kshu pooooooooooooooo /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]mos qaj se kaloj andej nga lagjia jote dhe te mar edhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]:cry: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] MBASE............ :shrug: [/qb]
vetemFillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Deshira ime ne keto momente eshte eshte te shkoj ne Durres dhe te pi nje kafe buze detit.... [/qb]
KAFEM PO E PIME, PO ATE TE PUTHMEN NUK E DUAM SE TE MBAN GOJA ERE!!!!!!Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] deshira ime eshte tju puth te gjithve sot se jam shume e lumtur
hajt pini te gjithe nga nje kafe ne leket tuaja se qeras une sot
ju puth fort :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif po iki te marr mamin ne tel /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Ema:
[qb] ...Mundesisht e mbeshtetur te krahu i bute dhe i plote i sime eme duke shijuar qetesine qe mund te me japin vetem syte e saj....
Miss home! [/qb]
Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] on/of akoma vazhdon e dashura jote puth qelb....si ti nejse offfffffffffffffffffffffffffff
e di ti ca do te thot (of)osht fike
po (off)osht fik fare
po (Offfffffffff)osht fik fare fare fare fare .........
mos u mer mo me ate pune se nuk je per ate pune ti :smash: [/qb]
e di qe je aq torollak sa nuk ia vlen te kthesh pergjigje por nejse here e fundimoe u lodh te me replikosh meFillimisht postuar nga on/off:
[qb]Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] on/of akoma vazhdon e dashura jote puth qelb....si ti nejse offfffffffffffffffffffffffffff
e di ti ca do te thot (of)osht fike
po (off)osht fik fare
po (Offfffffffff)osht fik fare fare fare fare .........
mos u mer mo me ate pune se nuk je per ate pune ti :smash: [/qb]:shrug:
kaq shume te kane rrahuh kur ke qene e vogel qe te paskan lene kaq shume pasoja ne tru????
apo ke rene nga shkallet!!!![/qb]