tha sere ta shpif
K Kur me Kafshon te Gervish Primus registratum 7 Jul 2004 #1,273 Re: Deshira juaj ne kete moment? Ma mir mos ta them :idea:
H helibak mucogllava Primus registratum 7 Jul 2004 #1,274 Re: Deshira juaj ne kete moment? Ta di deshiren e maces /pf/images/graemlins/tongue.gif
L leonora Primus registratum 7 Jul 2004 #1,275 Re: Deshira juaj ne kete moment? deshira jeme tani eshte te jem ne plazh /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Deshira juaj ne kete moment? deshira jeme tani eshte te jem ne plazh /pf/images/graemlins/frown.gif
B BISOU Primus registratum 7 Jul 2004 #1,276 Re: Deshira juaj ne kete moment? TE JEM AFER MAMIT DHE BABIT QE ME DUAN SHUME :cry:
P Prodigychild01 Primus registratum 7 Jul 2004 #1,277 Re: Deshira juaj ne kete moment? Ti jap nje perqafim BISOUS... :wave: :angel:
B BISOU Primus registratum 7 Jul 2004 #1,278 Re: Deshira juaj ne kete moment? TI KE HUMBUR NGA FAQJA E MANHATTENIT ME KE HARRUAR /pf/images/graemlins/frown.gif TE PERQAFOJ DHE UNE :wave:
Re: Deshira juaj ne kete moment? TI KE HUMBUR NGA FAQJA E MANHATTENIT ME KE HARRUAR /pf/images/graemlins/frown.gif TE PERQAFOJ DHE UNE :wave:
K Kur me Kafshon te Gervish Primus registratum 8 Jul 2004 #1,279 Re: Deshira juaj ne kete moment? Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-: [qb] Ta di deshiren e maces /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb] Click to expand... ec me afer ta them aty ke veshi /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Re: Deshira juaj ne kete moment? Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-: [qb] Ta di deshiren e maces /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb] Click to expand... ec me afer ta them aty ke veshi /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
H helibak mucogllava Primus registratum 8 Jul 2004 #1,280 Re: Deshira juaj ne kete moment? MAcja me afer se kaq svi dote /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss:
Re: Deshira juaj ne kete moment? MAcja me afer se kaq svi dote /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss: