lil-butterfly
Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?
qe ti permbahem temes deshira ime do ishte: another 5 days in Rome
ime moter eshte studente e mjeksise edhe psikologjine e bejne tek spitali psiqatrik edhe po me thoshte qe eshte nje djale rreth te 18 qe quhet Artan edhe eshte i shtruar ne kete spital. i ati vari veten edhe e ema me te birin nga varferia e plote kaluan ne depresion. dhuntia e Artanit ishte te vizatonte edhe ne salla e leksionit eshte e mbushur me vizatime te tij. kur e kishin pyetur nje dite se ca po vizatonte i ishte pergjigjur: "une vizatoj vetem dragonj" nje studente i kishte thene: "po une nuk shikoj ndonje dragua ne vizatimet e tua" edhe ky e kishte pyetur: "ke pare ndonjehere ndonje dragua me syte e tu?" normal qe pergjigjja e asaj kishte qene "jo" edhe ai i kishte thene: "atehere kur s'ke pare ndonjehere dragua pse nuk me beson mua qe ky qe po vizatoj eshte nje i tille?" ka edhe te tille njerez qe per nje arsye apo per nje tjeter ndodhen ne vende te tilla.Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] "budallenjte" qe thoni juve (tek spitali psikiatrik) :smash: :smash: :smash: nuk jane fare sic i imagjinoni /pf/images/graemlins/frown.gif .
mund te jene shume te dashur dhe te zgjuar :thumbsup: [/qb]
qe ti permbahem temes deshira ime do ishte: another 5 days in Rome