E si jetohet pa deshira?? te pija nje kafe me Trea.
T Trea Valoris scriptorum 15 Jun 2013 #143 joetisti_ said: E si jetohet pa deshira?? te pija nje kafe me Trea. Click to expand... Faleminderit gjithashtu...
joetisti_ said: E si jetohet pa deshira?? te pija nje kafe me Trea. Click to expand... Faleminderit gjithashtu...
joetisti_ Locus omnem 15 Jun 2013 #144 Do te ishte DESHIRA E FUNDIT Trea. S'ka per turp. Mbas kafes... Te haja shalqinj.
Hektor12 Locus omnem 16 Jun 2013 #145 nje xhiro rreth botes mundesisht ne vendet me te rrezikshem, Iran, Kore e Veriut Kube, Kine Afganistan etj etj ...
nje xhiro rreth botes mundesisht ne vendet me te rrezikshem, Iran, Kore e Veriut Kube, Kine Afganistan etj etj ...
dr love Locus omnem 16 Jun 2013 #146 Hektor12 said: nje xhiro rreth botes mundesisht ne vendet me te rrezikshem, Iran, Kore e Veriut Kube, Kine Afganistan etj etj ... Click to expand... te vi edhe une?
Hektor12 said: nje xhiro rreth botes mundesisht ne vendet me te rrezikshem, Iran, Kore e Veriut Kube, Kine Afganistan etj etj ... Click to expand... te vi edhe une?
joetisti_ Locus omnem 16 Jun 2013 #151 Flm. Por do te ishte deshira e fundit dhe, edhe po ta ngjizja nusen, une pas pak do te vdisja...
joetisti_ Locus omnem 17 Jun 2013 #153 Te shikoja nje film te bukur, por shume te bukur. Do te vdisja i kenaqur...
joetisti_ Locus omnem 17 Jun 2013 #156 Trea said: Kur te vdes .. te jepet kjo melodi... Click to expand... Sa pak duket se kerkon nga jeta e sa shume ne te vertet merr.
Trea said: Kur te vdes .. te jepet kjo melodi... Click to expand... Sa pak duket se kerkon nga jeta e sa shume ne te vertet merr.
dr love Locus omnem 17 Jun 2013 #159 Trea said: Kur te vdes .. te jepet kjo melodi... Click to expand... avash ti moj..po le amanetet?..crazy.girl
Trea said: Kur te vdes .. te jepet kjo melodi... Click to expand... avash ti moj..po le amanetet?..crazy.girl